منم الان آموزشش رو تو وی بی ایران دیدم آموزش کم کردن حجم فایل ها با نرم افزار قدرتمند 7zip
منم الان آموزشش رو تو وی بی ایران دیدم آموزش کم کردن حجم فایل ها با نرم افزار قدرتمند 7zip
با 7zip فیلم رو از 1.5 گیگ تا 700 مگ آوردم ولی تا 10 مگ نه !
HORMOND -Coming Soonفقط پیام خصوصی
اگر کارتون حرفه ای هست و در زمینه تبدیل فیلم اطلاعاتی دارید از نرم افزار MeGUI استفاده کنید . فیلمتون رو Encode میکنه . ریلیز های BoB با استفاده از همین انکودر ها تبدیل و کم حجم شدن
در کل همه فرمتها نه ولییکسری را میشود کم حجم کرد ولی نکته مهمش اینجاست اول سرور قوی میخواد دوما هم موقع کم حجم شدن هم موقعی که باز یمشه باری کاربر تا به حالت اول برگرده کلی زمان میبره که ادم پشمون میشه
پس فشرده کردنش با این شاریط فایده نداهر مگر اینکه مورد خاصی باشه و نیار وگرنه شما یک فیلم که مثلا 10 گیگی هست شده 10 مگ شما نصف روز باید بزاری تا زا حالت فشرده خارج بشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
فیلم را به wmv یا mkv تبدیل کنید
با سلام ،
از Power Archiver استفاده کنید و آن را با پسوند 7z ذخیره و سپس از سرور دانلود کنید .
موفق باشید.
سلام شما از 7zip استفاده کنید.
آموزشش هم اینجت هست.
مرجع تخصصی برنامه نویسی
بعید می دانم بتوانید فیلم را تا چهارصد درصد کمپرس کنید. با کمپرس کردن فکر نمی کنم بیش از ۵ درصد در حجم فایل بتوانید صرفه جویی کنید اگر می خواهید حجم فایل را کوچک کنید دو راه دارید:
۱. فایل را اسپلیت کنید به فایل های کوچک تر
۲. توسط نرم افزارهایی مثل ffmpeg کیفیت (bitrate) و لذا حجم فایل را پایین بیاورید.
آقا میشه شدنش میشه نرم افزار Advanced Video Compressor اینکارو میکنه به راحتی اما من نتونستم توی سرورم نصبش کنم ولی توی سیستم خودم 1 گیگ فایل رو که 50 تا 60 دقیقه هست تا 200 مگ آوردم و کیفیت تصویر اصلا تغییر نکرده و شما فقط توی صدا یکم تغییر حس میکنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)