-
May 22nd, 2012, 00:30
پاسخ : مشکل عجیب با سرور هتزنر

نوشته اصلی توسط
roobinaserver
آخه مهندس دی ان اس باشه یعنی کلا آیپی به مشکل میخوره
پس باید روی لینوکس هم جواب نده خب
(روتر چک شده چندین بار بقیه رنج ها هم مشکلی ندارن فقط همین رنج هست که روی لینوکس کامل جواب میده اما ویندوزه نه)
یه چیز کوچیک رو می تونید تست کنید . شما در لینوکس اصلا dns رو ست نکنید . اینترنت خواهید داشت اما دامنه رو نمی تونید پینگ کنید اما در ویندوز متفاوت هست . توضیحش کمی مفصل هست که اگر خواستید در خدمتتون هستم .
اما این چیزی که می فرمائید من به صورت تجربی باهاش به مشکل بر خوردم که با تغییر برخی تنظیات در روتر و تنظیم dns در vps هایی که مشکل داشند حل شد . متاسفانه گاهی اوقات باید آزمون و خطا رفت جلو .
این چیزی که ایشون می فرمایند البته بیتش شبیه اینه که روتر بصورت dhcp داره ip میده .
-
-
May 22nd, 2012 00:30
# ADS
-
May 22nd, 2012, 00:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahosseini
یه چیز کوچیک رو می تونید تست کنید . شما در لینوکس اصلا dns رو ست نکنید . اینترنت خواهید داشت اما دامنه رو نمی تونید پینگ کنید اما در ویندوز متفاوت هست . توضیحش کمی مفصل هست که اگر خواستید در خدمتتون هستم .
اما این چیزی که می فرمائید من به صورت تجربی باهاش به مشکل بر خوردم که با تغییر برخی تنظیات در روتر و تنظیم dns در vps هایی که مشکل داشند حل شد . متاسفانه گاهی اوقات باید آزمون و خطا رفت جلو .
این چیزی که ایشون می فرمایند البته بیتش شبیه اینه که روتر بصورت dhcp داره ip میده .
یعنی مشکل قطع شدن آیپی هم که برای سرور استار هست همینه ؟ سرور رو خاموش میکنن بعد دو ساعت میگن درست میشه :-؟
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
May 22nd, 2012, 00:43

نوشته اصلی توسط
roobinaserver
یعنی مشکل قطع شدن آیپی هم که برای سرور استار هست همینه ؟ سرور رو خاموش میکنن بعد دو ساعت میگن درست میشه :-؟
این نکته ای که آخر گفتن به نظر می رسه مشکل روتر باشه ، dhcp با ip استاتیک کانفیلیکت میده .
-
-
May 22nd, 2012, 09:09
عضو انجمن
خوب تیکت بدین ! اگه جواب ندادن بگین شکایت میکنم
-
-
May 22nd, 2012, 09:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
به هتزر تیکت بدن !؟ از چه کسی باید شکایت کنند !!
برای بنده هم یه سری چنین مشکلی پیش اومده بود , مطمئنا مربوط به روتر میکروتیک شما هست ...
اگر نتونستید مشکل رو برطرف کنید اطلاعات سرور رو برام پ.خ کنید , انشالله که مشکلتون رو حل کنم .
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-
-
May 22nd, 2012, 09:47

نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
اسپمر!!! اسپم هم حدی داری..چند نفر سرورشون مشکل داره هی میای اسپم میدی...بلدی جواب حل مشکل رو بده..بلد نیستی اسپم نده
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2012, 10:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
به هتزر تیکت بدن !؟ از چه کسی باید شکایت کنند !!
برای بنده هم یه سری چنین مشکلی پیش اومده بود , مطمئنا مربوط به روتر میکروتیک شما هست ...
اگر نتونستید مشکل رو برطرف کنید اطلاعات سرور رو برام پ.خ کنید , انشالله که مشکلتون رو حل کنم .
خب شما که میگی بلدی همینجا اعلام کن دقیقا
مثل تمامی رنج های قبلی آیپی اضافه شده اما این یکی رنج مشکل داره
--------------
سرور آیتی شما مشکلت یه نگاه کن ببین روی میکروتیک اسکریپت نریختی ؟
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------

نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
اوکی شکایت کنید جواب شکایت دادن اینجا اعلام کنید. منتظر شکایت شما از هتزنر هستم
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2012, 11:03
عضو دائم
من یه اسکریپت واسه p2p ریختم اما چند ماه هستش روشه مشکل اینطوری نداشته
-
-
May 22nd, 2012, 11:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
من یه اسکریپت واسه p2p ریختم اما چند ماه هستش روشه مشکل اینطوری نداشته
اسکریپته رو کنسل کن تایمریش رو کنسل کن ببین مشکل حل میشه یا نه (اتفاقا فکرش رو میکردم استفاده کنید برای همین پرسیدم)
بعد که تست کردید بگید مشکل حل شد یا نه
اگر نشه مشکل دیگه از میکرو نمیتونه باشه (کلا به همه دوستان که میگن میکروتیکه دارم میگم)
از سال 1385 تا کنون
-
-
May 22nd, 2012, 11:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
اسکریپته رو کنسل کن تایمریش رو کنسل کن ببین مشکل حل میشه یا نه (اتفاقا فکرش رو میکردم استفاده کنید برای همین پرسیدم)
بعد که تست کردید بگید مشکل حل شد یا نه
اگر نشه مشکل دیگه از میکرو نمیتونه باشه (کلا به همه دوستان که میگن میکروتیکه دارم میگم)
ولی این اسکریپت خیلی وقته هستشا چرا از اول اینطوری نشد از طرفی خیلی از دوستان ازش استفاده میکنند
-