بانک مگر یک اسکریپت تحت PHP درست و یا asp برای شما ارسال نکرده!
اسکریپت های نالرز توسط خودشون باگ گذاری نمی شوند.
اگر مشکلی داشته باشن از قبل بوده وگرنه کار خاصی روش نمیشه که بشینن منتظر این که یکی نصب کنه بسم الله!!!
سلام
من یک اسکریپت دارم که خودم دارم توی لینک زیر ازش استفاده می کنم تا حالا به چندین نفر هم دادم دارن استفاده می کنند.دارای قسمت ادمین همراه با ارسال پیامک برای شما و خریدار رو هم داره.قیمتش هم 15 هزار تومان هست.در ضمن چند قالبه هم هست
پرداخت آنلاين بانک ملت
چند تا مشکل دارهمن پست قبلیت دقت نکردم مشکلت چیه دقیقا؟
من خودم نصب کردم و دارم استفاده میکنم
1) install رو که اجرا میکنیم eror1 میده
2) deafult.php رو که اجرا میکنیم فرم رو پر میکنیم دکمه ارسال رو میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ کالبکی انجام نمیشه و دکمه ارسال عملی انجام نمیده
ممنونم بهتون ایمیل زدم امیدوارم شما کارم رو راه بندازید با تشکرسلام . عزیز همونی که گذاشتم و مدیران پاک کردن رو استفاده کنید . کامله و بی دردسر . بهم میل بزن بدم بهت : sainaweb(at)gmail.com
سلام . کليه نيازهاي پرداخت انلاين يک سايت يا وب لاگ را فقط از سرويس شارژ ايران بخواهيد
امکاناتي که به شما ميدهد
? – ايجاد درگاه اينترنتي بانک ملت
? – گزارش گيري لحظهاي از کليه تراکنشها از طريق ايميل و پيامک
? – امکان انتقال وجه به تمامي بانکهاي ثبت شده و حتي امکان انتقال وج به ساير بانکها
? – امکان سامانه ارسال پيامکهاي تبليغاتي و گروهي در درگاه
? – امکان اسان پرداخت در وبلاگها
? – امکان ساده پرداز به صورتي که مبلغ و نوع تراکنش را به صورت کد اچ تي ام ال در مياره و کافيه مشتري روي لينک کليلک کنه تا درگاه بانک به صورت اتوماتيک باز بشه و مبلغ به حساب شما واريز بشه
? – امکان خريد شارژ ايرانسل و همراه اول
? – امکان ثبت معرف در قسمت ثبت نام و اختصاص سود به ايشان
? – امکان ثبت قرار داد بابت کارمزدهاي بانکي به صورت درصدي – مبلغ مشخص شده – ماهيانه – و بدون کارمزد
بانکداري اینترنتی شارژ ایران
در ضمن يادم رفت بگم ثبت نام و دريافت شماره حساب فقط 5دقيقه طول ميکشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)