صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 33

موضوع: دانلود رایگان قالب هاستینگ وردپرس

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

پیش فرض پاسخ : دانلود رایگان قالب هاستینگ وردپرس

اولا آگه پی سی ول و پرشین اسکریپت نبودند که هیچی دیگه ! خیلی سایت ها (----- web ) اسکریپت رو از همین دوتا دانلود میکنن و وب سایت خودشون رو راه میندازان ! انصاف تون کجا رفته نمیدونم !

تاریخا رو مقایسه کن، ببین کی از کی کپی کرده
    21 آذر: http://www.websoftdownload.com/?p=1200
    3 دی: قالب بلاگها برای سیستم بلاگ دهی وردپرس | P30vel.ir | Nulled Scripts | Clone Scripts | Webmaster Tools | Graphic[COLOR="Silver"]

2. # ADS

عضو انجمن Persianscript آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    188
    تشکر تشکر شده 
    419
    تشکر شده در
    132 پست

به خاطر کل کل اقای x و y تنها کسی که ضرر دید این وسط من بودم! چه از نظر مالی و چه از نظر اعتماد

قــفــل شــد...

ویرایش: بنا به درخواست باز شد
    ویرایش توسط Persianscript : December 25th, 2009 در ساعت 20:09 دلیل: بنا به درخواست باز شد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    35 پست

سلام . ممنون از رسیدگی و حس مسئولیت و توجهی که به کاربران داری محمد جان به هر حال ممنون از باز کردن تاپیک

ابتدا اجازه ميخوام جواب آقاي websoft را دهم :
    دوست من شما الآن به چه چيز خودت متکي هستي ؟! چرا اين همه غرور ؟ چرا اين همه از خودتون آدم بزرگي ساختي ؟ اشتباه خودتو قبول کن ! من قالب پرشين اسکريپت را گذاشتم بنا به دلايلي که به محممد ذکر شد و ديدم محمد ناراحت شد سريع برداشتم نه تنها براي محمد اين کار رو کردم بلکه چند اسکريپت ديگر قبلاً هم ذکر شده بود .
    شما به جاي اينکه حرف بزنيد اول فکر کنيد بعد حرف بزنيد خيلي تند حرف ميزنيد اينبار پاسخ شما با کمال شعور داده نميشه اگر تکرار شه و سايتتونم واسه هميشه ... ! پس کمي درست صحبت کنيد البته از شخصيتي مثل شما و پست هايي که در سايت مبني بر کلاه برداران گذاشتيد و همچنين اقتضاي سنيتون بيشتر انتظار نميره ! پس کمي درنگ کنيد در صحبت کردن تا درست صحبت کردن را ياد بگيريد !

من الآن هم عضو نشدم خيلي وقت پيش در رابطه با هاست پرو هاستينگ عضو شدم که ميخواستم ببينم چه چيزي بر عليه پرو هاستينگ از جانبه پي سي ول نوشتن ! ميتونيد به آرشيو مراجعه کني گل پسر !

جناب rn4j1m1 عزيز ! قربون قدوم مبارکت قربون اون چشاي نازنينت ! آخه شما ديگه چرا !؟

دقت کنيد لينک دانلود برداشته شده ! کلاً لينک دانلود 5 دقيقه روي سايت بود که به دليل اعتراض و امنيت دوستان برداشته شد ! و به هيچ احد و الناسي ديگه اين اسکريپت و ماژول هاش داده نشد !

سايت مذبور نيز من يادم نيست همچين سايتي رو شايد کسي داره با نام پي سي ول يا از سر لطف يا تخريب يا شايد هم گروه خود ما اينکار را کرده باشه ميتونيد اطلاعات سروري را اينجا ملاحضه کنيد Noyes.ir - Noyes لطفاً لحاظ کنيد مگر هر کي سيبيل داره حاجيه ؟
    نميدونم ! اين موضوع رسيدگي ميشه ! البته اگر از سرور تک وب باشه قبول دارم که اين اتفاق افتاده سپس انتقال داده شده !

چه عجب اينجا يکي آشنا در اومد يک حرفي زد دل ما شاد شه ! ممنون RT72 رضا جون داداش گلم ! اما باز هم مقصر در گذاشتن من نبودن مزيد بر علت رو براي محمد عزيز توضيح دادم و راحت مشکلات بنده و محمد بر طرف شد بابا جان من که با کسي پدر کشتگي ندارم ! من که اينجا ... به همين خون پاک امام حسين که سينه ها براش به صدا در ميان همه خيال ميکنن من ... اما نه به خداي محمد گروه پي سي ول همچين آدمايي نيستن پس تخريب نکنيد از چند نفر حرف شنيديد قضاوت نکنيد اگر بدون تحقيق ميتونستيد قضاوت کنيد ميشديد استغفرالله خدا ... !

جناب 1eng دلیل نمیشه این آقا زودتر گذاشته باشه کسه دیگه ای نداشته باشه ! یه حرف منطقی بزن خوبه همه از پی سی ول و پرشین اسکریپت بر میدارن !

محمد جان داداش من شرمندتم به خدا ببخشید !
    آدمای بزرگ میبخشن و آدمایی که میخوان بزرگ شن هم طلب بخشش میکنن
    آقایون اگر یه عذر خواهی کنید از شما هم کم نمیشه Web soft مخصوصاً

5. تعداد تشکر ها از eh3an به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    449
    تشکر تشکر شده 
    1,161
    تشکر شده در
    730 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    اولا که این پرشین اسکریپ و پی سی ول کاروشن اینه که از این ور اون ور اسکریپ بردارن نال کنن بدن دست مردم
    جدیدا هم همین نال شده رو میفروشن

بعدشم این اسکریپ همه جا هستش نگاه کنید کلی سایت خارجی هم دارن از این استفاده میکنن .
    ولی به نظرم برا هاستینگ به درد بخور نیست .

این وب رنگ هم هر روز سایتش رو عوض میکنه . وقت اضافه زیاد داری ها وب رنگ جون
    متاسفم، واسه ای جماعت بیکار و ***!
    قالب آدونیس هم همین بساط بود، تمپلیت های قبلی هم همین بساط بود!
    شرمندم،اما وقت اینو ندارم که بپرم سر و کولشون!

فقط میتونم بگم، باعث افتخارم هست، که همیشه بهترین قالب ها وسیستم ها روی سایتم بالا میاد!
    و همیشه میان از روی من کپی برداری میکنن!
    (به قول آقای رضا نجفی، سیکما دات کام)
    (زمانی سیکما بودنم همین بود)

این ***ان هم جزای کار خودشون رو میبینن!
    بار کج هیچ وقت به منزل نمیره!
    میره!؟
    نچ!

موفق باشید

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

من اصلا با کاروشون موافق نیستم . اولا که این پی سی ول دنبال این هستند سایت های مردم رو هک کنن
    نمونه اش اینجاست

hacked by p30vel groups

hi friend
    your pc security is low

مرجع اسکریپت های فارسی رایگان و ابزار وبمستر ، گرافیک و ...

بعدش از شرکت ها پول میگیرن که سایت هاشون رو هک نکنن . و دنبال فروشگاه ها و سایت میگردن که نالش کنن و بدن دست خلق الله و حالا اصلا براشون مهم نیست پدید اورندگان اون محصول چقدر زحمت کشیدن حتی تو فرومش دیدم که نوشته بود سایت بدید اسکریپ نال شده تحویل بگیرید .

متاسفانه ضعف قانون و عدم رعایت کپی رایت این مشکلات رو بوجود اورده .

رو هم رفته جومولا و ورد پرسی زیاد به درد سایت های هاستینگ نمیخورن . بهترین گزینه php هستش یه کم هزینه بر هستش ولی امکانات خیلی بیشتر بهتون میده .
    رو هم رفته جومولا و ورد پرسی زیاد به درد سایت های هاستینگ نمیخورن . بهترین گزینه php هستش یه کم هزینه بر هستش ولی امکانات خیلی بیشتر بهتون میده .
    بچه ها واسم یکی نوشته بودند، اما همیشه ازامنیت همه اسکریپت ها ترس داشتم!
    وورد پرس و سیکما و whmcs رو بیشتر ازهمه تایید میکردم!

7. تعداد تشکر ها از WebRang به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    35 پست

من به شخصه از کسانی که موجب رنجش خاطر و دلشون شدم همینجا عذر میخوام !

9. تعداد تشکر ها ازeh3an به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    449
    تشکر تشکر شده 
    1,161
    تشکر شده در
    730 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط websoft نمایش پست ها
    آقاي به اصطلاح eh3an ... دلم نيومد اينو نگم ، شما كه مدعي هستي چرا پس قالب هاي فروشي پرشين اسكريپت رو گذاشتي براي دانلود ؟ نكنه چون ديدي فراگير شده ؟ ... دست بردار ، بعد از اين همه مدت زرتي ، اونم همين امروز اومدي عضو فروم شدي كه چي بگي ؟ مطمئني شما خودتي ؟ الله اعلم
    جالبه، همیشه واسه معروف شدنت یا .... (هر چیز دیگه) حاضری دست به هرکاری بزنی!؟
    اینقدر شما ادامه بدید،
    شاید 2 قرون رفت تو جیبت، شایدم جز ... محسوب شدی!

*** بهت بگم؟
    یا چه صفت ؟!
    یا بی دین؟!
    یا گزینه د) همه موارد؟!

11. تعداد تشکر ها ازWebRang به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeidj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    369
    تشکر تشکر شده 
    367
    تشکر شده در
    242 پست

من به عنوانه یه کاربر حق رو میدم به محمد و احسان چون کارشون درسته.

13. تعداد تشکر ها از saeidj به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    35 پست

من اصلا با کاروشون موافق نیستم . اولا که این پی سی ول دنبال این هستند سایت های مردم رو هک کنن
    نمونه اش اینجاست

Hacked By P30vel Groups

Hi friend
    Your pc Security is low

مرجع اسکریپت های فارسی رایگان و ابزار وبمستر ، گرافیک و ...

بعدش از شرکت ها پول میگیرن که سایت هاشون رو هک نکنن . و دنبال فروشگاه ها و سایت میگردن که نالش کنن و بدن دست خلق الله و حالا اصلا براشون مهم نیست پدید اورندگان اون محصول چقدر زحمت کشیدن حتی تو فرومش دیدم که نوشته بود سایت بدید اسکریپ نال شده تحویل بگیرید .

متاسفانه ضعف قانون و عدم رعایت کپی رایت این مشکلات رو بوجود اورده .

ببخشید باز پست دادم ! اما پست جالبی بود که ندیده بودمش ! به هیچ وجه !
    دوست عزیز ! مهندس { مهندش } ! مگه ما مرض داریم که سایت های رو Deface کنیم هک کردن لازمش Deface کردن هست اتفاقی هم که افتاد تقصیر من نبود !
    آخه برادر ! مگه ما وقتمون از سر راه آوردیم که سایت ملت رو هک کنیم ! چرا جفنگ میبافی ؟

میشه یک نمونه شرکت را نام ببرید که درخواست پول کردیم واسه هک نکردن ؟ اگه یارو انقدر پپه بود که شرکت نمیزد میومد 24 ساعت به من باج میداد . یک فروشگاه را نام ببر کار طراح ایرانی بود ما رایگان یا به اصطلاح مجانی گذاشته باشیم سایت ؟ فا مارکت رو میگی ؟ انقضاش گذشت !
    ما اگه حالیمون نبود خیلی از برنامه نویسا با من همکاری نمیکردن برادر من من خودم 8 سال پی اچ پی مینویسم ! من خودم انقدره نیش خوردم که دیگه به کسی نیش نمیزنم !

کجای انجمن سایت ما دیدی نوشته سایت بدید نال تحویل بگیرید ؟ انجمن ما که خصوصی هست شما چطور عضوی ؟ میشه بیان کنید ؟

خیلی به کپی رایت پایبندید یا به قوانین ؟ چرا یک موزیک رو از اینترنت دانلود میکنید ؟
    چرا سیدی کپی میخرید ؟
    چرا ویندوز اصل استفاده نمیکنید 400 دلار بدید میرید 4000 تومان میدید میخرید ؟
    چرا از برنامه های کرک شده استفاده میکنی ؟
    چرا زکات نمیدی ؟
    چرا ... ؟

عزیزی که اطلاع نداری ! وردپرس و جوملا با php و بر پایه php , mysql نوشته شدند پس باید بگی بهترین راه اینه که بدید یک سیستم مدیریتی حالا چه محتوایی چه خدماتی و ... واستون با php بنویسن اما بدون وقتی وردپرس با تموم قدرتش باگ داره بقیه هم همینه !

هیچ سیستمی بی عیب و نقص نیست ! اما بهترین و کم عیب ترین همون وردپرس هست که از همینجا از همه دستندرکاران وردپرس فارسی و وردپرس مادر { سایت سازنده اصلی } تشکر میکنم !

شما که تهمت میزنید ما باج میگیریم با دلیل و منطق و مدرک !
    باز نرید با فتوشاپ یه چیزی واسه خودتون درست نکنید !
    اگه اینطوری بود الآن پی سی ول تو مجلات چاپ نمیشد . دعوت نمیشد به وزارت انفورماتیک .
    پس بدونید از شما بزرگتر هستن که به ما بخوان گیر بدن .
    چرا همش دنبال سوژه اید ؟

من خودم چندین پروژه نیمه کار دارم ! اگه پخش شه افسوس میخورم چرا امنیت سیستم مدیریتیم بالا نبود !
    پس ضعف از کپی رایت نیست ! ضعف از برنامه های ایرانی هست !
    متاسفانه ما 4 تا HTML Page هم بسازیم میگیم قانون کپی رایت 10 جاش میزنیم به اسم خودمون !
    اما خودمون حاضریم از نال استفاده کنیم ! یا تغییر بدیم بگیم برنامه ماست سایت شما رو ال میکنیم بل میکنیم !
    نمونه میخوای ؟ ذکر کنم ؟ اگه خواستی اسم خیلیا رو بزنم اینجا !

متاسفانه شما عادت کردید یه سری سودجو از شماها منفعت ببرن ! اسکریپت نال فارسی کنن تغییر بدن بفروشن بهتون ! به اسم فلان شرکت . فلان شخص .
    اکثر فروشگاه ساز هایی که هم شما معتقدی بهش Shop Script Premium Pro هست برو جستجو کن !
    سبد خرید . سبد ساز . به ایران . بازم نام ببرم برات ؟ همه دارن یک سیستم میفروشن ! شما ناراحتی برو به همونا 289000 تومان پول بده فیض ببری !
    به خاطر یک ماژول بانک سامان که همه جا ریختست !
    .........
    دیگه سرتون و درد نمیارم ببخشید !
    در پناه حق
    ویرایش توسط eh3an : December 25th, 2009 در ساعت 22:41

عضو دائم rn4j1m1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    1,870
    تشکر شده در
    956 پست

بس کنید دوستان اصلا خوب نیست مدیران سایت های بزرگی مثل سایت های شما بیان با هم اینجوری حرف بزنن
    می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
    می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    449
    تشکر تشکر شده 
    1,161
    تشکر شده در
    730 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rn4j1m1 نمایش پست ها
    بس کنید دوستان اصلا خوب نیست مدیران سایت های بزرگی مثل سایت های شما بیان با هم اینجوری حرف بزنن
    وقتی ازتون چیزی ***یده میشه ، چی کار می کنید؟!

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)