صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 44

موضوع: درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    من نظر خاصی درباره حرفهای شما ندارم بارها دیدم تو این فروم سر مسائل جزیی دعوا شده و بهم بی احترامی کردن . من شخصا خودم رو درگیر این مسائل نمیکنیم . نه هاست فروش هستم نه میخوام اینکاره باشم . اگر هم میبینید اینجا هستم برای علاقه شخصی هستش .

نظرات شما برای من محترم هستش ولی کسی یه کاره بلند شه بگه این کلاه بردای هستش من ناراحت میشم چون هیچ اطلاعاتی نداره .

درباره وقت هم بهتون بگم وقت من خیلی خوب بهینه شده و درست ازش استفاده میکنم من وقتم رو اینجا برای فروش هاست 5 هزار تومانی نمیزارم فقط میام نوشته ها رو میخونم و نظری داشتم میگم . کارهای بسیار مهم تری دارم که باید انجام بدم یک بار ادمین فروم ازم پرسید و منم بهش اطلاعات شرکت و کارهایی که انجام میدم رو بهشون گفتم ایشون ..... ولی شما رو نمیدونم .

بالاخره هر کسی در کلاس کاری و سابقه کاری خودش باید صحبت کنه . من یک سایتی رو معرفی کردم دوستان میتونن برن عضو شدن اگه دوست داشتن روزی 2 دقیقه وقت بزارن اگر هم ندارن نزارن این یک پیشنهاد هستش حالا هر کسی میاد نظر منفی خودش رو میگه من واقعا نمیدونم مشکل چیه

اگر خوب هست باید بگن خوبه اگر بد هستش بگن ما این سیستم رو در فلان تاریخ تست کردم و جواب نگرفتیم و ..... دیگه مثل اینکه عادت شده همه و همه کس شدن کلاه بردار .
    دوست عزیز انقدر خود محور نباش
    بنده هم میزبانی هاست و دامنه و این چیزا ندارم که شما فکر می کنی تنها گل سر سبد این مجلس هستی
    اگر بخوام روزمه خودم رو اینجا بگم شاید شما توی بخش کوچیکی ازش گم بشی ، انهایی هم که باید من رو بشناسن می دونن کی هستم و چیکارم ، خاطرم هست یکی از دوستان همین سایت گفت با این توضیحاتی که من در مورد خودم دادم باید یک شخص 30 ساله باشه ، ولی دلیلی نداره این موارد رو اینجا بگم ، اصلا لزومی نداره و نمی دونم چرا دارید خودتون رو گنده می کنید ، اگر واقعا شخص مهمی هستید واسه خودتونید و انقدر دم از اطلاعات و غیره نباشید ، فکر می کنید اینجا کسی که میاد واسه فروش هاست 5000 تومانی هست ، نه داداش نه عزیزم در اینجا بنده و افرادی مثل من بخاطر هم میایم
    توی اون بخشی هم که صحبت شده بود کسی حرفی از کلاه برداری و چاخان نزده بود که شما دور برداشتید ، اگر هم بهتون توهین شده باید واستید و دفاع بکنید مثل بنده که شما برگشید نظر من رو با پارازیت یکی دونستید

بهتره اگر جنبه صحبت و درک مطالب رو ندارید در اینجاها نیاید ، چون هیچی قرار نیست باب میل باشه و ممکنه نقد کننده برعکس نظر شما صحبت بکنه

لطف بکن در مرحله بعدی یکم با ادبانه نصبت بکن

تشکر از شما
    ویرایش توسط mr.bahram : December 20th, 2009 در ساعت 20:09
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

با ایران مشکل ندارن اونوخ ؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    با ایران مشکل ندارن اونوخ ؟
    مگه قراره بفهمن؟

---------- Post added 09-12-21 at 12:00 AM ---------- Previous post was 09-12-20 at 11:52 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط be099 نمایش پست ها
    همه چیز رو با عقل خودتون بسنجید ، البته بعضی از این ها برای سرگرمی خوبن و گاهی هم درامدی میشه ازشون دراورد ولی چیزی به اسم درامد ثابت به این روش وجود نداره ، چون از دید ما کاربران تقریبا چیزی معامله نمیشه و سودی برای مجری این کار در کار نیست ، شاید هم باشه و من نمیدونم ، اگر روش این کار رو میدونید لطفا بفرمایید تا بدونیم
    دقیقا مثل ماجرای xpango
    محض اطلاع شما تو هند و جاهای دیگه بعضی ها کار اصلیشون همینه و درآمد دارن حدود 300 الی 500 تومن

ولی نکته اساسی اینجاست که خیلی ها از این فرصت سوء استفاده میکنن و از این سایتها راه میندازن و کلاهبرداری میکنن و مشکل خیلی ها عدم تشخیص هست به دلیل همین کلاهبرداری های وسیع خیلی ها این کار رو از بیخ کلاهبرداری میدونن

بعدشم اینها وظیفه شناسوندن سایت و خدمات شرکتهای مختلف رو بر عهده دارن و از اونها پول میگیرن نه برا خیر خواهی ما که سودی نداشته باشه و ...
    گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من

سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

یادش به خیر من حدود فکر کنم 4 سال پیش بود فعالیت میکردم البته اونوقت با Egold کار می کردم و سایت های کلیکی هم هزینه کلیک هاش کم بود 10 سنت و این چیزا البته من فعالیت حرفه ای نداشتم و فقط 1 دلار کار کردم :D
    می تونید با سایت های بدون مینیمم پرداخت کار کنید تا ببنید میدند یا نه ....

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

من تو یک سایتی یادمه میگفت 30 نفر زیرمجموعه کنی بهت آیپاد میدن یا میتونی سونی 3 بگیری کادو.معروف هم بود شاید شما هم بشناسیدنش.اسمش رو یادم رفته.من با جون کندن 40 نفر زیر مجموعه گرفتم و تلفن اپل رو انتخاب کردم.بهم لیست داد و نشونی و.. که بفرستند. فرم پر شد و تبریک و..... 10 دقیقه بعد : کشور شما تحریم میباشد و تروریست و... از این حرفا. وسلام نامه تمام!!

این سایت رو هم که دوست عزیز معرفی کردند 250 روز طول میکشه تا بفهمی راسته یا نه!!

اگر کسی 1000 دلار رو تکمیل کرد من هر دلار رو به قیمت روز 998 تومان ازشما خریداری میکنم و یا اینکه اگه حساب پی پال دارید میتونید به حسابتون بریزید و خرجش کنید یا تبدیل به ریال کنید
    همانطوری که گفتند خودشون 1000 دلار شد ریال میخرند ازمون.حالا ما 250 روز دیگر شما رو کجا گیر بیاریم!!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    من تو یک سایتی یادمه میگفت 30 نفر زیرمجموعه کنی بهت آیپاد میدن یا میتونی سونی 3 بگیری کادو.معروف هم بود شاید شما هم بشناسیدنش.اسمش رو یادم رفته.من با جون کندن 40 نفر زیر مجموعه گرفتم و تلفن اپل رو انتخاب کردم.بهم لیست داد و نشونی و.. که بفرستند. فرم پر شد و تبریک و..... 10 دقیقه بعد : کشور شما تحریم میباشد و تروریست و... از این حرفا. وسلام نامه تمام!!

این سایت رو هم که دوست عزیز معرفی کردند 250 روز طول میکشه تا بفهمی راسته یا نه!!

همانطوری که گفتند خودشون 1000 دلار شد ریال میخرند ازمون.حالا ما 250 روز دیگر شما رو کجا گیر بیاریم!!
    xpango.com

8. تعداد تشکر ها از taekwondoaqr به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط packsaft نمایش پست ها
    مگه قراره بفهمن؟[color="silver"]
    حالا کار ندارم بفهمن یا نه ! کلا مشکل دارن یا نه ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

فکر میکنم اشتباه کردم اینجا تاپیک زدم مثل اینکه برخی ها منتظر هستند یکی یه چیزی بگه بپرن وسط بگن ما بیشتر میدونیم پس چون ما بیشتر میدونیم بغیه اشتباه میکنن

واقعا اصلا انتظار نداشتم اینطوری بیان اظهار نظر کنن .
    این سایت نه مال بابای من هست نه برای خود من یه سایت امریکایی هستش من یکبار ازش 1000 دلار گرفتم ریختم حساب پی پال یکی ازش ریال گرفتم همین . همش نوشته ها تو سایت هستش زحمت بکشید میتونید بخونید خودتون متوجه میشید خوشتون اومد ثبت نام کنید خوشتون نیومد ثبت نام نکنید .

sparksun دوست عزیز من شما رو نمیشناسم ولی احترام براتون قائل هستم ولی نمیدونم چه دلیلی داره اومدید و اینجا پست میزنید . اگه ثبت نا کردی سرت کلاه رفته خوب بقول بچه ها مدرک بیار اگه ثبت نام نکردی واز رو هوا حرف میزنی پس بهتره بری تو سایت شرایط رو بخونی اگر هم شک داری بهشون ایمیل بزنی بعدش اینطوری بگید

و..... یه جور هایی پشیمون شدم از تاپیک زدن . والا اینطوریش رو دیگه ندیده بودم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

دوم دبیرستان با ایگولد کار کردم !30 تایی در اوردم !
    البته یه بار بیشتر نداد و بستش !
    جای مطمئن باشه می ده !
    البته فقط به این محدود نمی شه !
    یه سری سایت دیگه هستند پول می ریزی به حسابشون به شما سود بالا می دند !
    مثلا 100 دلار یک ماهه رو می کنند ! 120 دلار !
    که البته خیلی هاشون کلاه بردار در می یاند ! سود های معقول سالم هستند اکثرا !

البته فارکس ! دیگه تو ایران به درد نمی خوره !
    اومدی یه یارو که اینترنت قطع کرده ، خانومش می خواست فارغ بشه ، 10 روز مرخصی گرفت ! کلید یدک هم کسی نداره و این 10 روز اینترنت قطع هستش !
    فارکسی بیچاره، بدبخت می شه!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها

لطفا پست اول رو ببنید . فکر میکنم چند بار توضیح دادم . منم لازم نیست ببینی مگه از من میخوای پولا بگیری یا طلب داری من گفتم اگه شد 1000 تا ازت میخرم 980 تومن خودم میفروشم 1050 تومن . اگر دوست نداشتی بفروش به یکی دیگه اصلا به من مرتبط نیست یا اینکه اگه پی پال ورفای شده داری بریز تو حساب خودت و خرجش کن و ....

بازم توضیح بدم

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)