خیر هاست 3 تومنی هم مشکل نداره بستگی داره چه هاستی باشه. (در مورد مشکل اگر حرفتون کنایه هست عرض کنم مشکل برای هر کسی پیش میاد سر 3 تومن یا اصلا 300 تومن کسی خودش و سابقه کاریش را خراب نمیکنه مطمئن باشید.)
ست آپ یکبار داده میشه هزینه ماهانه بیشتر از نظر من باید در نظر گرفت.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : November 16th, 2012 در ساعت 00:09
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
عزیز با توجه به قیمت مشخصات خوبی داره////...
هارد 10 سال کار کرده ندی ، سی پی یو اونجوری هم ندی ! چرا که نه! :دی
سلام
جناب جسارتاً 9 سوئیچ یا 9 پورت از یک سوئیچ ؟راجب 9تا سوییچ بهت گفتم ؛ چرا 9 تا سوییچ .
بازار امروزی رقابتی هستش . الان رم های DDR3 با 2000 مگاهرتز اومدن ! فکر نکنم برای کسی این رمها دیگه جالب باشه .DDR2
تعریفتون رو از Premium می فرمایید ؟Premium
تا جایی که بنده از قیمت میبینم ، اگر شما واسه سرور 20 دلار بگیرید . واسه هر یونیت هم مثلاً 20 دلار هزینه کنید و واسه 6 تا ایپی اولیه هم 3 دلار و هر پورت هم خیلی خوب 10 دلار ، خواهید داشت 59 دلار برای هر یونیت !
( جسارت نباشه اما من قیمت رو برای بیکیفیت ترین دیتاسنتر هم نمیتونم این قیمت در نظر بگیرم !!! ، اما خب اینجا شد دیگه ! )
خب حالا 10 تا 20 دلار هم میمونه که اگر فرض کنیم قیمت پهنای باند روی 20 دلار اولیه وارد شده باشه ( !! ) که هیچ و باید به قول دوستمون ببینیم سرورها توی رک نگهداری میشن واقعاً ؟ چون یه رک حدود 2000 دلار هزینه داره ! اصطحلاک رک هم که باشه بیش از اینها میشه هزینه ! . اینطوری دیتاسنتر داره به شما 1 امپر برق + 5 ترا + 1 یونیت رو 20 دلار میده ! خودتون دیگه حسابش کنید .
اگر پهنای باند هم جدا بگیره خواهید داشت ( برای یک ارائه دهنده شبکه درجه 3 و یا چندم ) ، 5*2 دلار برای هر ترابایت 10 دلار . پس شما بین 0 تا 10 دلار سود خواهید داشت ! . حالا واقعاً چطوریه ؟
حالا دیگه بماند که دیتاسنتر کجاست و پشتیبانی چطوره و سخت افزار چند سال کار کردند و پشتیبانی شما چطوره و هزینه های Remote Hands اونجا چطوره و خیلی سوالات دیگر .
بهتره یه بررسی مجدد کنید ! . همیشه قیمت نیست ! مثل خیلی ها که برا قیمت رفتند سراغ برخی دیتاسنتر ها و الان برگشتند ! اون هم چیزی مثل کولو !
همیشه به این فکر کنید که هر چی پول بدید آش میخورید .
تشکر .
پرایویت رو فراموش کنید !راجب تک تک موارد هم باهم صحبت کردیم
سوالیه که در ذهن تک تک کاربرانه !
بنده هم پاسختون رو دادم : )
هنوز به مرحله قطعی نرسیده ؛ فقط جهت اطلاع از بازار خرید بود !
اگر قرار شد با این دیتاسنتر با این قیمت کار کنیم حتما برای تک تک ابهامات و سوالات ، جوابی از قبل ارائه میدیم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)