سلام شبتون بخیر
یک سوالی برای من پیش اومده با توجه به عدم اطلاعات در زمینه هاستینگ و قوانین ش خواستم از استادان این زمینه سوال کنم
من از سایت جوان سرور ، سرور مجازی تهیه کرده بودم که چند روز قبل موعد تمدیدش نزدیک بود ...جوان سرور برام هزینه ی تمدید رو فاکتور کرده 17 هزار تومن هارد 10 با رم 512
من قصد ارتقا رم داشتم گفتم 512 رو به 1 گیگ ارتقا بدین برام فاکتور کرد 25 تومن جهت افزایش رم
خب تا اینجاش مشکلی نداشتم یکی دو روز بعد قصد پرداخت فاکتور رو داشتم دیدم فاکتور پاک شده و به مبلغ 50 هزار تومن افزایش پیدا کرده ؟
سوال اول ایا این قانون وجودداره که فاکتور ارسالی رو پاک کنند و فاکتور جدید رو قرار بدن پس توافق قبل چی میشه این وسط اا پول ازش زدن زیره معامله رو داره (اینکار بنظرم غش درمعامله هست که حرام هست ) که هرروز هم این فاکتور تغییر میکرد ک تا مرز 55 تومن هم افزایش پیدا کرد . . .
خب من از این کار خوشم نیاومد و نخواستم نارحتی پیش بیاد تیکت زدم و....
در اخر گفتم من از جایه دیگه فضا تامین میکنم ...
رفتم از جایی که لایسنس تهیه کرده بودم تقاضا کردم چند رو بیشتر از موعد قرداد لایسنس فعال باشه که بدون هیچ چشم داشتی قبول کردن که جا داره واقعا از ایشون تشکر کنم (gignic.com)...
بعد رفتم سراغ مبزبان که بدون هیچ اخطاری سرور رو خاموش کردن و سایت بالا نمیومد ... درخواست باز کردن کردم تا انتقال اطلاعات بدم و بک اپ بگیرم ....جواب من این رو گفتتن که باید هزینه ی یک ماه تمدید رو پرداخت کنم تا سایت رو باز کنند تا من انتقال اطلاعات بدم
ایا اینکار اخلاقی و درست هست اگر هست بگید من برم از اقای مسعودی معذرت خواهی کنم
اینم عکس از تیکت