یه مشکلی که اینجا هست اینه که مشتری میگه دلار ارزون شد پس رم 1 گیگ رو بده 10 تومن
یه مشکلی که اینجا هست اینه که مشتری میگه دلار ارزون شد پس رم 1 گیگ رو بده 10 تومن
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
جناب روبینا سرور : دیگه ما رو بچه فرض نکن.
این حرف های شما هم یک سری حرف ها و توجیهات بی حساب کتاب هست.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
جناب بیگی الان تماس گرفتم باهاشون :
حواله هتزنر : حدود 4000 تومن.
حواله به جاهای دیگر حدود 3591 - 3600
صرافی در تبریز هست ... فکر نکنم از جناب بیگی مطمئن تر باشه کسی که ارزان بده (اینم تبلیغ حساب نکنید ها)
از سال 1385 تا کنون
ما سر اسم دعوا نداریم ... سر روند کاری هست ، هر کس می خواد باشه ، وقتی دلار می رفت بالا همه قیمت بالا می دادند ، قیمت لحظه ایی بود.
الان داره می اد پایین توجیهات هیچ قابل قبول نیست. می خواد من باشم یا شما یا هر کسی دیگه.
کاملا حرفتون درسته و کاملا قبول دارم.
حالا ما که زیاد تو خارج دیگه نیستیم فقط سرورهای اختصاصی تامین میکنیم از خارج نمیتونم از دید مشتری وی پی اس زیاد نظر بدم مجدد ولی همین صحبت من بود با خیلی از همکارا تلفنی که دلیل هم این را میگفتن که الان شده این قیمت اگر فردا دوباره بیاد روش چی ؟
مثلا امروز 20 میلادیه و تمدید سرور اصلی 30 میلادی هست
خب 20 میلادی برای مشتری دلار 2000 تومن حساب بشه (مثال هست ها) بعد 30 میلادی ناگهان دلار بشه 3000 تومن مثلا
خب این فکر نمیکنید ضرر هست ؟
این جواب همکاران هست و نظر منم در مورد جوابشون اینه که تقریبا درسته تا بازار ایران ثابت نشه هیچ حرفی نمیشه زد.
البته پیشنهاد من اینه که 3000 تومن میگیرن اگر بعدا دیدن نه ارزانه برگشت بزنن به حساب مشتری یا برای ماه بعدش تو فاکتور کم کنن (اینجوری میشه گفت نه سر مشتری کلاه میره نه کسی ضرر میکنه این وسط)
از سال 1385 تا کنون
متاسانه بعضی ها از آب گل آلود ماهی های خوبی گرفتن تو این چند وقته !![]()
شنیدم بعضی هاشون شرکت کنسرو زدن با این ماهی ها
بعضی دیتاسنتر ها مثل لیزوب تمدیدشون 30 میلادی هست.
کسی که سرور نخواد 26 حداکثر باید کنسل کنه.
راه حل :
من به عنوان واسطه قیمت ارز 25 ام یا 24 ام رو ملاک قرار می دم.
کاربر هم تا 26 باید پرداخت کنه ، اگر نکرد کتسل می شه.
باز اگر بین 26 - 30 پرداخت کرد بازگشایی می شه
اگر هم پرداخت نشد کاملا کنسل می شه.
اگر کاربری 15 ام سفارش سرور داد ، لیزوب در اولین فاکتور هزینه 45 روز رو اخذ می کنه و کاربر باید پرداخت کنه.
بنابراین می شه طبق قوانین مالی دیتاسنتر برنامه تنظیم کرد تا همه چیز درست پیش بره و شک و شبهه پیش نیاد.
خب پردیس جان (حالا اسمتون هم نمیدونم) فکر نمیکنید همین خودش دردسره ؟
یادتونه دلار رفت بالا چه قدر تاپیک های کلاه برداری و گران فروشی و ... داشتیم سر این که ارز رفت بالا همکاران کشیدن بالا قیمت ها را
سر همین کاربر متوجه نمیشد و نمیخواست درک کنه
الان مثلا بیایم بگیم شما باید 45 روز را طبق این قانون پرداخت کنید مطمئن باشید جوابش اینه :
کلاه بردارید . ما کار به دیتاسنتر نداریم یک ماهه از شما خرید میکنیم و ...
مثل تمام همین جواب هایی که در تیکت های زمان گرانی ارز زده شد.
در مورد آن تایم بودن 25 یا 26 که گفتید.
مشتری داشتیم که گفته من میخوام صبر کنم ارزان شد تا قبل سر رسیدم یک روز پرداخت کنم.
هیچ میدونید اگر اینجوری باشه هر شرکت که مثلا 100 تا مشتری داره باید هر روز فقط دم صرافی باشه برای خرید اسکناس ؟ مثلا چرا راه دور بریم همین جناب قنبری بخواد هر مشتریش بر اساس قیمت همان روز پرداخت انجام بده پس باید هم ایشون بر اساس همان روز ارز تهیه کنند دیگه درسته ؟ و هر روز که مشتری پرداخت میکنه باید دنبال ارز باشن.
در مورد سرورهای اختصاصی هم جالب اینجاست اگر فرض کنیم این کارها که گفتید انجام بشه دیتاسنتر هتزنر مثلا زده 59 یورو مشتری هم توقع داره همان 59 یورو به نرخ روز بدون در نظر گرفتن هزینه حواله براش زده بشه.
خب این وسط سود شخص واسط چی هست ؟
خیلی زمان ها همین واسط ها با همین 100 تومن بالا و پائین ارز سود میکنن. حالا نام نمیرم کی ولی میشناسم و دیدم از قبل شارژ گردن کارتشون را و شدند صرافی فقط تمدید سرور میکنن و سود میکنن به خاطر بالا بودن ارز.
از سال 1385 تا کنون
این تحقیقات رو در زمان افزایش نرخ ارز هم انجام می دادید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)