-
July 26th, 2012, 22:54
عضو دائم
پاسخ : محدود کردن پورت در vmware

نوشته اصلی توسط
porya_spy
خب چرا لقمه رو از پشت سر میذارین تو دهنتون
یه میکروتیک نصب کنید همه کاری میشه باهاش انجام داد بی دردسر
مشکل این هست که دیتا سنتر ovh تا اونجا که من میدونم روتر نمیشه روش نصب کرد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
July 26th, 2012 22:54
# ADS
-
July 27th, 2012, 16:07

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
مشکل این هست که دیتا سنتر ovh تا اونجا که من میدونم روتر نمیشه روش نصب کرد
بله مشکل همینجاست ؛ به خاطر اینکه ip ها در ovh بر اساس mac address ست میشند نمی تونیم gateway رو روتر قرار بدیم ، ip بلاک میشه ..
-
-
July 27th, 2012, 16:08

نوشته اصلی توسط
danitfk
بله مشکل همینجاست ؛ به خاطر اینکه ip ها در ovh بر اساس mac address ست میشند نمی تونیم gateway رو روتر قرار بدیم ، ip بلاک میشه ..

امکان تغییر مک آدرس برای آی پی ها وجود ندارد ؟ بنده جای دیگری هم گفتم .
تمام آی پی ها را با مک آدرس روتر بدهید و آی پی هارا روی روتر ادد کنید . در انتها روت بنویسید
-
-
July 27th, 2012, 19:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rpserver
امکان تغییر مک آدرس برای آی پی ها وجود ندارد ؟ بنده جای دیگری هم گفتم .
تمام آی پی ها را با مک آدرس روتر بدهید و آی پی هارا روی روتر ادد کنید . در انتها روت بنویسید
من قبلا با میکروتیک که کار می***دم جایی برای دادن مک داشت حالا نمیدونم که آیا میشه این کار رو کرد یا نه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
July 27th, 2012, 20:13

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من قبلا با میکروتیک که کار می***دم جایی برای دادن مک داشت حالا نمیدونم که آیا میشه این کار رو کرد یا نه
متوجه منظور من نشدید .
مک آدرس کارت شبکه میکروتیک رو ، به دیتاسنتر برای تمام آی پی ها معرفی کنید . انگار که میخواهید میکروتیکتان مثلا یکباره 16 آی پی داشته باشد !
تمام آی پی ها را ادد کنید .
در انتها برای هر آی پی یک روت بنویسید . یا Netmap کنید . یا مسائل دیگر برای روتینگ
-
-
February 9th, 2013, 05:24
عضو انجمن
دوستان عزیز راهش اینه که شما چند تا v network اد کنید و برای هر کدوم یک ترافیک شیپینگ جدا تعریف کنید و وی پی اس هاتون رو به ترتیب تی اونا قرار بدین. حالا ممکنه برای هر وی پی اس یکی اد کنید یا اینکه گروه بندی کنید. من مشکل حل شد.
-
-
February 9th, 2013, 13:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
parsspace
دوستان عزیز راهش اینه که شما چند تا v network اد کنید و برای هر کدوم یک ترافیک شیپینگ جدا تعریف کنید و وی پی اس هاتون رو به ترتیب تی اونا قرار بدین. حالا ممکنه برای هر وی پی اس یکی اد کنید یا اینکه گروه بندی کنید. من مشکل حل شد.
با این روش فقط سرعت اپلود محدود میشه سرعت دانولد روش تاثیری نداره میتونید تتس کنید و ببنید به اشتباه خیلی از دوستان میگن به این روش محدود شده در صورتی که فقط اپلود محدود میشه توی این روش
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
October 26th, 2013, 04:10
سلام
کسی میدونه چه طوری میشه تو vmware سرعت پورت ارتباطی سرور رو بین وی پی اس ها تقسیم کرد
با تشکر
-