راستی من فکر میکنم اون سایت رو هک کردن سعی کن چند روزی لاگین نشی.یه نیم نگاهی سایت رونگاه کردم.
دوست عزیز : سعی کنید در انجمن تمامی مشکلاتتون رو در یک پست قرار بدید ، اگر بدن چیزی یادتون اومد نوشتهٔ خودتونو ویرایش کنید و در همون پست قرار بدید ، انجمن مثل صفحهٔ گفتگوی یاهو نیست .
مشکله شمارو فقط یا "roozweb.com" و یا ".noavarnet.net" میتونه بهتون بگه . سعی بکنید با این ۲ وب سایت در ارتباط باشید تا مطلع شوید چه بلایی سر سایتتون اومده.
شاید همه چیز روبه راه باشه و فقط نیاز هست که صبور باشید . بنده فقط نظرم رو در پست اول گفتم .
همونطور که گفتم ؛ سایتِ شما توسط یک کاربر بالا دست (یا نماینده ، یا مدیر سرور) مسدود شده ، با توجه به اینکه کسی که شما ازش هاست خریدید هم مسدود شده نشون میده یکی بالا سر تر از کسی که شما ازش هاست خریدید مسدود کرده ، چون جملهٔ خودمون رو مسدود کردیم تا اسپم نیاد بی معنی هستش . شما باید تحقیق بکنید و ببینید اون بالا سریع کی بوده که مسدود کرده ! و باهاش ارتباط بر قرار بکنید ، و ببینید اگر نسخهٔ پشتیبان از سایتِ شما موجود هست ، درخواست بکنید که تحویلتون بدن
شدیدا پیشنهاد میکنم با "noavarnet.net" در ارتباط باشید برای پاسخ گرفتن از عاقبت سایت تون
Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server
اسم سایت تون و یا سایتهای میزبانی که نام برده شد رو بزنید، سایر وب سایتهای میزبانی شده روی همون آی پی لیست خواهد شد . شاید از این طریق بتونید میزبانِ اصلی سرور رو پیدا کنید، با این حال شخصا امیدی در نجات یافتن سایت تون نمیبینم . از شخص بنده کمک بیشتری بر نمیاد . اگر دوستان دیگه اطلاعات بهتری دارند باید منتظر پاسخ اونها باشید
قدری صبور باشید ، در صورتی که مشکل رفع شد حتما قبل از ایجاد مشکلات دیگر اقدام به تهیه نسخهٔ پشتیبان از سایت تون بکنید
عزیز کمی صبر کنید دیگه . بعید میدونم حرفشون دروغ باشه . شما به پلیس سایــبری اطــــــلاع دادیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا همچین کاری کردید ؟ عجیبه !!!!!!افزونه : یه چیز دیگه مشکلمو تو سایت پلیس سایبری مطرح کردم هرچند نمیدونم تو حوزه کاری اونها هست یا نه؛آدرس این تاپیک رو هم بهشون دادم
یک سوال :
بعد اونها هم پیگری کردنــــــــــد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متوجه شدن هاست چیه دامنه چیه یا کلی توضیح دادید ؟![]()
دوستان سایت ما به دلیل مصرف بیش از حد پهنا همین الان suspended شد اگه از هاستم درخواست پهنای باند اضافه کنم مشکل سایت حل میشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)