یکی از دلایلی که باعث خراب شدن بازار هاستینگ شده همین وب هاستینگ تاک هست . اگر قوانین اینجا هم مثل wht.com بشه و فروشنده ها برای اینکه آفر بدن مجبور بشن پول بدن خیلی خوبه . اینطوری هر کی از راه رسید نمی تونه آفر بده .
یکی از دلایلی که باعث خراب شدن بازار هاستینگ شده همین وب هاستینگ تاک هست . اگر قوانین اینجا هم مثل wht.com بشه و فروشنده ها برای اینکه آفر بدن مجبور بشن پول بدن خیلی خوبه . اینطوری هر کی از راه رسید نمی تونه آفر بده .
فروشنده ارزان هست ولی دیگه نمی تونه بیاد به راحتی سرور مجازی بفروشه . یا اصلا نمی تونه بفروشه . چرا بازار هاستینگ فقط توی ایران مشکل داره ؟ دلیل ارز نیست ، مشکل از مشتری ها و بد عادت شدن اونها توی این مکانه .
باید دست اونایی که وی پی اس و هاست رو با قیمت خیلی پایین میدن بوسید.اتفاقا خوبی اینجا همینه که همه میتونن آفر بدن.
این باعث میشه مشتری هایی که دنبال سرویس ارزون میگردن به خواستشون برسن.مطمینا کسی که حاضر نیست پول بده پس زیاد کیفیت هم براش مهم نیست.
من خودم سرور مجازی رو با رم 1 گیگ میدم 60.000 تومن.مشتری هر زمان هم از من کمک بخواد وظیفمه بهش کمک کنم.حالا در هر موردی که میخواد باشه.چوت دارم سود میکنم.
به نظرتون مشتریا نمیتونن تو گوگل سرچ کنن ( سرور مجازی ارزان) ؟ 99999999 تا آفر براشون میاد از 10 تومن به بالا
ولی مشتری کیفیت سرویسی که میخواد براش مهمه.من وظیفمه کیفیت سرویسما حفظ کنم.از طرفی هم برای وقتم ارزش قایلم و بابتش پول میگیرم.
به قول اکانت منیجر نتلیجنت: cheap price = cheap support![]()
مشکل خود ما سرویس دهنده ها هستیم چرا که خطرناکترین راهرو واسه قیمت گذاری انتخاب کردیم یعنی قیمتگذاری بر اساس رقابت این نوع قیمت گذاری راه رفتن لبه تیغه
من وقتی می رم 269000 می دهم و یه سرور از xlhost می گیرم که هاستم کیفیت داشته باشه بعد می بینم مشتری میگه فلان جا هاست رو ماهی هزار می ده من میرم از اونجا می گیرم. می گم آخه
هزار تومان برای ی اون فروشندس یعنی فروشندگان ما لنگ 1000 تومان هستند. بعد همین میشه که اون فروشنده بعد یه مدتی ول می کنه میره و خردار دستش می مونه تو حنا
من که از همون اول یه رنج قیمت درست کردم برا خودم و تغیرش نمی دهم. البته زود تر دعا می کنم تابستون تموم شه چون این فروشنده های تابستانی بازار رو کساد کردن.
این از یک گیگ
linuxprice1.png
VPS ~ 512
RAM: 512MB DEDICATED
CPU: Intel Xeon W3520
Clock Speed: 400Mhz / 1core
HDD : 30GB
Port : 1Gbps
30,000T ماهانه
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
tizparvaz
با حرفتون کاملا موافقم!
par30webhost
فروشنده تابستونی وقتی ببینه کارش گرفته بازم کارش رو ادامه میده خب!!! غیر از اینه؟!
j4b3r
اگه پولی بشه باز دیگه لقمرو نذاشتیم تو دهنشون! یا مشتری کمتری میاد طرفشون یا اصلا نمیاد!
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)