سلام
من میخوام چند سایتی که برای مشتریام طراحی کردم و سایت هایی که طراحی خواهم کرد و مشتریانی که دارم براش نمایندگی لینوکس بگیرم. (البته میخواستم سرور مجازی بگیرم که با توجه به خرید سی پنا، لایت اسپید، آنتی شلر، آنتی ویروس، سرور بک آپگیری و غیره و غیره بی خیال شدم فعلاً...
مشتری های من :
1- سرویس آپلود و دانلود شامل این سایت ها میشه (فعلا" خیلی کمه") در صورت زیاد شدن سرور مجازی اختصاصی خودشون رو میگیرن و منتقل میشن
2- چند سایت 100 مگابایتی که سازمانی هستن و معمولاً زیاد حجم نمیگیرن.
3- یک سایت خبری که اونم 1 گیگ بیشتر فضا نداره (فعلا") خیلی بترکونه سالی 1 گیگ اضافه بشه
و سایت های اینطوری دیگه. البته تمامی سایت ها کاملاً قانونی هستن و کارهای غیر قانونی نمیکنن.

درخواست من از شرکت مورد نظر :
1- من نمایندگی نا محدود میخوام ، اما در صورت زیاد شدن فضای مصرفی و پهنای باند اضافه برای اینکه کیفیت سایت ها نیاد پایین خودم هزینه یک سرور مجازی رو به فروشنده میدم که برام سرور مجازی بگیره.
2- امکاناتی مثل سی پنل ورژن جدید، آنتی شلر، آنتی ویروس، سرور بکآپ گیری روزانه و لایت اسپید و آپتایم 99 درصد و ... رو داشته باشه.
3- قیمت هم زیاد بالا نباشه.
4- مشکلی با دامین ir و یا com نداشته باشه (مثلاً هاست97 خوبه ولی توی توضیحات نوشته "به دلیل تحریم به دامنه آی آر نمایندگی اعطا نخواهد شد") من مشتریام ممکنه دامنه ایرانی ir بخوان.