عزیز خودتون گفتین کوپن دیگه یعنی در واقع کوپن می فروشید شما کوپن 100 دلاری رو چند میدین؟هزینه دلاری نیست چون تبلیغ ارزان با کوپن انجام می شود.
کوپن فقط 100 دلاری است.
عزیز خودتون گفتین کوپن دیگه یعنی در واقع کوپن می فروشید شما کوپن 100 دلاری رو چند میدین؟هزینه دلاری نیست چون تبلیغ ارزان با کوپن انجام می شود.
کوپن فقط 100 دلاری است.
من کی گفتم کوپن می فروشم.گفتم تبلیغات ارزان با کوپن انجا میشه نه دلار واقعی
100 دلاری , 100 هزار تومان
زحمت کشیدین
عزیز همون فروش کوپن هست دیگه فقط کوپن رو نمیدین خودتون میزنین
100دلاری الان زیادش 20 دلار دارن میفروشن
با سلام
من هم میخوام
لطفا بگید چکار باید بکنیم
شما خودت تبلیغات رو برای ما انجام میدی؟
هزینه برای من چقدر هستش
راهنمایی کنید لطفا
فکر کنم قبلا با شما صحبت کرده ام.شما $50 می خواستید که من ندارم
دوستانی که می پرسند هزینه تبلیغات تضمین می دهید به صرفه یا نه؟
واقعا کسی نمی تونه برای شما همچون تضمین را داشته باشه به این دلیل ساده که شما می دانید تجارتتان چقدر سود دارد و در روز نسبت به تعداد مشتریان ورودی چه درصدی فروش دارید.
کسی که تبلیغ میزنه فقط شاید بتونه در مواردی که تجربه کرده پیشنهاد بده
مثلا من مطئنم کسی که کاره کارت شارژ داره و کارت ارجینال میفروشه اصلا براش برگشت نداره .فقط بعضیها که تازه کارشون را شروع کرده اند برای شناخته شدن اقدام به هزینه برای تبلیغ می کنند تا جا بیافتند
ممنون می شم یه توضیح کلی در مورد روال کار بفرمایید .
اگه همینجا بزارید بهتره ، اگه مقدور نیست پ خ کنید
من خیلی در مورد تبلیغ با کوپن اطلاعی ندارم، این مورد نمی تونه به ضرر سایت تموم شه؟ مثلا گوگل بلاک کنه و ....؟
کلا یه توضیح بدید ممنون می شم.
روال کار فرقی با پول نداره.فقط گوگل گاهی بعضی خرده کاریها رابرای پول واقعی در نظر نمی گیره ولی برای کوپن چک میکنه.
اگر به صورت طولانی می خواهید از دامین استفاده کنید و زیاد بهتر است یک دامین جدید روی پیج پارک کتید چود در طولانی مدت امکان حساس شدن هست.
طبق تجربه 2-3 روز با دامین مشکل پیدا کرد ولی مجددا بدون مشکل فعال شده پس از تبلیغات زیاد در روز و به مدت 2 هفته
ویرایش توسط extra : July 4th, 2012 در ساعت 14:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)