خب مشکل اساسی بانک ملت همینه که با SOAP خود php جواب نمی گیرید و افتضاحه
خب مشکل اساسی بانک ملت همینه که با SOAP خود php جواب نمی گیرید و افتضاحه
نه اتفاقا مشکلی با soapclient نداره. امتحان کردم.
سوال اولم بی. پاسخ موند
کد نمونه soapclient برای بانک ملت
کد PHP:$client = new SoapClient($terminalWSDLurl);
$parameters = array('terminalId' => $terminalId , 'userName' => $terminalUser , 'userPassword' => $terminalPass , 'orderId' => $orderId, 'saleOrderId' => $saleOrderId, 'saleReferenceId' => $SaleReferenceId);
$result = $client->bpVerifyRequest($parameters);
$VerifyAnswer = $result->return;
ویرایش توسط PersianDOT : October 19th, 2012 در ساعت 22:36
مشکل اساسی WHMCS در include هاست و واقعا اعصاب خرد کن هست بعضی از توابع لازم است که از داخل admin هم صدا زده بشوند که در نتیجه درخواست include می دهد و مجبورید فایل را در اون قسمت هم قرار بدهید.
کلا الان ماژول SMS برای اون سرویس هایی که باید nusoap باید حتما کار بشه مشکل داریم.
از هرجایی صدا بشه مشکلی نست !
و کلا هیچ وبسرویسی نیست که با soapclient راه اندازی نشه. فقط بعضیشاشون یه پارامترهایی نیاز داره که با تنظیمات وبسرویس کار کنه.کد PHP:<?php
include("../../../dbconnect.php");
include("../../../includes/functions.php");
ازدوستانی که استفاده کردند میپرسم مشکلی مشاهده شده است یا نه ؟؟؟؟
من میخوام بنصبم
مشکلی در قسمت کلاینت نداره اما قسمت ادمین اش موقع سفارش این اررور رو میده !
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './modules/gateways/callback/lib/nusoap.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/myuser/public_html/buy/modules/gateways/mellat.php on line 52
با سلام
من تمام مراحل را انجام دادم به صورت کامل ولی پس از صدور صورتحساب همگامی که درگاه بانک ملت انتخای می شود در زیر دکمه مربوطه خطای زیر ظاهی می شود و دیگر نمیتوان عملیات را ادامه داد
اتصال به بانک دچار مشکل شد است .خطا: 421
آیا کسی میتونه کمک کنه؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)