نمایندگی هاست از شرکت ها معتبر بگیرید خودتونو درگیر کار های مدیریت سرور نکنید
نمایندگی هاست از شرکت ها معتبر بگیرید خودتونو درگیر کار های مدیریت سرور نکنید
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
با مواردی که شما گفتید بهتر است نمایندگی بگیرید از شرکت های معتبر مانند:
Domain Name Prices – SSL Certificate Pricing, Web Hosting Pricing | ResellerClub
ریسلری. سرور مجازی تو تنظیمات گیر میوفتی اذیت میشی.
من این دو تا رو پیشنهاد میدم:
سرور مجازی | دیتافارم
zagros-telecom.net - سايت رسمي شرکت زاگرس ارتباط باختر | ثبت دامنه | هاست | هاستينگ | ميزباني وب | ميزباني در ايران | سرور مجازي | سرور اختصاصي
جفتشون هم پشتیبانی عالی دارن،هم علم این کار رو
با سلام
جناب اگر از نظر مالی براتون موردی نیست , سرور مجازی مدیریت شده از یک سرویس دهنده معتبر تهیه کنید و با خیال راحت بدون اینکه با تنظیمات کاری داشته باشید از نهایت کیفیت و آپتایم لذت ببرید !!
چنانچه از نظر مالی و اقتصادی سرور مجازی و هزینه لایسنس ها و ... براتون به صرفه نیست از شرکت های معتبر نمایندگی تهیه کنید .
در صورتی که از فایل کرک و ... تو اکانتهاتون نیست دیتاسنتر Xlhost رو بخاطر آپتایم و کیفیتی که داره پیشنهاد می کنم .
به زودی ...
ضمن تشکر و سپاس از همه اساتید و دوستان که لطف میکنند و بنده رو راهنمایی می کنند
طبق مشاوره اکثر دوستان اکانت ریسلری رو نگه داشتم و یک سرور مجازی از امریکا با کانفیگ ابتدایی از irpowerweb گرفتم با kloxo
واقعا سخته تنظیم کردنش و....
بهترین کارهایی که باید برای سرور مجازی با امکانات پیش فرض بدون نصب نرم افزارهای لایسنس دار مثل لایت اسپید و ... انجام بدم چی هست؟
ممنون میشم فقط منبع هم معرفی کنید کافی هست....
اگر از تجربیان ارزشمندتون باشه که چه بهتر
ویرایش توسط amertad : November 27th, 2012 در ساعت 10:33 دلیل: سیستمی
یه تاپیک آموزشی تو همین سایت هست صبر کن لینکش رو پیدا کنم:ضمن تشکر و سپاس از همه اساتید و دوستان که لطف میکنند و بنده رو راهنمایی می کنند
طبق مشاوره اکثر دوستان اکانت ریسلری رو نگه داشتم و یک سرور مجازی از امریکا با کانفیگ ابتدایی از irpowerweb گرفتم با kloxo
واقعا سخته تنظیم کردنش و....
بهترین کارهایی که باید برای سرور مجازی با امکانات پیش فرض بدون نصب نرم افزارهای لایسنس دار مثل لایت اسپید و ... انجام بدم چی هست؟
ممنون میشم فقط منبع هم معرفی کنید کافی هست....
اگر از تجربیان ارزشمندتون باشه که چه بهتر
اینجا : http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/
این تاپیک خیلی به من کمک کرد.
یه فایروال نصب کن...که اکثرا csf(اگه درست یادم باشه)نصب می کنن.
برنامه ها و Lib های مورد نیازت رو نصب کن.یه کنترل پنل رایگان مثل WebMin نصب کن و روش چند هاست راه بنداز(با دومین رایگان هم می تونی اینکارو بکنی اگه خواستی)....تنظیمات رو دستکاری کن...سرچ بزن و آموزش پیدا کن.خلاصه زیر و روش کن،مشکلاتو پیدا کن و حلشون کن.بعد سرور رو فرمت کن،یه لایسنس سیپنل یا DA بگیرو با اونا شروع کن و ....
اگه انگلیسیت خوبه مقالات سایتای webhostingtalk.com و HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials رو بخون.این دو تا سایت زندگی رو برای من شیرین کردن :D
همین http://www.webhostingtalk.ir خودمونم آموزشای خوبی داره(هرچند تعدادشون واقعا کمه)
و اگه دنبال آموزش خاصی بودی(به زبان انگلیسی)،دوست داشتی به من بگو،تا جایی که بتونم کمکت می کنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)