لطفا abuse مربوط به Netscan رو با حذف آدرس آی پی اینجا قرار بدید یا در صورت امکان پ خ کنید. شاید بنده بتونم کمکی کنم.
لطفا abuse مربوط به Netscan رو با حذف آدرس آی پی اینجا قرار بدید یا در صورت امکان پ خ کنید. شاید بنده بتونم کمکی کنم.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
سلام
به این دلیل که اگر توزیعی این مورد رو نداشت راهنمایی برای کامپایل کامل باشه یا حتی به دلیل بعضی پچ ها و ...با توجه به اینکه IPTables از L7 استفاده میکنه، چرا Compile جداگانه؟
در مورد پورت اسکنینگ ، حقیقتا کامل نمیشه توی روتر های میکروتیک جلوش رو گرفت ولی می تونید چند تا رول که مربوط به پورت اسکنینگ ها هست اد کنید و استفاده کنید
اما اگر باز دیدید مشکلتون حل نمیشه ، پکت ها رو با یک سری مشخصات چک کنید و بعد از طریق پترن ها ببندییدشون .
اما بنده همراه با روتر های لینوکسی که به عنوان خدمات ارائه می کنم ، تونستم بخش عمده از این حمله ها و ... رو پوشش بدم .
موفق باشید
اقا برای این نت اسکن هتزنر چیکار کنیم بالاخره؟
من با عوض کردن 10 تا تمپ هم هنوز ابیوس میاد
بسته به نوع netscan باید پورت خروجی رو ***** کنید.
برای کلیه مواردی که abuse RDP با پورت 3389 میاد، ویندوز رو بروز کنید و Microsoft Security Essentials نصب کنید. توجه کنید که آخرین نسخه ویندوز حاوی Malware remover هست و خودش این پورت رو کنترل میکنه.
malware هایی که باعث این abuse میشن: ConfickerB، Morto
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
نسخه 32 بیتی
http://mse.dlservice.microsoft.com/d...mseinstall.exe
نسخه 64 بیتی
http://mse.dlservice.microsoft.com/d...mseinstall.exe
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ئیندوز بروز شده از 2 روز پیشه
ولی بازم ما با این نت اسکن مشکل داریم
در لوگ ویندوز آپدیت چک کنید که windows malware remover دانلود و نصب شده یا خیر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)