به نظر من کسی که میاد کم میده بعدا خودش 10 برابر ضرر میبینه چون بعدا ممکنه نتونه پشتیبانی کنه و به هرحال کارش به مشکل میخوره ! البته ما الان رم 1 گیگ رو داریم میدیم 17 تومان (البته چون کارمونو تازه شروع کردیم به بعضی ها که کارشون سنگین نیست هم تخفیف میدیم که میشه 15 تومان) اما در کل رم یک گیگ با 10 تومان دیگه آخرشه ! من فکر میکنم الان ما ارزان فروش ترینیم تو انجمن اما مث بعضی ا دوستان نیستیم که بعدا .ل کنند و برن و کلا جوابگو یه عالمه یوزر نباشند !
به نظرم اونایی که در فروم شناخته شده اند و کسایی هم که موافقن قیمت هاشونو یکم بالا بکشن. اگه قراره مشتری بره سمت اونی که ارزونه بزار بره.
بلاخره گند کارش یه جا در میاد و اون وقته که همون مشتری ها میان از اونایی میگیرن که قیمتشون بالاست. با خودشون فکر میکنن چرا قیمت اینا بالاست. حتما از نظر کیفیت مایه گذاشتن که قیمت ها اینجوریه.
اگه دوستان همکاری داشته باشند خودمون میتونیم راه این افراد رو ببندیم. اگه ما هم بیاییم قیمت هامونو کاهش بدیم دقیقا به اونا کمک کردیم.
به زودی شاهد سرویس های با کیفیت بالا و متمایز از سوی بنده باشید . :ِی
منم با نظر پرشین سرور موافقم که بیایم قیمت ها رو به نسبت زحمتی که میکشیو هزینه هایی که داریم یه مقدار افزایش بدیم و هر کی دلش میخواد بره از همون ارزون فروشها بگیره که سرورش به ماه نرسیده یا بسته میشه و طرف فراری یا طرفدو روز دیگه مدرسش شروع میشه بیخیال سرور میشه میذاره میره و خطش رو هم خاموش میکنه
قدیمی ها باید کمک کنن تا به ثبات قیمت برسیم و معلوم باشه که کدوم سایتها کارشون درسته و کدوم بی کیفیت و ارزون هستند
من یک سوال دارم
چرا هر روز قیمت دلار و یورو میره بالا قیمت سرور اختصاصی میره بالا اما سرور مجازی تغییر نکرده که هیچ ارزون تر هم میشه
و این که آیا ایران هاست که گرون هست قیمت هاش مشتری نداره؟
پول در نمیاره؟ ایا به ارزون بودن هست
مشتری باید فکر کنه که آقا چطور ممکنه بیان رم 2 رو بدن 10 تومن؟
اینطور که پیش میزه تا چند ماه دیگه رم 1 میشه رایگان و دوستان ارزون فروش تقدیم عام مردم میکنند و رم 2 صلواتی
اون موقع سرور اختصاصی 24 گیگ رو هم فکر کنم با 10-15 تومن نهایت بشه تهیه کرد
خدا وکیلی این چه وضعشه ؟
سلام
ما همیشه به ساز مشتریا رقصیدیم قیمت پایین کانفیگ رایگان و ... به نظر من تو این کار رم 1 یک سرور رو نباید کمتر از 40 بدیم یک قانون بزاریم خودمون میدونم اجرا نمیشه اینجا انجمن هست و فقط بحث فروش نیست انجمن باید تخصصی بشه از این حالت فقط فروش در بیاد فک کنم بعد این قانون یکم کمکم به انجمن هست این بحث ها دیگه تموم میشن و به جای این داستان ها 4 تا مقاله ی درست حسابی واسه دوستان میزاریم تو انجمن و کلا دیگه یک وضع بهتر بشه (ما که از خدامونه)
کسی که سرور میگیره : خوب خیلی معلومه خودش مدیر سرور هست و باید تمام کانفیگ ها رو خودش انجام بده (در صورتی که از ما درخواست با گرفتن هزینه (با توجه به نوع کانفیگ) براش انجام بدیم (اپشنال تاکیدی روی این موضوع ندارم)
ولی ایا وقت ما ارزشش کمتر از یک راننده ی تاکسی هست؟
به نظر من کسی که کار اصلیش هاستینگ هست و پشتیبانیش قوی هست پلن رم 1 رو نباید کمتر از 40 هزار تومان بده ما بجای اینکه سر قیمت با هم رقابت کنیم سر کیفیت و پشتیبانی رقابت کنیم
الان دقت کنین ما واقعا داریم خودمونو بیچاره میکنیم این رقابت اخر به خودمون ضرر میزننه
موفق باشید
ویرایش توسط mizbanaval : July 14th, 2012 در ساعت 14:03
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)