دوست عزیز توجه بفرمایید که حداقل رو ذکر کردم!
هزینه سرور هست ، هزینه لایسنس هاست هست، هزینه لایسنس WHCMS هست و ...
به نظرم از پیام رسان یاهو استفاده کنید خیلی بهتر باشه!
amir.saiedmehr@Yahoo.com
نياز به هزينه نيست اگر به فكر پول دراوردني و ميتوني بفروشي مصل خيلي از اينايي كه خودشونو اينكاره ميدونن از اينو اون سرور ميگيرن ميدن دست مردم به اسم خودشون
سرور بصورت درصدي بگير بفروش كم كم از رو همونا چيزايي هم ياد ميگيري
با عرض پوزش باید عرض کنم که همین الان من خیلی ها را میشناسم که اصلا خودش نمیتونه عیب وی پی اس را بفهمه چی هست
اصلا تو همون نصب و کانفیگ لینوکسش هم بعضی جاهاش گیر میکنن
برا همینه از بازار ایران خوشم نمیاد هرکس رسیده داره این کارا را میکنه در صورتی که واقعا خداقل نصفه اطلاعات لازم را هم نمیدونن
شما هم خیلی راحت مثل همونا این کارا شروع کن بالاخره به یه جا میرسی ولی مطمئن باش اگه اینجوری شروع کنی خیلی ضرر میدی
اون هزینه ها هم هست دیگه لایسنس های هاست -لایسنس سی ام اس مدیریت محتوات - قالب برای سی ام است - ماژوال های مورد نیاز - در صورت فروش دامین هزینه گرفتن نمایندگی هم 100 دلاره برا شروع - بعد از همه اینا تازه هزینه خود سرور را باید در نظر بگیری قبلش باید اونا اماده باشه که دیگه ضرر نکنی رو سرور
90 درصد تازه کارا هم میخوان بدون لایسنس برای سی ام اس مدیریت محتوای (whmcs) این کار را شروع کنن که من به شخصه پیشنهاد نمیدم نمیدونم چرا یه سری پیشنهاد میدن من یه بار نسخه نال شده نصب کردم اینقدر عیب و ایراد داشت که اصلا باش هیچ کاری نمیشه کرد مشتریت هم هیچ کاری نمیتونه بکنه (مثلا در پرداخت در تیکت در پاسخ تیکت و...) اصلا نال شده پیشنهاد نمیکنم حالا اگه برای نال اسرار داری یه سرچ بکن ببین این مشکلات چجوری رفع میشه من که قیدش را زدم ولی برا خودم هم جالبه چجوری استفاده میکنن...
امیدوارم بقیه هم اطلاعاتی دارن کمکتون کنن
دیگه هرجور خودتون میدونید
موفق باشید
چنان قصدی نبوده عزیز جان! ایشون میتونه مستقیم خرید کنه از دیتاسنتر ها
تماس مستقیم با ما از یاهو:
criest32@yahoo.com
amir.saiedmehr@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)