شما که مشکل سرور نداری یه سرور لینوکس خریداری کن !
Xammp نیاز به کانفیگ و دردسر داره .
دوستان عزيز اگر كسي اموزش داره از ما دريق نكنه ممنون ميشم يا لينك اموزش داره بزاره تا همه نگاهي بندازن ببيند تا لذتش ببريم
در مورد دیتاسنتر عرض کنم ، برای ایمیل بهتر هست از دیتاسنتر هایی سرویس بگیرید که زیاد گیر نباشند . مثلا گیگا اینترنشنال خوب هست توی آلمان .
هتزنر هم خوب هست ، اما باید توجه کنید که آی پی هایی که تحویل میگیرید اسپم نشده باشند . در کل بنظرم اگر هزینه برایتان مهم نیست از نت الیگنت کانادا سرویس تهیه کنید . آی پی ها تخصیص یافته 100% اسپم نشده هستند و از لحاظ ایمیل ، قطعا به مشکلی بر نخواهید خورد !
سلام .
بنده چیزی تست نکردم . فقط آفر دادم برای سرور های ایمیلی دنبال آی پی ها کانادا برید که اسپم نباشند .
شما میتونید دومین کی ست کنید برای سرورتون و توی سازمان های ضد اسپم عضو شوید . با این کارها هیچوقت آیپیتون اسپم نمیشه !
روزی شونصد میلیارد هزار تا ایمیل هم که بفرستی هیچی نمیشه![]()
3 صفحه شد این تاپیک ولی یه نفر نیومد راهنمایی کنه ... واقعا جالبه تو ایران هیچکی سرور smtp نمیفروشه ...من الان تنها چیزی که میخوام یه سرور smtp هست که وصلش کنم به سایتی که روش نرم افزار ارسال ایمیل نصبه ...
به قول دوستمون کمتر کسی در این زمینخ اطلاعات داره این قضیه ارسال ایمیل همه باهاش مشکل دارن کسی هم نیست در این زمینه واقعا اطلاعات داشته باشه و کمک کنه من خودم نزدیک 500 نومن سر این قضیه کمش ضرر کردم همه را ه هارو هم تست کردم حتی سرم هم کلاه گذاشنت تا دلت بخواد .اما کسی راهی ندهره که واقعا جواب بده من همه چیز بانک میا فعال همه چی دارم حاضر اما یه راه درست حسابی نیست که راحت ارسال کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)