صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 51

موضوع: عجایب هفت گانه مخابرات های شهرستانی !!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : عجایب هفت گانه مخابرات های شهرستانی !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط amirlord نمایش پست ها
    سلام
    در مورد وایمکس که ایرانسل نیست اینجا . مبین نت هست که مناظق محدودی رو می گیره و بوشهر چون دو قسمت هست که بهش میگن "شهر" و "بهمنی" . شهر رو کامل تحت پوشش داره اما بهمنی رو متاسفانه سیگنال زیاد جالبی نمیده !
    ببین دیگه خودت داری هی بهونه میاری انگار که اصلا" اینترنت نمیخوای ! ، مودم های وایمکس از فاصله 50 کیلومتری تا 1Mbps جواب میده ( به شرطی که مانعی بین مودم و دکل نباشه اگر هم باشه بسته به نوع مانع و ... سیگنال تضعیف میشه) دیگه فکر نکنم فاصلتون بیشتر از 10 کیلومتر باشه ، اگه سیگنال ضعیف بود مودم رو بذار تو یه جعبه غیر فلزی بدارش بالا پشت بوم ، این کار یه مزیتی هم داره اینجوری میتونی خط یک مگا بیت بگیری و به همسایه هات هم بفروشی (با WiFi وصل میشین به مودم) .

2. تعداد تشکر ها از just like that به دلیل پست مفید

عضو انجمن amirlord آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,304
    تشکر تشکر شده 
    2,008
    تشکر شده در
    1,149 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط just like that نمایش پست ها
    ببین دیگه خودت داری هی بهونه میاری انگار که اصلا" اینترنت نمیخوای ! ، مودم های وایمکس از فاصله 50 کیلومتری تا 1Mbps جواب میده ( به شرطی که مانعی بین مودم و دکل نباشه اگر هم باشه بسته به نوع مانع و ... سیگنال تضعیف میشه) دیگه فکر نکنم فاصلتون بیشتر از 10 کیلومتر باشه ، اگه سیگنال ضعیف بود مودم رو بذار تو یه جعبه غیر فلزی بدارش بالا پشت بوم ، این کار یه مزیتی هم داره اینجوری میتونی خط یک مگا بیت بگیری و به همسایه هات هم بفروشی (با WiFi وصل میشین به مودم) .
    بهونه میارم ؟!! عحب !
    تنها استفاده من از اینترنت فقط باز کردن سایت نیست !!! خیلی استفاده های دیگری دارم که از تست هایی که از مبین نت بوشهر گرفتم اصلا بدرد من نمیخوره .
    بهتر هم هست بدونید که بیشترین دکل توی کشور توی بوشهر هست !!! یه بار بیاید بوشهر متوجه این موضوع میشید که دکل وایرلس از 2 متری گرفته تا 80 متری خیلی زیاده توی بوشهر .
    البته من دوباره به نماینده مبین نت مراجعه میکنم ببینم فرقی کرده یا نه . چون داشتن یه دکل جدید میذاشتن . اگر گذاشته باشن چون نزدیک محل سکونت من هست به احتمال زیاد از همینجا بگیرم .
    این تاپیک هم review در مورد مخابرات بود نه در مورد من !

4. تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amirlord نمایش پست ها
    بهونه میارم ؟!! عحب !
    تنها استفاده من از اینترنت فقط باز کردن سایت نیست !!! خیلی استفاده های دیگری دارم که از تست هایی که از مبین نت بوشهر گرفتم اصلا بدرد من نمیخوره .
    بهتر هم هست بدونید که بیشترین دکل توی کشور توی بوشهر هست !!! یه بار بیاید بوشهر متوجه این موضوع میشید که دکل وایرلس از 2 متری گرفته تا 80 متری خیلی زیاده توی بوشهر .
    البته من دوباره به نماینده مبین نت مراجعه میکنم ببینم فرقی کرده یا نه . چون داشتن یه دکل جدید میذاشتن . اگر گذاشته باشن چون نزدیک محل سکونت من هست به احتمال زیاد از همینجا بگیرم .
    این تاپیک هم review در مورد مخابرات بود نه در مورد من !
    سلام
    تعداد کل زیاد در یک شهر نشان برتری و افزایش سطح کیفی نیست! بلکه میتونه نشان گر عدم مهندسی و بدون برنامه و طرح بودن اون پروژه در اون شهر هست! یک شهر ممکنه با 6 تا bts هم کارش حل بشه! ولی اگر درست طراحی نشه همون منطقه ممکن هست با 10 bts پوشش داده بشه! الزاما 10 تا بیشتر از 6 تا بی تی اس در شهر نشان برتری نیست در صورتی که بصورت مهندسی شده این ها طراحی نشند حتی ممکن هست شما با 10 عدد هست کل منطقه رو نتونید خیلی خوب پوشش بدید.
    در مورد وایمکس مبین نت باد خدمتتون بگم که مودم های وایمکس از نزدیک ترین bts ،اینترنت را دریافت می کنند که این خیلی نکته مثبتی هست ، حال اگر پهنای باند مناسبی مبین نت در شهرتون داشته باشه شما اینترنت مناسبی خواهید داشت!

6. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,304
    تشکر تشکر شده 
    2,008
    تشکر شده در
    1,149 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    سلام
    تعداد کل زیاد در یک شهر نشان برتری و افزایش سطح کیفی نیست! بلکه میتونه نشان گر عدم مهندسی و بدون برنامه و طرح بودن اون پروژه در اون شهر هست! یک شهر ممکنه با 6 تا bts هم کارش حل بشه! ولی اگر درست طراحی نشه همون منطقه ممکن هست با 10 bts پوشش داده بشه! الزاما 10 تا بیشتر از 6 تا بی تی اس در شهر نشان برتری نیست در صورتی که بصورت مهندسی شده این ها طراحی نشند حتی ممکن هست شما با 10 عدد هست کل منطقه رو نتونید خیلی خوب پوشش بدید.
    در مورد وایمکس مبین نت باد خدمتتون بگم که مودم های وایمکس از نزدیک ترین bts ،اینترنت را دریافت می کنند که این خیلی نکته مثبتی هست ، حال اگر پهنای باند مناسبی مبین نت در شهرتون داشته باشه شما اینترنت مناسبی خواهید داشت!
    بله درسته . منم در جواب به دوستمون که گفتن مانع یا دکلی نباشه که ماشالله زیاده !
    وایمکس میتونه پینگی به خوبی اینترنت کابلی داشته باشه ؟ در مسافت های زیاد .

8. تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    530
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    446 پست

مهندس اون 50 کیلومتر که میگین خودتون به شخصه تا حالا تست کردین؟؟؟ اگه تست کردین بگید تا فردا یه مودم بزارم پشت بوم (البته اگه ند زدنش ) از وایمکس بوشهر استفاده کنم.
    این واسه بهترین شرایط و از لحاظ تئوری هست و بستگی به نوع آنتن و خروجی رادیو هم داره.

WiMAX - Wikipedia, the free encyclopedia

WiMax far surpasses the 30-metre (100-foot) wireless range of a conventional Wi-Filocal area network (LAN), offering a metropolitan area network with a signal radius of about 50 km (30 miles).

برد یک ایستگاه مرکزی وایمکس چه مقدار است؟ این موضوع کاملاً بستگی به محیط بیرونی و وضعیت جغرافیایی دارد. در کنار دریا و مکان‌های مسطح، یک آنتن BTS با زاویه پوشش ۳۶۰ درجه می‌تواند تا شعاع ۱۰ کلیومتری در محیط شهری را پوشش دهد، اما در محیط‌های شهری با توجه به وجود ساختمان‌های مرتفع پوشش یک آنتن BTS به حدود ۳ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند. اما باید توجه داشت که در محیط شهری و در محدوده ۳ کیلومتری از آنتن مرکزی نیازی به دید مستقیم میان دستگاه مشترک و آنتن مرکزی وجود ندارد.
    پاسخ به سئوالات شما در زمینه خدمات WiMAX

10. تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanshaikhi نمایش پست ها
    مهندس اون 50 کیلومتر که میگین خودتون به شخصه تا حالا تست کردین؟؟؟ اگه تست کردین بگید تا فردا یه مودم بزارم پشت بوم (البته اگه ند زدنش ) از وایمکس بوشهر استفاده کنم.
    این واسه بهترین شرایط و از لحاظ تئوری هست و بستگی به نوع آنتن و خروجی رادیو هم داره.

WiMAX - Wikipedia, the free encyclopedia

پاسخ به سئوالات شما در زمینه خدمات WiMAX
    مرسی از اطلاعات خوبی که گذاشتین
    خوب دیگه بوشهر که فکر نکنم ساختمون بلند داشته باشه کنار دریام هستی هوا هم شرجی شهرتون هم کوچیکه فاصله ای ندارین از دکل ؛ حتما" هم که نیازی نیست همه رو در جریان بذاری که مودم گذاشتی بالا پشت بوم (همشهریتون هم گفتن که سیگنالش ضعیف بوده حتما" بالا بذاری خوب میشه )
    نتیجه رو همینجا اعلام کن

12. تعداد تشکر ها ازjust like that به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    530
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    446 پست

مرسی از اطلاعات خوبی که گذاشتین
    خوب دیگه بوشهر که فکر نکنم ساختمون بلند داشته باشه کنار دریام هستی هوا هم شرجی شهرتون هم کوچیکه فاصله ای ندارین از دکل ؛ حتما" هم که نیازی نیست همه رو در جریان بذاری که مودم گذاشتی بالا پشت بوم (همشهریتون هم گفتن که سیگنالش ضعیف بوده حتما" بالا بذاری خوب میشه )
    نتیجه رو همینجا اعلام کن
    خواهش میکنم دوست عزیز
    والا خود بوشهر نیستم واسه همین از فاصله دور میخام وصل بشم. آره بوشهر ساختمون بلند نداره همه ارتفاع شون زیر 2 متره بعضی خونه ها هم دیوارشون گلی هست بیشتر مردم با الاغ این ور اونور میرن البته یه ساختمون هم هست ارتفاعش 3 متره که اون واسه بانکه وسط شهر وایسی راحت آخرشو میتونی ببینی
    اون قضیه هم جریان داره حتما باید محلی باشین تا بتونین درکش کنید توی متن قابل بیان نیست!

14. تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید

عضو انجمن shahmoradi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    371
    تشکر شده در
    227 پست

شما می توانید درخواست بدین که خط شما از حالت pcm به حالت کابلی در بیاد.(اگر در منطقه شما جعبه تقسیم مخابرات باشه یعنی سیم تلفن حوالی کوچه یا خیابان تون است ؟)
    اخه بعضی مناطق کلا بر پایه pcm هستند و دیگه کابل نکشیدن

16. تعداد تشکر ها ازshahmoradi به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,304
    تشکر تشکر شده 
    2,008
    تشکر شده در
    1,149 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahmoradi نمایش پست ها
    شما می توانید درخواست بدین که خط شما از حالت pcm به حالت کابلی در بیاد.(اگر در منطقه شما جعبه تقسیم مخابرات باشه یعنی سیم تلفن حوالی کوچه یا خیابان تون است ؟)
    اخه بعضی مناطق کلا بر پایه pcm هستند و دیگه کابل نکشیدن
    والله یه فرعی اونور تر خونه یکی ااز دوستان خطشون کابلی هست اما به مخابرات که درخواست دادیم گفتند نمیشه اصلا و اون منطقه کلا دیگه نمیشه کابلی بذارن !!!

18. تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید

عضو انجمن shahmoradi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    371
    تشکر شده در
    227 پست

ولی من تو کرج بعضی از دوستانم را دیدم که درگیر تغییر خط از حالت pcm به کابلی بودن حتی یادمه از شاتل سرویس می خواست بگیره چون خطش pcm بود شاتل هم نتونست ارایه بده ولی بعد از مراجعه به مخابرات کل استان البرز و پر کردن یه تقاضانامه و ارایه به مدیر کل فکر کنم بشه فقط اول باید مشخص بشه که منطقه شما زیر ساخت مناسب جهت کابل یا حتی فیبر نوری داره اگه داره برو دنبالش عوض می کنند.

20. تعداد تشکر ها از shahmoradi به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)