دوست عزیز پس گوگل به چه دردی میخوره ؟
آموزش نصب VMware ESXi 5.0
دوست عزیز پس گوگل به چه دردی میخوره ؟
آموزش نصب VMware ESXi 5.0
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
بله عزیز ولی گفتن
استارتر تاپکی هم نظرشون اینه مجانی باشه این اموزش و بقیه قضیایا
منظورم دقیقاً آموزش رایگان هست. منظورم آموزشی بود که اینجا قرار بگیره هم به درد من بخوره و هم به درد بقیه دوستانی که از هتزنر سرور میگیرن. خیلی دیگه از دوستان هستن که حاضر بودن و هستن اطلاعات و تجربه خودشون رو با بقیه به اشتراک بذارن. این انجمن هم به همت همین دوستان رشد کرده و به اینجا رسیده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
شما که دسترسی به سررو هتزنر دارید از این تاپیک استفاده کنید و چککندی هم خودتون یاد میگرید هم اینکه بعد بوصتر یک اموزش توی انجمن یمتونید بزارید برای بقیه طبق این اموزش پیش برید هرجاشهم گیر کردن سوال کندی دوستان کمک میکنند به نتیجه میرسید بعدش میتونید یه اموزش برای بقیه بزارید
آموزش ساخت روتر با میکروتیک
در کل من داشتم جناب موسوی از نظر تجربه تایید می کردم قصد جسارت نبود![]()
فروش سرور مجازی از پارس آنلاین + Hardware Firewall
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)