-
August 10th, 2012, 03:42
پاسخ : یه سرور ازسال ایمیل گروهی میخوام !!!!

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
الان ایشون می خوان 6 میلیون بفرستن و نیاز به تعداد خیلی زیادی آی پی داره البته واسه فقط ارسال
چون من تو نوشته هام گفتم که این تعداد اسپم میشه
ولی برای اینباکس نیاز به تعداد خیلی زیادی ای پی داره که سیستم ارسال هر دقیقه ای پی رو عوض کنه
فکر نمی کنم همچین چیزی بشه ، من تا ۲۵۰۰تا در اینباکس با یه ای پی درساعت زدم ، ولی اون تعداد ....
-
-
August 10th, 2012 03:42
# ADS
-
August 10th, 2012, 03:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ilight
فکر نمی کنم همچین چیزی بشه ، من تا ۲۵۰۰تا در اینباکس با یه ای پی درساعت زدم ، ولی اون تعداد ....
میشه من یادمه 38 تا حدودا ای پی پارسال برای یکی زده بودیم در روز 500.000 تا ارسال میکردم تقریبا 80% اینباکس بود
-
-
August 10th, 2012, 03:54
از همه دوستان ممنونم بابت نظراتشون
ولی خواستم بگم که این روزا اکثرا اسپماشونو چک میکنن و دیگه خیلی تفاوتی با اینباکس نداره
منم اسکریپتشو دارم، و فقط به سرور نیاز دارم (البته اینی که من دارم با همه اونایی که توی نت هست فرق داره و کاملا پیشرفته تره)
حالا این دوستمون که پیشنهاد سرور و داده میشه لطفا بگه که چطوری میتونم تهیه کنم و هزینه دقیقشو بهم بگه و بقیه چیزارو؟؟؟؟
ممنون از همه بابت یاریتون
-
-
August 10th, 2012, 04:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pabi
از همه دوستان ممنونم بابت نظراتشون
ولی خواستم بگم که این روزا اکثرا اسپماشونو چک میکنن و دیگه خیلی تفاوتی با اینباکس نداره
منم اسکریپتشو دارم، و فقط به سرور نیاز دارم (البته اینی که من دارم با همه اونایی که توی نت هست فرق داره و کاملا پیشرفته تره)
حالا این دوستمون که پیشنهاد سرور و داده میشه لطفا بگه که چطوری میتونم تهیه کنم و هزینه دقیقشو بهم بگه و بقیه چیزارو؟؟؟؟
ممنون از همه بابت یاریتون
براتون از دیتا سنتر caro تهیه می کنم
ولی هواستون باید به ابیوز باشه و سعی کنید طوری ارسال کنید که ابیوز نیاد
-
-
August 10th, 2012, 08:19
عضو دائم
با سلام
سرور اختصاصی برای این کار موجوده
سرور مجازی هم با کانفیگ زیر موجوده
رم 1 گیگ
30 گیگ هارد
1 ترابایت پهنای باند
ماهانه 25000
بودجه شما چقدر هست؟
-
-
August 10th, 2012, 17:21
یعنی شما میگی با این سروری که معرفی کردی ، میشه روزانه 4-5 میلیون ایمیل فرستاد و سرور هم بلوک نمیشه؟
-