درسته بنده ازشون سرور ندارم
دلیل نمیشه که بعدا قصد خرید نداشته باشم!
و اینکه همش میگید
با اقای جلو دار صحبت کنید
بچه بازی محسوب میشه!
به هر حال منظورم رو رسوندم
موفق باشید
درسته بنده ازشون سرور ندارم
دلیل نمیشه که بعدا قصد خرید نداشته باشم!
و اینکه همش میگید
با اقای جلو دار صحبت کنید
بچه بازی محسوب میشه!
به هر حال منظورم رو رسوندم
موفق باشید
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
با سلام
جناب کوهی اصلا کار جالبی نکردید
امیدوارم زود بییاد و همه رو روشن کنید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
این واگزاری برای چه مدته؟ برای پرداخت سرویس باید به کی مراجعه کنیم؟
*قیمت رو چه کسی تایین میکند؟*
ممکنه این دلیل بگید چرا که بعدا این شخص جدید هم ممکنه به همین مشکل و دلیل بربخوره یوزرها که نمیتونند هر ساعت از این طرف به اون طرف هی بچرخنبنا به دلایلی مجبور شدم انتقال بدهم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
جناب آقای کوهی
یه توضیحی راجع به تخفیف 20 % دیتاسنتر میدید؟
چون اعلام کرده بودید واسه ماه دوم هم تخفیف صورت میگیره
ولی اینجا میگید که خبری از تخفیف نیست
این تخفیف ها رو خود دیتاسنتر میده؟ به چه کسایی تخفیف میده؟
احتمالا اگه تخفیف وجود داشته باشه یه سقفی واسه خرید گذاشتن که اگه خرید شما از این میزان بیشتر شد این تخفیف تعلق میگیره
درسته؟
به هر حال من تصمیم داشتم این ماه ازتون سرور بگیرم ولی با وضعی که پیش اومده ...
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
من نمیدونم دقیق کجا این حرفو ازتون شنیدم که تخفیف میدید تو انجمن بود یا ...
چند تا سوال دیگه هم پرسیده بودم
ممنون میشم کامل جواب بدید
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
ممنون به خاطر پاسخ
موفق باشید
با سلام خدمت تمامی یوزر ها و همکاران لازم به ذکر است نکته مهمی هست رو عرض بکنم ...
از اونجایی که همه دوستان سوال کردن در مورد مشکل باید بگم که از اول تمامی پرداخت های ما رو آقای جلودار میزدن که دیروز پنل ما از سمت دیتاسنتر بسته شده و طبق پیگیری های انجام شده مشکل پرداخت بوده و حالا هر لحظه امکان بسته شدن سرور میباشد لطفا تمامی دوستان سریعا از سرورهاشون بک آپ بگیریند تا ببینیم چه کاری میشه کرد
دوستان من در حل این مشکل با آقای پارسیان در ارتباط بودم دوستانی که مشکل دارند یا سوالی با آقای پارسیان تماس بگیریند ...تلفن : 09158093195 پارسیان---
شماره بنده هم : 09178903562 کوهی
ویرایش توسط rezahd : August 25th, 2012 در ساعت 15:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)