-
December 19th, 2009, 02:58
پاسخ : خبر بسیار خوب

نوشته اصلی توسط
tasnimsg
دیگه توقع تون رو زیادی بالا نبرین!
همین که آدم بتونه از هر دیتاسنتری میخواد خرید کنه و از هر نرمافزاری میخواد استفاده کنه و نگران تحریم نباشه خودش خیلی خوبه!
از طرفی برای اونا هم اینکار یه تیر و دو نشون هست! هم میتونند سر ما منت بزارند که ما به خاطر آزادی و گردش اطلاعات و اینا تحریم تون رو برداشتیم و هم این بازاری که شرکتهاشون از دست دادند(البته نمیگم بازار بزرگی هست ولی خیلی زیاد هم جزئی نیست!) و افتاده دست شرکتهای هندی و چینی یا دست کم اروپایی رو دوباره پس بگیرند!
امیدوارم که کنگرهشون هم تصویب کنه!
حالا اینم زیاد اعتباری بهش نیست تو دنیای 30 یا 3 ات به هیچ تصمیمی اعتباری نداره امروز یه 30 یا 3 ات فردا یکی دیگه
مهم اینه که گوگل و بعضی جاها مشکلی نداشته باشن و اگرنه کالا و جنس زیاد مهم نیست داداش چینی که همیشه جنسهای بیخود و ارزون داره قالب کنه
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-
-
December 19th, 2009 02:58
# ADS
-
December 19th, 2009, 03:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
خبر بسیار خوبی هستش ولی اینو در نظر بگیرید قوانین در امریکا مثل ایران یک روزه تایید نمیشه این فقط یک لایحه هستش اول میره مجلس نمایندگان و ممکنه چند ماهی طول بکشه اگه تایید بشه میره مجلس سنا بعدش میره دست رئییس جمهور حاج اوباما ایشون که تایید کنن تمومه ولی از این خوشحالم که اینا هر کاری میکنن به ضرر خودشون هستش تیوتر رو هک میکنن اونا با مردم بهتر میشن و خدمات میوان به مردم ایران بدن . و....
. درباره سرمایه گزاری تو بانک های امریکا . دوست عزیز میدونید چند صد میلیارد دلار ایرانی ها تو دبی سرمایه گزاری شد و یک کشور عربی رو ایرانی ها اباد کردن و اگر روزی بشه تو امریکا سرمایه گزاری کرد مطمعنا میلیار د ها دلار از طرف ایران تو بانک های امرکیا سرمایه گزاری میشه چه لزومی داره مردم پول هاشون رو بزارن بانک های ایرانی 10 درصد سود بگیرن و موقعی که میخوان وام بگیرن با سود 25 درصد اونم با هزار دنگ و فنگ بهشون وام بدن .
بیشترین سرمایه داران امریکا اسراوئیلی هستند و ایرانی جماعت بین اونا هیچ است 
اما مشتری زیادتر معلومه که به نفع هر کسی هست.
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
-
-
December 19th, 2009, 11:49
عضو انجمن
خدا کنه آزا بشه بشه کار کرد
-
-
December 19th, 2009, 13:30
امیدواریم که چنین شود
تا همه با خیال راحت به فعالیت ادامه دهند . . .
-