متاسفانه من از یکی از کسانی که اینجا تبلیغ کرد خرید کردم خیلی پشیمان شدم
کسی بین شما هست اینقدر ازکارش مطمئن باشه یک هفته امتحانی سرویس بده درآینده درازمدت بتونیم فعالیت کنیم؟
متاسفانه من از یکی از کسانی که اینجا تبلیغ کرد خرید کردم خیلی پشیمان شدم
کسی بین شما هست اینقدر ازکارش مطمئن باشه یک هفته امتحانی سرویس بده درآینده درازمدت بتونیم فعالیت کنیم؟
l-)
درود
دوست من
من يه انتقاد از بيشتر مشتريا عزيز دارم .
همه چيز ارزوني نيست
لطفا به بعضي چيز ها توجه كنيد
1- سروري كه دارين ميگيرين پورت سرورش چنده و همچنين كيفيت پورت اون ديتا سنتر چطوره!!!
2-كيفيت سخت افزاري كه آيا اونجا كه دارين ميگيرين سرور هست سرورش يا همين دسكتاپ هاي خودمون
هر ارزوني بي علت نيست هر گروني هم بي علت نيست سري كه من دارم ميلوني پولشو ميدم با سرور هتزنري كه فوقش 400تومن پول اجارشه فرق ميكنه
مسلمه كه سروري كه پورت 1 گيگ يا 10گيگ داره با سروري كه پورتش 100 مگ هست فرق ميكنه تازه بدون اوني كه پورتش 100 مگ هست داره گرون بهت ميده كلاه سرت رفته
دوستان عزيزي كه ميخوان سرور مجازي ميخوان خواهش ميكنم به اين موارد توجه كنن تا بعدا به مشكل نخورن.
در مورد اون پيشنهادتونم متاسفانه خير امكانش نيست چون ما به كيفيت سرورمون ايمان داريم نيازي به تست نميبييم .
چون خيالتون از بابت سرور مجازي راحته هر ماه مياي پول اجارشو ميدي ميري![]()
با سلام...
تست بدون هزینه نداریم.
اگر خواستید میتونید تهیه کنید تا 48 ساعت مانی بک داریم.این مورد هم فقط برای شما هست و برای اینکه ذهنیت شما منفی نشه در مورد تمامی فروشنده ها
با سلام.
با id بنده تماس بگیرید.
موفق باشید.
توصیه میکنم به افر زیر مراجعه کنید
تست هم نهایت 24 ساعت در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/59681/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)