-
September 15th, 2012, 12:37
عضو انجمن
پاسخ : سریعااهاست با امنیت بالا میخوام؟
سلام
درخدمتتون هستیم
توجه کنید که فقط نصب بودن آنتی اکسپلوییت کافی نیست و باید راه آپلود شل رو بست. اگر موارد امنیتی WHMCS رو رعایت کرده باشید به این راحتی نمیتونن شل آپلود کنن. میمونه امنیت سرور و یا لو رفتن پسورد که اون مربوط به هاستینگ هستش
ماهان هاست
چرا ماهان هاست؟
-
-
September 15th, 2012 12:37
# ADS
-
September 15th, 2012, 12:48
-
-
September 15th, 2012, 13:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
شما دم از امنیت میزنین من رفتم از یک شرکت خارجی هاست گرفتم و مجدد هکر امد دوباره هک کنه نتونست اینو میگن امنیت همه چی به اسکنر اینحرفا نیست راهای نفوذ باید جلوش گرفت
با سلام
یادم نیماد که در پست قبلی من در مورد اسکنرها صحبتی کرده باشم.
با توجه به این موضوع که امنیت را نمی شودهیچگاه تضمین نمود. ولی اقداماتی در سرور ها انجام می پذیرد که به صورت لابه به لایه امنیت کنترل می گردد.که در 4 سناریوی زیر بررسی می شود.
1-در صورتی که شخص نفوذ گر به هر طریق اقدام به آپلود وب شل نمود (حالا چه شل کد Public و چه شلکد decode شده ) وب شل پاک می شود.
2-در صورتی که وب شل به هر طریقی آپلود شود و توسط ابزار ها شناسایی نشود.امکان اجرا وب شل در سرور و فراخوانی webshell ها از طریق browser وجود ندارد .
3- که در صورتی که باز هم شل کد به هر طریقی از طریق بروزر بارگذاری شد . براساس Permission بندی که در سرور انحام شده است . و همچنین با توجه به محدودیتی که در توابع اعمال شده است . امکان execution از کاربر گرفته شده است .
4- که در صورتی که حتی دسترسی execution هم به هر ترتیب ایجاد شود. دیگر permission های اعمال شده امکان اعمال تغییرات راتوسط کاربران دیگر محدود می نماید.
باتشکر
***** خوشحالیم که توانسته اید میزبانی برای خود انتخاب نمایید که به مقوله امنیت اهمیت می دهند.
موفق باشید.
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My
Crime Is My
Advisory .
Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran
http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
-
تعداد تشکر ها از secure_host به دلیل پست مفید
-
September 15th, 2012, 14:06
عضو انجمن
به پشتیبانی امنیتی سرورهای securehost ایمان دارم البته هیچوقت نمیشه گفت 100 درصده ولی خیلی از افرادیکه تا حالا منو به هک تهدید کردن هیچ کاری نتونستن انجام بدن
-
-
September 15th, 2012, 16:52
عضو انجمن
-
-
September 15th, 2012, 17:53
عضو جدید
-
-
September 20th, 2012, 00:12
عضو انجمن
-
-
September 20th, 2012, 08:31
-
-
September 20th, 2012, 21:05
عضو انجمن
با احترام فراوان
باید خدمتتون عرض کنم مشکل از امنیت شما نیست.
حدس بنده این هست که هاست شما از کشور آلمان هست و کنترل پنل سی پنل و سرور های وایت که با 25 دلار سالیانه هاست نامحدود میخرند و به عنوان صاحب سرور!!!!!!!!!!!!! به مشتری می فروشند و شما هم این رو خریدید و هک شدید!!!!
کنترل پنل پلسک در کنار سرور های ابری پرقدرت در تکنو پارک منچستر کشور انگلستان با آپتایم 100% و تضمین از سوی ما بابت عدم هک در صورت رعایت موارد امنیتی از سوی شما با ثبت و مشاهده Log Rotation.
در خدمت شما هستیم.
www.parsdrive.ir
می تونید هاست رایگان از ما بگیرید و تست بفرمایید.
-
-
September 21st, 2012, 11:41
عضو انجمن
چه عجب یکی پیدا شداسپم نده تاپیک مفیده بیاره بالا بله اقای پارس درایو بنده با شما موافقم هاست ابری امنیت داره ولی میشه بگین مرجع خریدتون کجاست لینک؟ بنده تنهاکمپانی که میشناسم سایت زیر هست که همان هکر 3بار خواست هک کنه نتونست چون قبل از خرید هم تیکت زدم بهشون اینتورگفتن که هاست اینها امنیت بالایی دارهو تضمین امنیت کردن سایت زیر 20میلیون سایت را میزبانی میکند
Unlimited Web Hosting, Reseller Web Hosting & Domain Names | Unlimited Home
ویرایش توسط n4ser : September 21st, 2012 در ساعت 12:02
-
تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید