-
May 22nd, 2012, 13:41
عضو انجمن
پاسخ : صدای تیک تیک هارد

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
خوب همه دوستان نظر دادم باید بگم هارد شما هد میزنه و نباید بهش اعتماد کنید البطه صداش رو نشنیدم ولی اینطوری که میگید معمولا" به صورت رنم زمانی که کار خاصی میکنید یا بگم اطلاعان خاصی رو از درایو خاصی میخونید زمانی که نوک هد به کلستر هایی که خرای هست میرسه یه حالتی سعی میکنه اونجا رو بخونه اما نمیتونه و هارد شروع به هد زدن و یه جورایی هنگ کردن میکنه
با روشهایی احتمال درست کردن هارد هستش و باید بگم وسترن دیجیتال یکی از هاردای خوی تو بازاره
دوست من هارد من سی گیته نه وسترن!!!!
بعدشم هر 3-4 دقیقه میگه تیک هنگ اینایی هم در کار نیست و شما میگید اطلاعات رو میخونه اینطوری میکنه نه وقتی که کلا هارد رو صفر کیلومتر وصل کردم همین مشکل رو داشت و یعنی نه پارتیشنی و نه اطلاعاتی رو هارد نیست ولی تیک میزنه
-
-
May 22nd, 2012 13:41
# ADS
-
May 22nd, 2012, 13:54
عضو دائم
ببین عزیزم من حالتی رو مثال زدم و باید بگم اگه بخوام کلا" توضیح بدم چند صفحه میشه نه شما میخونید نه من وقتشو دارم صدایی که میده رندم هست ؟؟ بیشتر شبیه کشیده شدن دو سنگ روی هم ؟؟؟؟؟ یا تیک تیک با فاصله زمانی مشخص که اگه توجه کنی یه صدایی مثل صدای بوغ همراه با این تیک تیک هست ؟؟؟ یا صدای تیک تیک به همراه صدای کشیده شدن 2 سنگ روی هم کدوم حالت ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2012, 13:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
ببین عزیزم من حالتی رو مثال زدم و باید بگم اگه بخوام کلا" توضیح بدم چند صفحه میشه نه شما میخونید نه من وقتشو دارم صدایی که میده رندم هست ؟؟ بیشتر شبیه کشیده شدن دو سنگ روی هم ؟؟؟؟؟ یا تیک تیک با فاصله زمانی مشخص که اگه توجه کنی یه صدایی مثل صدای بوغ همراه با این تیک تیک هست ؟؟؟ یا صدای تیک تیک به همراه صدای کشیده شدن 2 سنگ روی هم کدوم حالت ؟؟؟
با فاصله زمانی صدای تیک تیک میده و بعد هم قژ قژ فرقی نمیکنه که اطلاعات در حال خوندن باشه یا بصورت عادی یعنی هیچ اعمالی روش انجام نشه نه صدای بوقی نمیشنوم فقط همین تیک که میکنه انگار همون 2 تا سنگ دارن بهم میخورن
-
-
May 22nd, 2012, 13:59
عضو دائم
هارد شما هد میزنه و مشکل داره اگه صفر هست ببر عوضش کن و بگو هد میزنه
ویرایش توسط serverstar.ir : May 22nd, 2012 در ساعت 14:17
-
-
May 22nd, 2012, 14:21

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
آقا مگه techno dance هست که هد میزنه
-
-
May 22nd, 2012, 14:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
والا این دومین هارد که بستم و این صدا رو میده همین صبح رفتم عوض کردم و یکی دیگه گرفتم ولی بازم دومی صدا میده
-
-
May 22nd, 2012, 15:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
milad221
والا این دومین هارد که بستم و این صدا رو میده همین صبح رفتم عوض کردم و یکی دیگه گرفتم ولی بازم دومی صدا میده
حتما" کابل sata و مخصوصا" کابل برق متصل به هارد رو تعویض و تست کن از تبدیل برق معمولی به ساتا استفاده نکن اگر میتونی با یه پاور دیگه هم تست کن مدل پاورت معمولیه ؟؟؟
30% این مورو به خاطر کمبود آمپر از طرف پاور پیش میاد
-
-
May 22nd, 2012, 15:37
-
-
May 22nd, 2012, 16:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
با اینکه من ارادت خاصی به Sony دارم و لپ تاپ خود من هم سونی هست ..باید بگم که بله..اصلا سونی ماردبوردش هم خودش تولید نمیکنه! هارد ها Sony معمولا توشیبا هست...80% مادربوردهای لپ تاپ ها توسط شرکت asus تولید میشه ..ولی خوب سفارش برای هر کمپانی که میخواد...این موارد که گفتم شمال مارک ها دیگه مثل dell. toshiba و......هم میشه...ولی خوب sony 2 مدل داره
1- سفارش USA
2- سفارش middle east
که روی سری USA هارد هامال خود Sony هست + اینکه DVD ویندوز اورجینال هم داخلش هست که معمولا تو ایران حواست نباشه کش میرن
مال من چینی بود
هاردش هم دقیقا الا کنارمه چون مجبور شدم عوضش کنم ، Western digital بود .
-
-
May 22nd, 2012, 16:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
حتما" کابل sata و مخصوصا" کابل برق متصل به هارد رو تعویض و تست کن از تبدیل برق معمولی به ساتا استفاده نکن اگر میتونی با یه پاور دیگه هم تست کن مدل پاورت معمولیه ؟؟؟
30% این مورو به خاطر کمبود آمپر از طرف پاور پیش میاد
پاور رو تازه گرفتم enermax 350w هستش کابل ساتا هم تازه گرفتم بخاطر همین مسائل نه ساده نیست لینک پاور
Enermax ECO80+ 350W ATX 2.3 (EES350AWT) | Geizhals.at Deutschland
کابل برق ساتا هم به خوده سیم های پاور وصله من از همون استفاده کردم
ویرایش توسط milad221 : May 22nd, 2012 در ساعت 16:13
-