ببخشید اینو نمی شه از طریق بوت اجرا و نصبش کرد منظورم بدون Vmware هست
ببخشید اینو نمی شه از طریق بوت اجرا و نصبش کرد منظورم بدون Vmware هست
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
می خوام از طریق بوت نصب کنم یعنی عین نصب ویندوز
بعد اینکه اگه سریعتر بشه ممنون می شوم در مورد ISo و طریقه نصب Mac Os Mountain Lion
و سیستم من چه عیبی داره ؟
اولا روی همه سیستم ها نصب نمیشه نیاز به سخت افزار قوی داره و معمولا روی مادربوردهای ایسوس نصب میشه و بعد نصب هم ممکنه سخت افزارهای سیستم شما رو نشناسه و نیاز به نصب درایور سخت افزاری داشته باشید و ... کلا نصب clean ( نصب بوت ) کمی سخته و نیاز به حوصله و تجربه داره
زمان میبره ولی ایزو رو به زودی میزارم
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
ببخشید یک سوال خارج از گود داشتم ! دیدم بحث داغه گفتم بپرسم.
کسی از دوستان Mountain Lion نصب کرده روی مکش؟ همه ی اپلیکیشن های قبلی با این سیستم عامل جدید سازگار هستند؟
من یک ماهه این رو از اپ استور خریدم اما می ترسم آپگرید کنم.
چه شد ؟
منتظریم !!!!
با این پَچ رو نصب کنم برای ست آپ همون فایل dmg رو قبول میکنه؟ میره واسه نصب؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ممنون امیر جان برای پستت .
بله دقیقا این پچ برای همین کاره . چون در VMware سیستم عامل مک در لیست سیستم عامل های پیش فرض وجود نداره و با نصب این پچ شما مک رو در این لیست مشاهده خواهید کرد . فقط قبل نصب باید این ایمیج با پسوند dmg رو به پسوند iso تبدیل کنید که برای این کار نرم افزار رایت دی وی دی خاصی مورد نیاز هست که الان اسمش رو به خاطر ندارم ( دیر وقته و مغزم هنگ کرده :دی ) فردا بیشتر توضیح می دم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)