چرا از من؟
فکر کنم یک عذر خواهی به مدیر شتاب بدهکارین![]()
چرا از من؟
فکر کنم یک عذر خواهی به مدیر شتاب بدهکارین![]()
الان یک ماهه این شتاب با من تصویه حساب نکرده خدا نگذره ازشون !
این رو هم بگم نصف تراکنش هایی ک از سایتشون میاد در آخرین مرحله not found میزنه و مشتری هم نمی خره الکی پشت کسی واینستید
این اسکریپت رو آقای ata ساختن که اون سری هم 40 تومن مارو خوردن !
سابقه ی خوبی ندارن !! بحثی نیس ولی بیخودی دارین حمایت می کنید !
با تسویه حساب 30 روزه کسی نمیتونه تجارت کنه !
میدونید جال چیه ؟!؟
زمانی که بنده مینویسم مدیر جی پال ؛ خیلی ها میگن که داره از سیستم جی پال تبلیغ می کنه
زمانی که اسم خودم رو می نویسم ؛ خیلی ها میگن داره از خودش تعریف میکنه
پس نتیجه میگیریم عده ای منتقد همیشه هستند که باید ایراد بگیرند...
اولا من کاری ندارم به جی پال و شتاب
نه هزار تومن در شتاب داشتم و دارم نه از جی پال استفاده کردم
من از پارس پال استفاده میکنم چون واقعا یه سری بچه بازی ها توش نیست و یه شرکت حرفه ای هست که دقیقا روی قانون و برنامه کار میکنه
ولی با شما ( مدیر جی پال صحبت دارم )
شما به چه حقی یک تارگت ایرانی رو که کلی کاربر از جمله خودم اطلاعات شخصی داشتن توش رو هک کردی ؟ از کجا معلوم که یکی از دلایلی که پول های مردم از شتاب به حسابشون ریخته نشده هک کردن شما و خرابکاری در صورتحساب ها باشه ؟ خود شما یکی از متهم ها هستید . به شما چه که یک سایت دیگه پول مشتری هارو نمیده ؟ قاضی هستید یا کاربر شتاب ؟ تابستون تموم شده خواهشا بس کنید این بچه بازی هارو . اگر شکایتی هم بشه من خودم از شما شاکی هستم به دلیل هک کردن یک سایت و اطلاعات شخصی بنده - ارسال اسپم به ایمیل بنده و ...
خودتون رو اول اصلاح کنید .من هکر نیستم ولی اگر باور ندارید برید توی سایت های امنیتی خارجی درخواست تست وبسایت خودتون رو بدید ببینید در یک ساعت چند ده تا باگ از سایت شما میگیرن . این رقابت نیست . حسادت در عین بچگیه
با سلام خدمت شما
شما مثل چندین و چند نفر دیگه فکر کن من بچم ؛ خرابکارم ؛ همه چیز رو خراب کردم...
اصلا" تو ایران ، پرونده سازی مثل آب خوردنه... من ورود غیر مجاز داشتم ، آدرس ip بنده هم ثبت شده. به مدیر شتاب اعلام کنید و ازشون خواهش کنید تا برای ورود غیر مجاز بنده و دستکاری در حسابهاشون از من شکایت کنه...
بنده هر کجا که بدونم و هر کاری که بتونم انجام میدم ؛ ضرر مالی و اعتباری هر چیز دیگه ای هم داشته باشه به جون میخرم
برای بار 1000... م به هرکسی که ایین متن رو میخونه میگم ، شکایتی هست مراجع قانونی سرشون درد میکنه برای این کارا... لطفا" اقدام کنید...
کار حرفه ای بنده ، فصل تابستان و پاییز نمیشناسه!!!
شما درخواست تست بدین ، من کاملا" راضی هستم
همونطور که از همون بار اولی که هک کردم گفتم ، سیاست کاری و طرز فکر من این شکلی هست...
در کل، اگر سیستم ما رو از دور هم نگاه میکردین ، میدیدین که توی سیستم ما هیچ بچه بازی ای نیست. در کنار سیستم ما ، بچه ها هستند که با ما بازی می کنند!
موفق باشید
بنا بر درخواست همکاران گروه ، بنده دیگر در این تاپیک پستی ارسال نمی کنم. چون تاپیک بی هدف می باشد!
با تشکر از منتقدین و دوستانی که با توجه به زمان و مکان ، تغییر رنگ می دهند! / پیروز باشید
به نظر من کار شتاب خیلی بد هست باید هر چه سریع تر تسویه کنه والی شما هم نباید با آبروی شتاب بازی کنید قاضی خدا و ان باد کاری هست که توبه کرد و باران نازل شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)