آقا بانک فقط ملت وپاسارگاد + سامان = پرداخت آنلاین مطمئن بدون دردسر جوازکسب و...1000 تا پیز دیگر آنی هم به حسابتون هستش
بانکهای خصوصی خوبه سراغ دولتی ها نرین من نرفتم - تجربه خودم رو گفتم
موفق باشید
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
با نک ملت با فروش سهام به ملت خصوصی اعلام شده همکارودوست عزیز
سامان هم بله کارمزد داره وباید جوازکسب داشته باشی
پاسارگارهم خوبه چون مثل ملت هستش
دوستان که درگاه پارسیان دارن و مشکل داره درگاهشون لطفا آدرس سایت هاشون رو بهم بدن
اینا پشتیبانیشون اصلا قبول نمی کنه که درگاه مشکل داره متآسفانه سیستم ما هم سما هست و وقتی درگاه از کار می افته سایتم از کار می افته ( بنازم به برنامه نویس ایرانی که رو سفیدمون می کنن )
حال ساپورتشون قبول نمی کنه قرار شد چند تا از همکاران رو بهشون معرفی کنم که همین مشکل رو دارن برن ببینن می تونن فاکتور رو پرداخت کنن یا نه !
ممنون می شم دوستان همکاری کنن ...
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
من صحبت کردم . خودشون قبول دارن که مشکل داره . اونم مشکل بیان کردم دوست عزیز که برای ssl هست . همون https .
الان پورت های مخابراتی به شدت کنترل میشه و تاثیر داشته بر پروتکل ssl .
نمیشه همه رو تقصیر بانک انداخت . چون یه نوع *****ینگ هست .
ما باید به دنبال دوستانی باشیم که الان داره درگاه اونها داره کار میکنه .
ببنیم هاست اونها در کجا هست . چون خودم در سرورهای ایران دارم و درگاه داره بدون مشکل کار میکنه .
دوست عزیز کسی و پیدا کن که درگاه داشته باشه و سرور اون خارج از ایران باشه .
سامانه پیام کوتاه - ارسال هر پیامک 9 تومان ثابت
ثبت دامنه های ملی = 4000 تومان ***** سرویس های میزبانی و نمایندگی لینوکس
در صورت درخواست سرویس ها پیغام خصوصی برای دریافت کد تخفیف
پارسیان مشکل داره . سرور ما هم آلمانه و نمیتونه وب سرور پارسیانو ببینه .
کلا بین بانکها از همه بهتر پاسارگاده . واقعا بی نقص هستش درگاش + اینکه پنل مجزا برا تراگنشها میده که حتی اگه تو کال بک مشکلی پیش بیاد از اونجا میتونی تراکنش رو ببینی که موفق بوده یا ناموفق .
به آی پی هم حساس نیست .
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)