تولدتووووووووووون مبارک ....
انشاالله در کار و زندگیتون موفق باشید![]()
منم به نوبه خودم تولد اشکان عزیز رو تبریک میگم ، امیدوارم در تمامی مراحل زندگی و کارتان موفق و پیروز باشید .
از استارتر تایپیک هم تشکر میکنم .
تولدت مبارکایشالا ..... شدنت رو دور هم جشن بگیریم ... آرزوهای خوب خوب !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با سلام آقای کمانگیر
بنده هم به نوبه ی خودم تولدتون رو تبریک میگم امیدوارم همیشه کنار خانواده خوش باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
تولدتون مبارک
انشا الله همیشه موفق باشین
الی کاش یک نفر باشه این روز تولد های همکاران رو بنویسه بتوانیم بهشون تبریک بگیم روز خودش
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
دوستان اگه توی مشخصات خودشون تاریخ تولد رو به میلادی به شکل درست وارد کنن تولدشون توی سایت نشون داده میشه و دوستان میتونن برا جشن غافل گیرتون کنن
در مورد جناب کمانگر هم خودشون توی یکی از تاپیک ها گفته بودن که ما هم یه جشن مختصری گرفتیم
درضمن لازم به ذکره برگزاری جشن عقد عروسی تولد و مراسم ولیمه دهی برای حجاج و کربلایی ها همچنین مراسم شام دهی دهه ی محرم پذیرفته میشود
آرزوی موفقیت برای همه ی جویندگان دانش
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
آمدم تبریک بگم بهت دیدم تو هم شانسن داری... خیلی ستم خدایی تولد کسی بیفته محرم!!به هر حال تبریک میگیم ما هم..
سلام
زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شمادر روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آوردهو برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم .باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . .
اقا اشکان تولدت مبارک انشاالله 120 ساله بشی و 120 سالگیتو تبریک بگم.
موفق و سربلند و پیروز باشید
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
من بازم دیر کردم
دیروز موقع تبریک گفتن نتم پر پر شد
بازم ارش جان تولدت مبارک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)