چه جوری میتونم دامین پیشفرض بزارم.
لطفا آموزش کانفیگ رو هم بزارید
چه جوری میتونم دامین پیشفرض بزارم.
لطفا آموزش کانفیگ رو هم بزارید
لطفا کمک کنید کارم لنگه
سلام
دوست عزیز چندین مورد جهت رفع مشکل شما باید بررسی شود
در صورت تمایل اطلاعات سرور خود را برای من ارسال کنید تا بررسی کنم
ممنونم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
درود دوست عزيز بانك اطلاعاتي سايت كرش كرده بود بعد از ريپير درست شد.. اما مشكلات ديگه ايجاد شده بود كه اگه پست ها رو به ترتيب دنبال كنيد مي بينيد وضعيت ما چطور ادامه پيدا كرد.. بعد از repair آپاچي سرور خود به خور رم مي كشيد اينقدر زياد ميشد تا سرور over laod كنه و ديگه سايت بالا نمي اومد... خلاصه به بن بست رسيديم خيلي ها گفتند ما مي تونيم درستش منيك اما كا zpanel نصب كرديم آپاچي رو اين سرور هم مثل كلكسو رم مي كشيد اما باز هم ب و كلي كانفيگ انجام داديم سايت درست لود ميشد .. ورد پرس ما يكمي كند بود اماا فروم صفحات اينگار داشتي تو My Computer يه پوشه باز مي كردي به اين سرعت باز ميشد.. اما زماني كه بازديد ميرفت بالا ورد پرس كند تر ميشد.. به ازاي هر بازديد 50 مگابايت رم بالا مي رفت و بعد از تمام شدن لودينگ رم به جاا ولش بر مي گشت.. خلاصه بگم كسايي رو پيدا كرديم مدعي كانفيگ بودند متاسفانه ديدم كه تو بازديد خيلي بالا اين سرور درست جواب نميده هاست پر ترافيك گرديم..
الانم دارم روي لاين كلكسو و ز-پنل كار مي كنم چون حداقل مي خوام هاستينگ شخصيه كوچيك واس وب سايت هاي ديگه خودم كه بازديد زيادي ندارند راهندازي كنم.. در پي تحقيق هستم...
يه هاستينگ پلسك هم دارم كه متاسفانه اون سايت بالا مياد مشكل نداره اما يكمي اذيت مي كنه براي سطح دسترسي ها فك كنم روي خوده پلسك نصب شده بايد كانفيگ خاصي انجام بشه.
من در پنلkloxo dns های سرور رو با دامین ست کردم فقط کنترل پنل رو باز میکنه وقتی تو فایل منیجر فایلی آپلود میکنیم نمایش نمیده
يعني همان صفحه Defualt كلكسو نمايش داده ميشه؟
مشکل از کجاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)