من vcenter رو نصب کردو اما با VSphere وارد میشم آیا از جای خاصی باید وارد بشم ؟؟؟
من vcenter رو نصب کردو اما با VSphere وارد میشم آیا از جای خاصی باید وارد بشم ؟؟؟
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
مثل این عکس
![]()
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دوست عزیز گفتم که فقط بنویسید localhost و اون تیک پاین بزنید دیگه نیاز نه به یوزر و پس هست نه به دومین روی هر سروی که نصب کردین وی سنتر را همونجا اینکار انجام بدین خوبه عکس هم گزاشتم براتون
اخه انجام دادم و ارور داده
مایل بودین مشخصات سرور مجزای ویندزو بفرستید تا بارتون نصب کنم و اوکی کنم
یا اصلا دسترسی بدین یک ویندوز نصب کنم وی سنتر هم روش نصب کنم هر کدومش دوست داشتی
واله تا جایی که تونستیم توصیح دادم همه جوره نیمدونم واقعا مشکلتون چیه که هنوز نتونستید راش بندازین
دوستان لطفا" یکی کمک کنه .....
IP address / Name: آی پی سرورمجازی که vcenter رو نصب کردید وارد کنید
username: یوزرنیم ویندوز
password: پسورد ویندوز
یا اینکه:
روی همون سرورمجازی که vcenter رو نصب کردید vSphere client هم نصب کنید ، از داخل سرورمجازی vSphere رو اجرا کنید و در قسمت IP address / Name بزنید localhost و تیک use windows session credentials رو هم بزنید
همه این توضیحات توی پستهای بالاتر هم نوشتار ی هم تصویری براش نوشتم و گزاشتم ولی ظاهار ایشون یکم تنبلی میکنند و نمیخواند خودشون هم تلاشی کنند
بهشون حتی گفتم حاضرم براشون کامل نصب کنم دسترسی بدن که یک ویپیاس بسازم و نصب کنم براش یا اینکه یک ویندوز نصب کنند بفرستند براشون نصب کنم ولی این کار هم انجام ندادن (منتی ندارم ولی کلی وقت میگره نصب ویندوز و نصب وی سنتر با هم وهرکی بخواد انجام بده هزنیه میگره من گفتم کارش را بیافته حاضرم براش انجام بدم نصب ویندوز و نصب ویسنتر که اطلاعاتی ارسال نکردن )
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)