سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
سایت وب پویان که نمیدونم مسوولش کدوم عزیزیه ولی میتونم بگم خدمات و سرویسهاشون حرف نداره و مانند بعضی ها به قیمت گزاف سرویس نمیدن و پشتیبانیشونم حرف نداره کلا تایید هستن
تایید میشن شدیدا . من خودم 2 سرور از ایشون دارم بسیار راضی هستم
من ازشون 4 تا سرور دارم و کاملا تایید میشا
من تو فروم از 3 تا از فروشنده ها سرور دارم و از هر شرکتی سرور نمیخرم
webpouyan یکی از بهترین ها هست
ایشلا که موفق باشن
اقا رضا من چهار تا سرور از شما دارم منم باید جواب مشتری ها رو بدم این که نشد کار که میگی شرمنده مشتری هام هستم اگه واقعا احساس مسئولیت میکنی بیا پول مارو بده بریم جای دیگه نمیگم خسارت بده پول خودمونو که دو روز پیش تمدید زدیم بده تا بتونیم جواب مشتری هامونو بدیم ما نمی تونیم مثل شما خجالت بکشیم و جواب مشتری رو ندیم ! سایت رو واسه چی آوردین پایین ؟ اینم از سر خجالته یا منظور دیگه ای پشتش بوده ؟ من چند وقتی هست اتز شما سرویس میگیرم اما این رفتار از شما واقعا بعید بوده اقا رضا نمیخوای هم پول بدی مرد وار ! بیا اینجا بگو تا بگم نوش جان منم به فکر جای دیگه باشم ، اگه جواب مردم و بدی این همه حرف پشتت نیست برادر اونوقت ما هم میدونیم به مشتری هامون چی باید بگیم ! نه تلفن جواب میدی نه یاهو هستی سرور ها هم که از دسترس خارج شدن سایتت هم که خودت از دسترس خارج کردی ! خب به نظر خودت چه فکری باید بکنیم ما ؟ !!!!
من قنبری هستم و متاسفانه 4 تا سرور از شما دارم ( داشتم ) !
تکلیف ما رو روشن کن برادر !
حتما مشکلی داره
سلام
بنده در جواب شما سکوت می کنم و چیزی نمیگم
فقط این پست رو گذاشتم تا متوجه بشید پستتون رو خوندم
سرور از ساعت تقریبا 9 قطع شد تا 3 بعد از ظهر و علتش هم سوختن پاور سرور بود
یکی از مشتریان من 13 وی پی اس از همین سرور داره به ایشون هم جواب ندادم چون در گیر حل مشکل بودم ولی ایشون یک بار بیشتر به من زنگ نزدن
شما 12 ساعت پیش اینجا پست دادین و من ساعت 11:30 صبح به شما جواب پیامک دادم
اما درر مورد سایت : ببنده 5 تا سرور دارم و هیچ وقت به خاطر یک سرور که هیچ اگر همه ی سرور هام هم داون بشه این کار رو نمیکنم
بهتر بود قبل از این که قضاوت کنید کمی فکر میکردید
داون شدن سایت برای مشکل سرور های آلمان بود که صبح ساعت 10 درست شد
شما چند ماه هست سرور دارید و هیچ قطعی روی این سرور نداشتیم و فکر نمیکنم این برخورد برخورد شایسته ای بوده باشه
مشکل برای همه پیش میاد دوست من
یا علی
من خودم ازشون سرویس گرفتم خدماتشون حرف نداره از خیلی ها شرکت های ارائه وی پی اس بهتر عمل میکنن / دمش گرم
سلام
منم ازشون سرور دارم.اگه مشكلي هم پيش مياد زود پيگيري ميكنن.متشكرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)