خوب شا با این سیستم کار نکردید من شخصا 3 سال با یکی از بانک های دولتی معتبر سرو کله زدم
اولا واریز لحظه ای نیست . مثلا شما پرداخت رو انجام میدید . همون لحظه پول تو حساب ما نمیاد ما تو سیستم میبینیم که شما پرداخت رو انجام دادید و باید ریز تراکنش ها را برای بانک ارسال کنیم و بانک برسی کنه ببینه این پرداخت درست بوده یا نه و بعد از 24 یا 48 ساعت پول به حساب واریز میشه
هیچ بانکی تو ایران بصورت لحظه ای پول را واریز نمیکنه . حتیمواقعی شده شما پرداخت رو انجام میدید پول هم از حساب شما کم میشه خرید هم انجام میدید ولی پول میاد تو حساب شما ولی بانک و فروشنمده این رو متوجه میشن چون پرداخت لحظه ای نبوده و هیچ جابجایی پولی صورت نگرفته .
اگه هک کردن این بانک ها اینقدر راحت بودش مطمعن باشید تا حالا دهها نفر هک کرده بودند درباره امنیت هم منم مطمعنم که 100 درصد نیست ولی احنمالش خیلی کم هستش .
من نمیفهمم وقتی ما شارژ 50 هزار تومنی خریدیم و زدیم تو گوشی ، بعدش رفتیم حسابمونو خالی کردیم دیگه بعد از 48 ساعت کی میخواد از کی پول بگیره
در ضمن این دوستمون از باگی که در سایت فروشنده بوده استفاده کرده و با یک بار پرداخت چندین بار خریده
اين پرداخت آنلاين سامان 30 تومن پول منو خورده پس هم نميده!
حرف حساب من بانک های دولتی بودن با بانک های خصوصی کاری ندارم
در سیستم بانک ملت شما میتونید در یک ثانیه 50 میلیون را جابجا کنید با امنیت بالا .
بهتره هر خبری را در دلیل و مدرک رو بگید
به نظر من کاملترین و با امنیت ترین بانک در ایران می باشد .
من روزانه چنیدن ملییون تومان در حساب اینرتنتی در این بانک جابجا میکنم حواله بین بانکی ساتا .
و درباره پرداخت های اینرتنتی تنها بانکی هست که از تراکنش های شما سودی نمیگره در صورتی که سامان از شما 2 درصد بابت هر تراکنش سود میگیره
خلاصه مشکل از سایت این طرف بوده ولی بعید بدوئنم کسی بتونه سایت بانک رو هک کنه .
من قبول ندارم میگین اینترنت بانک های ایرانی امنیت نداره
چند سال پیش از اینترنت بانک ملی 90 میلیون دودره شد که در کمتر از 48 ساعت طرف رو کتف بسته تحویلش دادن؛ کسی هم که طرف رو پیدا کرد به بچه 18 19 ساله بود که کارش تعویض ویندوز تو یه زیر زمین بود؛ من شخصا طرف رو می شناسم
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)