سرور دارم ازشون و کاملا راضی هستم
100000% تائید میشن
با اخلاق ، وظیفه شناس ، و از همه مهمتر با صداقت
براشون آرزوی موفقیت دارم
سرور دارم ازشون و کاملا راضی هستم
100000% تائید میشن
با اخلاق ، وظیفه شناس ، و از همه مهمتر با صداقت
براشون آرزوی موفقیت دارم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
پست اول بروز شد
سفارش ها نیز تحویل داده شد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام و درود بر شما دوستان عزیز
این آقا مجید قصه ما نمی دونم داستانش چیه که من واسا چند تا سوال سه چهار روزی هی تو مسنجر و تو سایت پشتیبانیوشون دنبالشون دویدم تا بتونم چند تا جواب ساده ازشون بگبرم.
بعدشم کلی گله بشون کردم که چرا اینجوریه، ایشون گفتن اولویت با مشتری هاست نه هر کی از راه برسه
تو دلم گفتم خوش به حال مشتری ها که این قدر احترام دارند پیش این آقا
کلی هم شرط کردند که اگه سرویس یه تو یکی یدم واسات منیج نمی کنم (حالا چراشو نمی دونم) ما هم قبول کردیم
ولی همین که فهمیدند ما داریم مشتریشون می شیم روالشونو تغییر دادند و قبل از اینکه پول رو به حسابشون بریزم پلن رو بم دادند و کلی هم تخفیف روش...
....
از شوخی گذشته آقا محید آدم با ادب و کار درستی هستند تا اونجا که من 3 روز به خاطر اینکه از ایشون سرورم رو بگیرم صبر کردم نه اینکه سرور خاصی می خواستم یا کس دیگه ای نداشت، بلکه می دونستم ایشون کارشون از همه بهتره و ضمنا کیفیت سرورهاشون از همه بالاتره
امروز هم همین که تو یاهو بشون اطلاع دادم جلو جلو سرویس رو بم تحویل دادند همراه با پنل های مربوطه
سرورشون هم حرف نداره
به امتحان کردنش می ارزه![]()
ممنون از شما
من عذر خواهی میکنم برای اینکه توی اون چند روز قبل سفارشتون نتونستم پاسخ بدم چون داشتین مشتری های خودمون را ساپورت میکردیم به همین دلیل کمی به تاخیر افتاد کار های شما
چون ما دوست داریم مشتری های خودمون ناراحت نشن حتی به این دلیل ها ما چندین روز فروش مون رو تعطیل کرده بودیم تا اینکه مشتری هامون با ساپورت کردن به مشکل بر نخودن
بازم معذرت میخوام از شما و ممنون به خاطر اینکه صبور بودین
آقا مجید گل دلم نیومد اینجا نیام و تشکر نکنم بابت زحمتات که دیروز آبروی مارو خریدی کاش همه توی این سایت که دارن سرویس میدن مثل شما باشن اونی که خودت میدونی کلی ما رو اذیت کرد ولی فشار کار ما به جای اینکه روی مسئولش باشه افتاد رو دوش شما سرویست خدائی حرف نداره از دیروز مثل آب خوردن سی پنل نصب شد کارا انجام شد و واقعا فرق یک سرویس شلوغ و با سرویس خوب الان میفهمم دستت درد نکه بازم دستت درد نکنه
سرور های سفارش داده شده تحویل داده شد
ایشون تایید میشن همه چی تا حالا عالی بوده
آقا کنترل پنل دایرکت ادمین برای ویندوزه یا لینوکس؟اگه لینوکسه شما لینوکس هم میدین؟
Server 3
CPU : 2core
RAM: 2GB
HDD : 40GB
پهنای باند نامحدود
ماه اول 20000تومان
کد تخفیف 2048 می باش
من اینوو میخوام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)