در چند مورد که اطلاع دارم Cloob با اون سازمانهای مربوطه ارتباط داشته .. بعضی اکانتها را بسته ، IP بعضی ها رو هم در اختیار سازمان مربوطه قرار میدادند .. آخرش ام که بعد از این همه سواری دادن کارشون به اینجا کشید ..
البته من از این خبر ناراحت شدم ..
در چند مورد که اطلاع دارم Cloob با اون سازمانهای مربوطه ارتباط داشته .. بعضی اکانتها را بسته ، IP بعضی ها رو هم در اختیار سازمان مربوطه قرار میدادند .. آخرش ام که بعد از این همه سواری دادن کارشون به اینجا کشید ..
البته من از این خبر ناراحت شدم ..
هر سایتی که تو ایران میاد بالا همه ازش بدشون میاد![]()
![]()
من دورگه روسی هستمگیلکی زیاد ندانم.. بیشتر فارسی دانم.
![]()
آخرین لاگین9 دی 1388 ساعت 22:37
محمد جواد شکوری مقدم - پروفایل
واقعا دارند بد فیلتر میکنند
خدا به خیر کنه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
کاریش نمیشه کرد. کلا باید از الان اماده باش باشیم.من خودم مثلا یک دومین ثبت کردم به کاربرا گفتم آدرس جدید سایت رو به یاد داشته باشند تا اگر این مشکل پیش امد بفهمند.گرچه الان دیگه مد شده. هر سایتی رو میبندند یک عدد 2 جلوش بزاری حله! ولی واقعا رای خودمون متاسفم. اگر این قیل تر کردنها نبود شاید 100 سایت اول الکسا مال ایران بود! برای همین هیچکدوممنون نمیتونیم پیشرفت کنیم.
کلوبی ها خیلی خود خواه بودن. اینقدر خودشونو بزرگ میدیدن که ادعای امنیت 100% کرده بودن که بعدش یه گوش مالی حسابی خوردن.
من که از فیلتر شدنشون خوشحال شدم
اما از فیلتر شدن بلاگفا ناراحت میشم . جون علیرضا شیرازی اصلا آدم مغرور و خودخواهی نیست . خیلی افتاده است
من یه بار دیدمش . خیلی نازنینه
اما یه بار با محمد جواد شکوری مقدم تلفنی حرف زدم واقعا آدم چرتیه
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد،هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید
فیلتر شد که شد
اینم سایت بود آخه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)