-
August 22nd, 2012, 16:49
عضو دائم
پاسخ : راهنمایی: بهترین بانک داخلی برای ایرانیان خارج از کشور
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2012 16:49
# ADS
-
August 22nd, 2012, 18:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
به ترتیب، ملت، سامان، پاسارگاد
ممنونم از پاسختون ولی فکر نمی کنم بانک دولتی مثل ملت گزینه مناسبی باشه
البته نظرات زیادی در مورد سامان و پاسارگاد بود
-
-
August 22nd, 2012, 18:57
عضو انجمن
1-پارسیان
2-سامان
3-پاسارگاد
4-ملت
5-صادرات
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
-
August 22nd, 2012, 19:02
عضو انجمن
فکر کنم ملت رو باید بزارید اول
-
-
August 22nd, 2012, 19:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
فکر کنم ملت رو باید بزارید اول
همین چند روز پیش بود که پرداخت اینترنتی ملت برای ای پی های خارج از ایران باز نمی شد
کلا من فکر می کنم ریسک بانک های دولتی بالاست
-
-
August 22nd, 2012, 19:13
دوست عزیز بهترین بانک پاسارگاد هست همه امکاناتش عالیه
-
تعداد تشکر ها از DaryaHost به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2012, 21:25
عضو انجمن
اگر شما ساکن کانادا هستی (عکس در کنار آی وب...) پس طبیعتا با قانون اخیر بانک مرکزی کانادا که باعث شد TD Bank حساب ایرانی ها رو ببنده آشنا هستی.
و این رو هم میدونی که بقیه بانک ها تعهد میگیرند که با کره شمالی و ایران تراکنش مالی نداشته باشی و یا محاوره ای گفتن این رو.
شما بهتره مثل بقیه ایرانی ها با صراف یا مسافر کار کنی و یا از دبی حواله بزنی. اگر مونترال، تورنتو یا اتاوا تشریف داشتی می تونی با من تماس بگیری تا راهنماییت کنم.
-
تعداد تشکر ها از Hostpolis به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2012, 22:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
اگر شما ساکن کانادا هستی (عکس در کنار آی وب...) پس طبیعتا با قانون اخیر بانک مرکزی کانادا که باعث شد TD Bank حساب ایرانی ها رو ببنده آشنا هستی.
و این رو هم میدونی که بقیه بانک ها تعهد میگیرند که با کره شمالی و ایران تراکنش مالی نداشته باشی و یا محاوره ای گفتن این رو.
شما بهتره مثل بقیه ایرانی ها با صراف یا مسافر کار کنی و یا از دبی حواله بزنی. اگر مونترال، تورنتو یا اتاوا تشریف داشتی می تونی با من تماس بگیری تا راهنماییت کنم.
بی نهایت ممنونم از اینکه پاسخ دادید (منتظر حضور شما در این تاپیک بودم چون شما هم تراکنش مالی ریالی دارید و هم ساکن کانادا هستید، تجربیات شما بسیار مفید خواهد بود برای بنده)
خیر من هنوز وارد کانادا نشدم ولی به زودی این اتفاق میوفته
بله یکی از همکارانم هم در زمینه بانک td نزدیک بود به مشکل بخوره
ولی سوال اینجاست که رابطه بین این ارکنش های مالی چطور از طرف بانک ها قابل تشخیصه؟ چون آنچه مد نظر بنده بود هندل کردن موارد ریالی با حساب بانک های داخلی و همینطور موارد ارزی با بانک های کانادایی بود. لذا به هیچ وجه قرار نیست از حساب بانک های ایران مبلغی به جایی جز حساب های ایران منتقل بشه و بلعکس. آیا در این حالت هم شامل محدودیت های بانک های کانادا میشه و ممکنه مشکل به وجود بیاد؟ (اصلا براشون قابل تشخیص هست؟)
حتما با شما تماس می گیرم ولی اگر موارد و تجربیات کلی رو اینجا بیان بفرمایید تا همه دوستان استفاده کنند ممنون میشم
مجددا از پاسختون متشکرم
ویرایش توسط alef1 : August 22nd, 2012 در ساعت 22:28
-
-
August 22nd, 2012, 22:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alef1
بی نهایت ممنونم از اینکه پاسخ دادید (منتظر حضور شما در این تاپیک بودم چون شما هم تراکنش مالی ریالی دارید و هم ساکن کانادا هستید، تجربیات شما بسیار مفید خواهد بود برای بنده)
خیر من هنوز وارد کانادا نشدم ولی به زودی این اتفاق میوفته
بله یکی از همکارانم هم در زمینه بانک td نزدیک بود به مشکل بخوره
ولی سوال اینجاست که رابطه بین این ارکنش های مالی چطور از طرف بانک ها قابل تشخیصه؟ چون آنچه مد نظر بنده بود هندل کردن موارد ریالی با حساب بانک های داخلی و همینطور موارد ارزی با بانک های کانادایی بود. لذا به هیچ وجه قرار نیست از حساب بانک های ایران مبلغی به جایی جز حساب های ایران منتقل بشه و بلعکس. آیا در این حالت هم شامل محدودیت های بانک های کانادا میشه و ممکنه مشکل به وجود بیاد؟ (اصلا براشون قابل تشخیص هست؟)
حتما با شما تماس می گیرم ولی اگر موارد و تجربیات کلی رو اینجا بیان بفرمایید تا همه دوستان استفاده کنند ممنون میشم
مجددا از پاسختون متشکرم
اگر از ایران به کانادا یا بالعکس حواله بانکی نزنید مشکلی نیست. رابطه بین بانکها به سادگی با سویفت کد قابل تشخیص هست و محلی که پول ازش میگذره قابل رهگیری.
برای انتقال پول بهترین راه بانک ها و حساب های ****** هست مثلا در دوبی یا آذربایجان یا پی پال!؟
بعد از این هم که به کانادا اومدید با یک وکیل مالیاتی مشورت کنید که چطوری نقدینگیتون رو مدیریت کنید که شامل مالیات نشه.
-
تعداد تشکر ها از Hostpolis به دلیل پست مفید