اخه عراقی دینار میاره (دینارب 2100 هست) چرا دلار بیاره ایران!
مگر اینکه دلار رو بری قاچاق عراق بخری چون اونجا نرخ بانک مرکزی رو قبول دارن یعنی 1226 تومن
ویرایش توسط sajiran : October 4th, 2012 در ساعت 13:16
دوستانی که میگفتن آبادانی هستیم میریم جستجو میکنیم کردن ؟ به نتیجه رسیدن ؟
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
اگر این درست هست شما تمام سرمایه که داری از انجا دلار بخر بیار تهران بفروش یک شبه سرمایت دو برابر میشه. همچین چیزی امکان نداره
صرافی فرقی نمیکنه تهران باشه یا هرجا قیمت ها همجا بالا میره دوره قل قلک میرزا که نیست صرافی شهر شما از قیمت تهران با خبر نباشه و مالش رو ارزان بده
انگار بگی تو شهر ... طلا گرمی 90 تومان هست![]()
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
دلار تقلبی رو ققط صراف های سابقه دار می تونن تشخیص بدن.
در صورتیکه این دوستمون مطمئن هستند، در صورت خرید حتما رسید معتبر از صرافی با شماره سریال های دلار ها بگیرید.
چون اگر دلار تقلبی باشه و بگیرنتون که دیگه ... !![]()
EX10 - NO Setup Fee (11/07/2012 - 10/08/2012)
بابت این سرور قرار شد شما 129 یورو بدین .یه سرور ex5 داشتین که 7 روز قبل این که تاریخش تموم بشه به کسی فروهتسن و من بزرگ واری کردم گفتم هزینه 7 روز بهتون میدم در صورتی که گفته بودین سرور من رو برام بفروش و من میتونسم اون هزینه اضافه رو واسه حق فروش خودم بردارم.
خوب از این بگزیم
از هزینه آی پی و فلکس پک که من رویه این سرور سفارش زدم 13.76 یورور بابت اون 7 روز ex5 کسر کردم کل هزنه ادد ها 26.22 یورو بود26.22-13.76=12.46
در کل حساب شما 129+12.46 یورو هست.
شما به من 50 تومن دادین.
اون زمان یورو 2900 بود.
حساب ما با شما میشه 360234 تومن.(به احتساب اون 50 تومن این قیمت میشه.
هزینه انتقال اطلاعات رو هم مثل دیگر موارد رو حساب رفاقت میزارم.
ب...ن به این رفاقت که اینطور باعث شد کلاه سرم بره.
خواستین بدین.
نخواستین بدین من وعده اون دنیا میکنم
خواستین شما بدین باز مارو وعده اون دنیا کنید.
شما نکراد دوستی های ما نباشین ما از خیر این دوستی ها گذشت کردیم.
چشم تو چشم به هیچ وجه نمیشیم تا الانش که نشدیم که از چیزی نگرانید.
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
شما فکر کنم خیلی دیگه دارید ...
هزینه کلی رو با من 307 هزار تومان طی کردید ! هیچی برای بنده انتقال ندادید ! رو هوا حرف نزنید . سرور من 13 روزش مونده بود و با همان قیمت دادید دست مشتری. سرور شما روی هوا بود و 9 روز بعد به من دادید چون وی ام وار مشکل داشت وسرور 21 روزه بود و شما گفتید که سرور هفته ای نمی فروشید ولی برای من هفته ای حساب کردید اون هم سرورم رو 5 روزش رو حساب کردید ! آی پی و فلکسی رو یک ایمیل نشونم بدید که برای من ارسال کردید باشه بهتون هزینش رو میدم ! من دیگه حرفی با شما ندارم. به قول شما چشم تو چشم هم نمیشیم ! ضمنا. خدا به اون عظمتش به لحن شما صحبت نمی کنه و اینقدر فخر نمی فروشه ! تازه اون خداست و جای جود دارد و بودو نبودمون از خداست !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)