مشتری ها اگر حساب 2 2تا 4 تا میکردن ... اونوقت تعدادی از مشتریهای ما فراری از جای دیگه نبودن !
متاسفانه کاربران فکر میکنن کیفیتی که سرور هفته اول (نه ماه اول) داره همیشگی هست...(استثنا وجود داره - اما همه استثنا نیستن)
مشتری ها اگر حساب 2 2تا 4 تا میکردن ... اونوقت تعدادی از مشتریهای ما فراری از جای دیگه نبودن !
متاسفانه کاربران فکر میکنن کیفیتی که سرور هفته اول (نه ماه اول) داره همیشگی هست...(استثنا وجود داره - اما همه استثنا نیستن)
والا ما که 1 گیگ میدیم 30 تومن واسمون صرف نمیکنه موندم چطور میدن 8 تومن
بریم 1 مهر بیاییم !!!
چرا اینقدر بحث میکنید . خب طرف میاد رم با لیبل 1 گیگ میده ولی اندازه 256 هم کار نمیکنه . پورت سرورش هم 100 هست احتمالا . حالا سرور اختصاصیش چه رمی باشه معلوم نیست و خدا میدونه . یه رم 8 میگیرن اندازه رم 64 روش سرور میدن . در اصل اینا دارن آی پی میفروشن . سروری که میدن استفاده خاصی نداره
من خودم اولا که اومده بودم تو این کار همینجوری میچپوندیم به مردم . روزی هم 10 بار قطعی داشتیم
البته خب کسایی که ناراضی بودن پولشون رو بک میکردم . که همشون ناراضی بودن . چندتایی هم که رودربایستی داشتن نمیگفتن
ولی الان به طرف مقابلم میگم . سرور آشغال میخوای منم 8 ت میدم . ولی اگه میخوای واست کار کنه باید خرج کنی
خودش انتخاب میکنه . هم من خیالم راحته هم اون نمیتونه ادعای کیفیت خوب بکنه![]()
خدا اخر عاقبت این بازار هاستینگ را بخیر کنه
بابا شغـــــــــــــــــــــــ ــــــــــل دیگه نیست این جوون ها برن توش مشغول بشند ؟
طرف یک دوره icdl که دید 1 سرور می گیره اولش هم یک چند تا سایت واسه بچه محل هاشون روش راه می اندازه چند روز بعد می شه هاستینگ واسه خودش
این طرف بین رم 256 و 512 و 1 گیگ فقط 1000 تومن تفاوت قائله !!!
این ها را سرور مفتی بهشون می دند ؟ یا قصد پیشرفت تکنولوژی با ارائه خدمات ارزان را دارند ؟
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)