صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 45

موضوع: برداشته شدن حداقل 100 پست براي بخش فروش؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

پیش فرض پاسخ : برداشته شدن حداقل 100 پست براي بخش فروش؟

یادمه یه سری از دوستان به من پیام میزدن تورو خُدا پُست هاشون رو زیاد کُنم تا بتونن پُست بزنن و فعالیت کُنن! حالا اومدن میگن مُخالفم!
    چه این قانون باشه چه نباشه بازم بی نظمی هستش، کاری هم نمیشه کرد، من خودم رو مثال میزنم یه تاپیک پاک میکنم 10 تا پیام خصوصی واسم میاد! سر همین مسیج پروفایل + پیام خصوصی کلا غیرفعال کردم
    من دوس دارم این قانون برگرده چون مدیریت راحت تر بودش!
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

2. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    325
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    296 پست

من دوس دارم این قانون برگرده چون مدیریت راحت تر بودش!
    امیر جونم دوست دارم

نبینم راحت نباشی ... :دی ، دستور بده ، من خودم برات انجمن رو حذف کنم :دی
    چه این قانون باشه چه نباشه بازم بی نظمی هستش، کاری هم نمیشه کرد، من خودم رو مثال میزنم یه تاپیک پاک میکنم 10 تا پیام خصوصی واسم میاد! سر همین مسیج پروفایل + پیام خصوصی کلا غیرفعال کردم
    هر وقت تاپیک یا موضوع من رو پاک کردی به دلایل س.یا.سی ، من فقط تشکر کردم .

امیر خیلی میخوامت :دی ، عاشق این ً ٍ ٌ گزاشتنتم :دی

ارادمتند .

4. تعداد تشکر ها ازmilade به دلیل پست مفید

عضو دائم TARIMEHR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,361
    تشکر تشکر شده 
    2,913
    تشکر شده در
    1,723 پست

سلام
    چه صد پست چه صفر پست هیچ کدوم ملاک خوبی نیستند

نظر بنده :
    تمام فروشنده ها اعم از فرونشده های قدیمی و جدیدی همگی دسترسی به بخش فروششون قطع بشه
    مدیران یه تاپیک ایجاد کنند به نام درخواست اعتبار فروشندگی
    کسانی که میخواهند به کار فروش خود ادامه بدند درخواست دسترسی بدن
    مدیران و افراد قدیمی اعتبار شخص ، تخصص و امکانات فروشنده رو در جلسه ی خودشون مورد سنجش قرار بدن
    بعد بهش رای بدن
    اگه اکثریت مدیریت موافق به فروشندگی شخص بودن دسترسی بخش فروش به فرد داده بشه
    این طرح تا یکی دو هفته اول برای مدیران به دلیل بررسی خسته کننده هست اما بعد از تایید افراد خیالشون راحته که این فروشنده ها رو خودشون تایید کردن
    افراد فروشنده هم یک دور قانون این انجمن رو با خودکار مشق کنن تا بدونن قانون اینجا چیه و تحویل مدیریت بدن

در قلمرو ایمان نیز تسامح هست

6. تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید

عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TARIMEHR نمایش پست ها
    سلام
    چه صد پست چه صفر پست هیچ کدوم ملاک خوبی نیستند

نظر بنده :
    تمام فروشنده ها اعم از فرونشده های قدیمی و جدیدی همگی دسترسی به بخش فروششون قطع بشه
    مدیران یه تاپیک ایجاد کنند به نام درخواست اعتبار فروشندگی
    کسانی که میخواهند به کار فروش خود ادامه بدند درخواست دسترسی بدن
    مدیران و افراد قدیمی اعتبار شخص ، تخصص و امکانات فروشنده رو در جلسه ی خودشون مورد سنجش قرار بدن
    بعد بهش رای بدن
    اگه اکثریت مدیریت موافق به فروشندگی شخص بودن دسترسی بخش فروش به فرد داده بشه
    این طرح تا یکی دو هفته اول برای مدیران به دلیل بررسی خسته کننده هست اما بعد از تایید افراد خیالشون راحته که این فروشنده ها رو خودشون تایید کردن
    افراد فروشنده هم یک دور قانون این انجمن رو با خودکار مشق کنن تا بدونن قانون اینجا چیه و تحویل مدیریت بدن

چیزی که شما می گید واسه مدیریت و سایت مسئولیت ایجاد می کنه. فردا اگه یکی با فروشنده مشکل پیدا کرد پای سایت رو هم وسط می کشه

8. تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

از اونجایی که این انجمن به صورت تخصصی روی بحث هاستینگ کار می کنه و اکثر افرادی که به اینجا مراجعه می کنند یا خدمات ارایه مدین یا خدمات می گیرند. یعنی بخش بزرگی از انجمن رو بحث فروش و مالیش تشکیل می ده.
    به نظر من بهتره محدودتی 100 پست سرجاش بمونه و برای جلوگیری از اسپم یه هزینه ای رو هم از کاربر بگیرن واسه دادن اجازه تاپیک فروش. مثلا 100 هزار تومن از یوزری که می خواد تو انجمن تاپیک فروش بزنه بگیرند. اینجوری بچه هایی که با پول تو جیبیشون می خوان تجارت کنند و از اول مهر برن مدرسه هیچ وقت نمیان پول بدن و اسپم هم نمی زنند. عوضش فورشنده معتبر این هزینه رو پرداخت می کنه. این هم واسه وب هاستینگ تاک یه درآمد خوبی هست و هم به نفع فروشنده است.
    اگر من بدونم همکارم کیه و یه بچه مدرسه ای نیست که بازارو خراب کنه می تونم هم جو رقابتی رو باهاش حفظ کنم و هم سر قیمت به توافق برسیم که مثل الان نشه که سرور مجازی رو به قیمت اکانت وی پی ان میفروشند!

10. تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط astro.alireza نمایش پست ها
    از اونجایی که این انجمن به صورت تخصصی روی بحث هاستینگ کار می کنه و اکثر افرادی که به اینجا مراجعه می کنند یا خدمات ارایه مدین یا خدمات می گیرند. یعنی بخش بزرگی از انجمن رو بحث فروش و مالیش تشکیل می ده.
    به نظر من بهتره محدودتی 100 پست سرجاش بمونه و برای جلوگیری از اسپم یه هزینه ای رو هم از کاربر بگیرن واسه دادن اجازه تاپیک فروش. مثلا 100 هزار تومن از یوزری که می خواد تو انجمن تاپیک فروش بزنه بگیرند. اینجوری بچه هایی که با پول تو جیبیشون می خوان تجارت کنند و از اول مهر برن مدرسه هیچ وقت نمیان پول بدن و اسپم هم نمی زنند. عوضش فورشنده معتبر این هزینه رو پرداخت می کنه. این هم واسه وب هاستینگ تاک یه درآمد خوبی هست و هم به نفع فروشنده است.
    اگر من بدونم همکارم کیه و یه بچه مدرسه ای نیست که بازارو خراب کنه می تونم هم جو رقابتی رو باهاش حفظ کنم و هم سر قیمت به توافق برسیم که مثل الان نشه که سرور مجازی رو به قیمت اکانت وی پی ان میفروشند!
    دوستانی هم داریم که چندین سرور هزینه کردن و گرفتند و مثل همین بچه های تابستونی نیستن که اول مهر شروع بشه برن

اما خب سرورهایی که خریدن هم به امید این اومدن اینجا که پولشون را از فروش در بیارن

بخوان اینجا هم 100 تومن بدن که دیگه هیچی.

به خودتون فقط نگاه نکنید عزیز شاید ماو شما مثلا بیایم پرداخت کنیم اما خیلی ها نمیتونن شایدم کارشون و تخصصشون در حد ما باشه و یا بهتر و فقط مشکل مایشون جوریه که سرور را به زور جور میکنن و تمدید میکنن تا وقتی مشتری هاشون زیاد بشه راحت بشن.
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

12. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    دوستانی هم داریم که چندین سرور هزینه کردن و گرفتند و مثل همین بچه های تابستونی نیستن که اول مهر شروع بشه برن

اما خب سرورهایی که خریدن هم به امید این اومدن اینجا که پولشون را از فروش در بیارن

بخوان اینجا هم 100 تومن بدن که دیگه هیچی.

به خودتون فقط نگاه نکنید عزیز شاید ماو شما مثلا بیایم پرداخت کنیم اما خیلی ها نمیتونن شایدم کارشون و تخصصشون در حد ما باشه و یا بهتر و فقط مشکل مایشون جوریه که سرور را به زور جور میکنن و تمدید میکنن تا وقتی مشتری هاشون زیاد بشه راحت بشن.
    روبینا جان مشکل همینه دیگه! این تفکر شما کاملا اشتباهه. کسی که میاد تو این کار باید حداقل به اندازه 3 ماه هزینه سرورهاش سرمایه دم دستش باشه که اگر اتفاقی افتاد بتونه جلوش رو بگیره. این حرف شما منو یاد یوزری به نام دکتر سعید انداخت که اومد سرور ارزون داد بعد سر ماه چندتا از مشتریاش تمدید نکردند. چون ایشون پولی نداشت نتونست سرور رو تمدید کنه و دیتاسنتر سرور ایشون رو بست و کلی آدم اطلاعاتشون تو خطر افتاد. تا اینکه یکی از همکاران اومد و سرور ایشون رو پرداخت کرد و مشتریاش رو هم برداشت تا کسی اطلاعاتتش حذف نشه. خلاصه فضای انجمن رو به هم ریخته بود.
    خود من به دلیل مشکلاتی که توی پرداخت با پیپال ایجاد شد هزینه 3 تا سرورم توی پی پال بلاک شد و مجبور شدم از اول هزینه رو واریز کنم! کسی که توانایی تحمل چنین ریسکهایی رو نداره نباید وارد این بازار بشه و ملت رو به بازی بگیره

14. تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط astro.alireza نمایش پست ها
    روبینا جان مشکل همینه دیگه! این تفکر شما کاملا اشتباهه. کسی که میاد تو این کار باید حداقل به اندازه 3 ماه هزینه سرورهاش سرمایه دم دستش باشه که اگر اتفاقی افتاد بتونه جلوش رو بگیره. این حرف شما منو یاد یوزری به نام دکتر سعید انداخت که اومد سرور ارزون داد بعد سر ماه چندتا از مشتریاش تمدید نکردند. چون ایشون پولی نداشت نتونست سرور رو تمدید کنه و دیتاسنتر سرور ایشون رو بست و کلی آدم اطلاعاتشون تو خطر افتاد. تا اینکه یکی از همکاران اومد و سرور ایشون رو پرداخت کرد و مشتریاش رو هم برداشت تا کسی اطلاعاتتش حذف نشه. خلاصه فضای انجمن رو به هم ریخته بود.
    خود من به دلیل مشکلاتی که توی پرداخت با پیپال ایجاد شد هزینه 3 تا سرورم توی پی پال بلاک شد و مجبور شدم از اول هزینه رو واریز کنم! کسی که توانایی تحمل چنین ریسکهایی رو نداره نباید وارد این بازار بشه و ملت رو به بازی بگیره
    از این نظر تایید میکنم حرفتون رو که باید بتونه چنین ریسک هایی بکنه

ولی فکر کنم بد متوجه شدید منظورم من اینه که کسیک ه وارز این کار شده تواناییش رو نداره برای کارش هزینه تبلیغات بده که اومده تو انجمن دیگه

الان مثلا خود ما توانایی داریم سرور هامون را تا 4 ماه بعد هم تمدید کنیم حتی میخوایم خودمون رو جمع و جور کنیم جوری که یک ساله بتونیم پشتیبانی مالی کنیم سرورهامون رو درصورت نداشتن هیچ مشتری
    ولی قبول نداریم بیایم 100 تومن بدیم اینجا 100 تومن بدیم اونجا و ... رو چه حسابی آخه

همین 100 تومن شاید با جرات بگم سود 3 تا 4 تا مشتری هست که صبح تا شب درگیرشون هستیم و داریم پشتیبانیشون میکنیم و اون مشتریان هم از انجمن نیستن از دوستان و شرکت ها هستن.

تو انجمن ما مشکل دیگه دارم که این طرح رو نمیگذاره اجرا بشه تا وقتی سرور 1 گیگ هست 5 تومن یا 8 تومن

نمیشه این طرح را راه اندازی کرد چون درامد چندانی نداره و همه ایرانی ها (غیر حرفه ای ها) جذب همان سرورها میشن - حرفه ای ها هم که نمیان اینجا خیلی کم هستن که بیان و دنبال سرورهای ما باشن با هزینه بالا

مشکل یکی دو تا نیست یه طرح بخواد بیاد مشکل دیگه نمیگذاره - اول باید درامد زیاد باشه از طریق تبلیغ در تاپیک ها در اینجا تا بشه هزینه کرد خب.

امیدوارم فهمیده باشی حرف من رو
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

16. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    از این نظر تایید میکنم حرفتون رو که باید بتونه چنین ریسک هایی بکنه

ولی فکر کنم بد متوجه شدید منظورم من اینه که کسیک ه وارز این کار شده تواناییش رو نداره برای کارش هزینه تبلیغات بده که اومده تو انجمن دیگه

الان مثلا خود ما توانایی داریم سرور هامون را تا 4 ماه بعد هم تمدید کنیم حتی میخوایم خودمون رو جمع و جور کنیم جوری که یک ساله بتونیم پشتیبانی مالی کنیم سرورهامون رو درصورت نداشتن هیچ مشتری
    ولی قبول نداریم بیایم 100 تومن بدیم اینجا 100 تومن بدیم اونجا و ... رو چه حسابی آخه

همین 100 تومن شاید با جرات بگم سود 3 تا 4 تا مشتری هست که صبح تا شب درگیرشون هستیم و داریم پشتیبانیشون میکنیم و اون مشتریان هم از انجمن نیستن از دوستان و شرکت ها هستن.

تو انجمن ما مشکل دیگه دارم که این طرح رو نمیگذاره اجرا بشه تا وقتی سرور 1 گیگ هست 5 تومن یا 8 تومن

نمیشه این طرح را راه اندازی کرد چون درامد چندانی نداره و همه ایرانی ها (غیر حرفه ای ها) جذب همان سرورها میشن - حرفه ای ها هم که نمیان اینجا خیلی کم هستن که بیان و دنبال سرورهای ما باشن با هزینه بالا

مشکل یکی دو تا نیست یه طرح بخواد بیاد مشکل دیگه نمیگذاره - اول باید درامد زیاد باشه از طریق تبلیغ در تاپیک ها در اینجا تا بشه هزینه کرد خب.

امیدوارم فهمیده باشی حرف من رو
    شما درست می فرمایید اما به حرف من دقت نکردید.
    با این کار اولا همه اون کسانی که سرور 5 تومنی میدن از صحنه به در می شن
    شما این هزینه رو یکبار پرداخت می کنی! فکر کن هزینه تبلیغات هست
    تضمین می دم 70 درصد کسانی که اینجا مثلا فروش دارند می ریزند و همون 30 درصدی می مونه که واقعا کارش درسته و اصولا قیمت هاشون هم به هم نزدیکه و بالاست. چون هدف این 30 درصد رقابت بر سر قیمت نیست رقابت بر سر کیفیته
    اینجوری توی همون ماه اول تعداد زیادی از همون مشتریانی که به سمت سرویس های تازه کار و ارزون جذب می شدن به سمت شما جذب می شن و هزینه شما هم توجیه پیدا می کنه

18. تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید

عضو انجمن websazha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

این 100 پست باشه بهتر هست با این که شاید خودم هم 4 روز دیگه مشکل بخورم اما خیلی خوب هست هر کسی روزی 1 یوزر نمی سازه و هر قیمتی برازه واسه فروش.
    اگر مدیران بخوان کمی دقیق تر باشه و کسی کمی زمان بزاره مدارک و احراز هویت هم باشه که چه بهتر.
    هر چه سخت گیرانه تر سرویس دهندگان معتبر تری اقدام به فروش می کنند.

20. تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)