صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22

موضوع: سایتهای نشون دهنده ارز ف ی ل ت ر شدن

عضو انجمن ilmavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    413
    تشکر شده در
    329 پست

پیش فرض پاسخ : سایتهای نشون دهنده ارز ف ی ل ت ر شدن

نقل قول نوشته اصلی توسط vps-baran.ir نمایش پست ها
    لطفا حرف های نسنجیده نزنید

قیمت ارز تو یه مرکزی که دقیقا یادم اسمش نیست

یه پاساژی هست که تو تهران همشون صرافی دارن .

اونجا کاشناس دارن . قیمت ها رو اونجا بیرون میدادن . نه این سایت ها بیان از خودشون قیمت بدن

اینا زنگ میزدن قیمت می گرفتن و داخل سایت میزاشتن
    شاید این حرف ها برای من و شما نسنجیده باشد ولی برای کسانی که از راند خواری از هیچ به همه چیز رسیده اند خیلی حرفه

من از شما سوال میکنم همیشه امثال ما سنگ کشورهای متمدن را به سینه میزنیم در کدام یک از این کشورها 2 تا سایت قیمت ارز را تعیین میکنند؟ در یک پاساژ قیمت ارز ما مشخص میشه واویلا

اصل حرف من این نیست که نه دولت خوب داره عمل میکنه عالی کار کرده دمشم گرم اصلا یه پای این جریانات بی توجهی دولت بوده ای کاش به جای این اقایی که داشتن از وزیر اقتصاد سوال میکردند من بودم سوال میکردم.

سوالی که این وسط هست و من دوست دارم بدونم اینه که اگر یادتون باشه چند وقت پیش مسئول سایت مثقال دستگیر شد و اون جریانات ایا دلشون به حال من وشما میسوزه بازم میان قیمت میزارن قصد و نیت چیه؟در مملکتی هم که یک کلمه خانم اشتون فقط مثبت باشه قیمت دلار نصف میشه بدونیم این 2 سایت هم میتونن قیمت را جابه جا کنندقرار نیست دیگه خودمون گول بزنیم.

اصلا این موضوع سایت ها هیچ تحریم ها و دعواها یک طرف این کارشناس ها دیگه اخرشه ( اینها همان کسانی نیستند که یک زمانی قیمت زمین را خدا تومان بالا بردند و بعد از یک مدت قیمت ها پایین اومد؟) 100 درصد از همون دار و دسته هستند

2. # ADS

عضو انجمن fasterhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    132
    تشکر تشکر شده 
    134
    تشکر شده در
    117 پست

پیش فرض پاسخ : سایتهای نشون دهنده ارز ف ی ل ت ر شدن

نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
    تائید میشن
    با ای پی ایران نمیشه به سرور مجازی ریموت کرد تا بازکردن جلو میره اما میخواد که کانکت بشه صفحه دسکتاب بیاد بالا کلا ریموت بسته میشه
    با ای پی غیر ایران میشه رفت اما اسپید خیلی پائینه
    من خودم نمی تونم سایت خودمو باز کنم کلا در شبکه اینترنت ایران اختلال ایجاد شده و بعضی آی پی ها مشکل پیدا کردند
    درمورد قیمت هم کسانی که میگند تقصیر ندارند این سایت ها به نظر من بی تقصیر هم نیستند اما نه اونقدر اما خب به هر حال سیاست دولته که قیمت ها رو توی سایت ها نمایش ندهند وگرنه سایت های معتبر خودشون فعلا قیمتی نمایش نمیدهند چون واقعا تاثیر هم داره البته خب دلال ها هم تاثیر دارند وگرنه ما قبلا هم تحریم بودیم کلا دلایل زیادی هست که قیمت ارز بالا میره یکی دوتا نیست

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)