دوستانی که پیشنهاد میدند لطفا سایت معتبر داشته باشند !
دوستانی که پیشنهاد میدند لطفا سایت معتبر داشته باشند !
up..... کسی نبود ؟
شما می خواهید مجازی ساز روی سرور نصب کنید ؟
همین 2 نفر میشه فقط کلا 4تا ایپی میشه بدون فلاکسی پک
1 دونه مجازی ساز روش نصب میشه 1 دونه هم نیاز هست برای روتر پس 2تاش سوخت میشه فقط میمیونه 2 عدد دیگه برای دونفر بخواهی 3 نفری بشی باید یه ایپی دیگه هم اضافه بهش که اون وقت مجبوری هر ماه هزینه فلکسی پک بدی
ویرایش توسط MagicVps.Com : June 27th, 2012 در ساعت 15:38
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
شما میتونید 4 آیپی به صورت Bridge داشته باشید و بدون فلکسی
توی این حالت نیازی به روتر هم نیست. تعداد آیپی هم میشه : یک آیپی برای سرور اصلی و 4 آیپی اضافه. آیپی های اضافه هم مجانی نیست
روی خود سرور 2 هارد وجود داره و اگر بخواین هارد جدید اضافه کنین اون موقع فلکسی پک لازم هست
اما در کل پیشنهاد نمیکنم شریکها رو زیاد کنید اگر دو نفری بگیرین خیلی بهتر هست و کم دردسر تر
در کل قیمت قابل ارائه EX4 و 4 آیپی اضافه رو اگر دقیق خواستید میتونید از طریق یاهو در ارتباط باشید با من
با احترام
محمد خسروی
ویرایش توسط smartieuser : June 27th, 2012 در ساعت 15:49
عرض کردم با آیپی سرور میشه 4 تاآرش ؟ عزیزم ببین. 4 تا آی پی مجانی میده هتزنر خب ؟ آی پی اصلی سرور هم که برای مجازی ساز میره. 4 تا میمونه. دوتاش برای ما ! 2 تا خالی دیگه داریم دیگه گلم
یعنی آیپی سرور بره برا مجازی ساز میمونه 3 ـیپی
دوستان عزیز. سرور مورد نظر در دست تهیه هست. ماه اول هر شخصی که مایل به همکاری هست یک مقدار از هزینه ست آپ رو پرداخت می کنه + ماهانه 1/3 پول سرور رو ! در مورد قیمت و باقی ماجرا هم میتونید پیشنهادادتون رو پیغام خصوصی کنید ! قوانین اجازه ارائه قیمت و همینطور تبلیغ فروش رو نمیده. سرور تهیه شده به صورت زیر است :
2 هسته 3.2 گیگاهرتز
2 ترابایت فضای دیسک اختصاصی
6 گیگابایت رم !
فکر کنم مناسب باشه !
سابقه ملت چقدر خرابه که خودمون هم به خودمون اعتماد نمیکنیم واسه جذب مشارکت![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)