بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
اشتباه زدم تاپیک رو معذرت ببخشید شرمنده
بنده قصد دارم در Synaptica کولو کنم
از دوستان اگر کسی پورت 1 گیگابیت اشتراکی داره از Synaptica با IDM دانلود کنه و عکس قرار بده لطفا
عزیزان سرور فایلی که دانلود می کنید پورتش 1 گیگ باشه و از اروپا باشه
با تشکر
سیناپیکا سرعت خوبی داره به گفته خودشون تا چند وقت دیگه لینکشون به اروپا هم خوب میشه من دانلود از ماکروسافترو با پرت 1 تا 20 مگ میگیرم البته زمان پر بودن سرور یک نکته جالبی که برای من روی سیناپتیکا کاملا ملموس هست اینه که اینجافرق نمیکنه سرور پر باشه یا خالی سرعت همیشه یکسانه از همینشه که خیلی خوشم میاد و راضیم کرده
شاید زمان خالی بودن سرور نتونید سرعت دلخواهتونرو به نسبت اینکه سرور خالی هست داشته باشید اما در زمان پر بودن از سرعت شگفت زده خواهید شد این و مطمئن باشید
سلام
من از این دستاسنتر سرویس داشتم اما سرور رو به یک نفر فروختم
این عکس واسه 3 روز پیش هست که برای تست ، برای مشتری گرفتم
پورت من 100 بود ( البته بگم موقعی تست فقط یک وی پی اس در حال کار بود )
مشاهده عکس
دوستان این سرور ها به درد مجازی ساز های با رم 256-1024 میخوره ؟ برا چیــــز و اینا ؟؟؟ پینگش به ایران چطوره در نظر دارم بگیرم 2 دلم !
سرعت دانلود تقریبا بر روی پرت 100 کامل هست
ولی سرعت آپلود از روی سرور پایین هست.
ولی برای من جای تعجب دارد که پورت های 100 می توانند بالای 12.5 مگابایت دانلود داشته باشند
البته مشکل آپلود سرور ما تا حدی حل شده ولی با پورت کامل هنوز فاصله اش کم نیست.(تقریبا در مقایسه با سرورهایی که از جاهای دیگری داریم 50 تا 60 درصد بود)
لطفا کسانی که VMWARE نصب دارند بر روی سرور خود یک عکس از بخش Networking واقع در Configuration برای ما قرار دهند.
یک عکس هم از نمودار Network در Performance
متشکرم
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)