هاست 97 تایید میشه حدود یک ساله باهاشون کار میکنم مشکلی نبوده
دقیقا همینطوره !فروش هاست نا محدود یا نمایندگی نا محدود همینه علتشم اینه که بعضی خریدارا علاقه خاصی به اسمها نشون میدن نه تنها تو این مورد تو همه موارد همینه
و تقریبا میشه گفت از بی اطلاعی بسیاری از کسانی که وارد عرصه سایت و سایت داری میشوند سئو استفاده میشه !
طرف علاقه داره سایتی داشته باشه هیچ خبری هم نداره ، اندک اطلاعاتی پیدا میکنه میره 4 تا هاستینگ می بینه بعد می بینه مثلا هاستینگی هست که داره فضا و پهنای باند نا محدود ارائه میده سالی 10 تومن بعد میخره و فکر میکنه بله چه سودی کرده از جاهای دیگه با قیمت های بسیار بالاتر نخریده و اتفاقاتی که همه از خبر داریم ... :|
کلا هر کس اسم نامحدود رو جلوی من میاره در مورد هاست حس بدی نسبت بهش پیدا میکنم
با سلام
به جای این چنین صحبت ها دقت کنید چه گفته شده
عنوان هاست نامحدود در اینترنت پر هست
حالا سیاست کاری شما اینه که هاست وب فقط میگید باید باشه و ... بقیه سیاست هاتون
در لینکی که داده شد و صحبت هایی که شده اسمی از هاست 97 برده نشده و سیاست های کاریش یا نشان دادن این که کلاه بردار هست یا خیر
لینک داده شده با عنوان هاست نامحدود مشکل داره و میگه که 100% کلمه دروغینی است چنان چه که خودتون هم گفتید برای هاست وب هست نه دانلود اما خیلی ها در اینترنت همین هاست نامحدود را به عنوان دانلود هم دادند پس این عنوان الان بین ایرانی ها دانلود هم شناخته میشه شماک ه میگید وب باز هم مربطو به شما نمیشه لینک
پی نوشت : نامی از شما برده نشد و سیاست کاریتون موضوع صحبت کلمه ی هاست نامحدود بوده اما موضوع صحبت شما کاملا روبینا بوده است و یک دو روز هم نیست که آمده دو سال هست و نیازی نیست شما لینک لایسنس بدید بهتره خودتان را درلایسنس مشاهده کنید برای جذب مشتری سعی نکنید دیگر همکاران را زیر سوال ببرید، درست قضاوت کنید در حرف ها
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)