-
May 11th, 2012, 11:57
عضو دائم
پاسخ : به نظر شما از کدوم شرکت نمایندگی هاست بگیرم ؟
برای شروع میخوای بری رو هاست خارجی؟ پسر خوب هاست خارجی رو هر کسی نمیتونه میزبانی کنه..همونطور که دوستمون گفتند آنا علمشون رو بیشتر دارند از آنور هم تحریم ها و پرداخت ها و بلوکه شدن ها و ... بیشتر هست.. از هاستینگای ایرانی ریسلر بگیر فعلا استفاده کن..
-
-
May 11th, 2012 11:57
# ADS
-
May 11th, 2012, 12:06
عضو انجمن
سلام, شما کدوم هاستینگ رو پیشنهاد می کنین ؟
اگه ایرانی منظورتون هست که کسی نمیگه ماست من ترشه ، ولی اگه منظورتون خارجی هست ، شرکت های آمریکایی را بهتون پیشنهاد می کنم ، که البته مشکل تحریم در اونها وجود داره
ناراحت نشین ولی بعضی دوستان به جای اینکه راهنماییم کنن بیشتر دارن تبلیغ می کنن ...
فرق بین لایسنس دار با نال شده چیه ؟ میشه هی کم بیشتر توضیح بدین ؟
نال شده منظور اینکه یک اسکریپت که باید واسش پول بدید را کرک می کنن و رایگان می تونید استفاده کنید
که در بحث موارد مالی اصلا بهتون پیشنهاد نمیشه ، چون مشکلات امنیتی زیادی دارند
-
-
May 11th, 2012, 12:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
برای شروع میخوای بری رو هاست خارجی؟ پسر خوب هاست خارجی رو هر کسی نمیتونه میزبانی کنه..همونطور که دوستمون گفتند آنا علمشون رو بیشتر دارند از آنور هم تحریم ها و پرداخت ها و بلوکه شدن ها و ... بیشتر هست.. از هاستینگای ایرانی ریسلر بگیر فعلا استفاده کن..
سلام
اگه راستشو بخوای من اصلا به هاستینگ ایرانی اطمینان ندارم. چون اصلا ساپورت خوبی ندارن.یه بار از یه هاستینگ ایرانی هاست گرفتم دیدم چه جوریه.دیگه خودم نمی خوام مثله اونا هاست ارائه کنم.تازه خود هاستینگ های ایرانی هم از هاستینگ های خارجی ریسلر می گیرن.علاوه بر این خود هاستینگ های ایرانی همون هاستینگ خارجی رو به آدم با یه کم سود بیشتر می دن. خوب یه بار خودم مستقیم از هاستینگ خارجی می گیرم اون سود رو الکی نمی دم ... منطقی نیست ؟
-
-
May 11th, 2012, 12:24
عضو دائم
تازه خود هاستینگ های ایرانی هم از هاستینگ های خارجی ریسلر می گیرن
جانم؟
نه عزیز دل
ما از شرکتهای خارجی یه سرور خام میگیریم
خودمون روش لینوکس نصب میکنیم و سیپنل و کانفیگ و فروش هاست
کسی نمیره از خارجی ها ریسلری بگیره بعد به شما بفروشه
من اصلا به هاستینگ ایرانی اطمینان ندارم
از شرکتهای معتبر و ثبت شده بگیرید
-
-
May 11th, 2012, 12:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
stchost
اگه ایرانی منظورتون هست که کسی نمیگه ماست من ترشه ، ولی اگه منظورتون خارجی هست ، شرکت های آمریکایی را بهتون پیشنهاد می کنم ، که البته مشکل تحریم در اونها وجود داره
نال شده منظور اینکه یک اسکریپت که باید واسش پول بدید را کرک می کنن و رایگان می تونید استفاده کنید
که در بحث موارد مالی اصلا بهتون پیشنهاد نمیشه ، چون مشکلات امنیتی زیادی دارند
منظورتون از تحریم ها چیه ؟ اصلا تحریم ها شامل چی چیزایی میشه ؟ یا مثلا سرور بعضی هارو که نگا میکنم همشون از آمریکا هاستینگ گرفتن. میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟
-
-
May 11th, 2012, 12:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
v0me
سلام
اگه راستشو بخوای من اصلا به هاستینگ ایرانی اطمینان ندارم. چون اصلا ساپورت خوبی ندارن.یه بار از یه هاستینگ ایرانی هاست گرفتم دیدم چه جوریه.دیگه خودم نمی خوام مثله اونا هاست ارائه کنم.تازه خود هاستینگ های ایرانی هم از هاستینگ های خارجی ریسلر می گیرن.علاوه بر این خود هاستینگ های ایرانی همون هاستینگ خارجی رو به آدم با یه کم سود بیشتر می دن. خوب یه بار خودم مستقیم از هاستینگ خارجی می گیرم اون سود رو الکی نمی دم ... منطقی نیست ؟
بگردی توشون قابل اعتماد هم زیاد هست.. خیلی ها حتی سرور تو دیتاسنترها کلو میکنند .. خیلی ها مشتری های ویژه دیتاسنترها هستند به علت داشتن سرور زیاد.. ربطی نداره به پشتیبانی.
-
-
May 11th, 2012, 12:32
عضو دائم
ببینید من یه مسئله ای اول واستون باز کنم
ریسلری ، هاستینگ و سرور مجازی و اختصاصی با هم فرق داره
هاست رو مشتری استفاده میکنه
ریسلر و سرور مجازی و اختصاصی مال فروشندست تغریبا(وارد چزئیات نشید)
ریسلر یعنی نماینده فروش یعنی شما سرور نداری نماینده هستی حالا میتونی از ایرانی ها نمایندگی بخری یا از خارجی ها
در مورد سرور مجازی هم نوعی سرور هست که میتونی روش لینوکس یا ویندوز نصب کنی و کانفیگ و باهاش هم نمایندگی بدی هم هاست بفروشی مستقیم
که البته از سرور اختصاصی ضعیفتره کلا سرور اختصاصی رو تقسیم میکنن به چند سرور مجازی پس میشه گفت خیلی ضعیفتر از سرور اختصاصی هست(وارد چزئیات باز نشید)
سرور اختصاصی یه سروری هست که همه منابعش مال خودتونه که میتونید هم سرور از ایران بخرید هم از خارج وقتی از ایران بخری در حقیقت داری از اینترنت ایران استفاده میکنی و مشکلات خودشو داره و خارجی ها هم بهت شبکه و پورت قوی میدن تا استفاده کنی
یعنی میاید یه کامپیوتر رو اجاره میکنید و اون کامپیوتر هیچی نیس وباید خودتون آمادش کنید و بعد هاست بفروشید یا نمایندگی بدید
که هم میشه از خارج گرفت هم از ایران
ولی منظور شما نمایندگی هست پس بهتره از یه شرکت معتبر ایرانی نمایندگی بخری
و کارتو شروع کنی
-
-
May 11th, 2012, 12:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
جانم؟
نه عزیز دل
ما از شرکتهای خارجی یه سرور خام میگیریم
خودمون روش لینوکس نصب میکنیم و سیپنل و کانفیگ و فروش هاست
کسی نمیره از خارجی ها ریسلری بگیره بعد به شما بفروشه
از شرکتهای معتبر و ثبت شده بگیرید
من قصد توهین که ندارم ولی این رو باید قبول کنیم که ساپورت هاستینگ های ایرانی اصلا قابل غیاس با هاستینگ های خارجی نیست.
بعد شما که میفرمایین سرور خام... کلا بحث این تاپیک در مورد ریسلر هست. اگه امکانش هست حالا که بحث سرور اومد وسط یه توضیحی هم در مورد اون بم بدین.
یعنی این همه هاستینگ تو ایران همشون سرور دارن و نمایندگی مستقیم میدن ؟!
ویرایش توسط v0me : May 11th, 2012 در ساعت 12:37
-
-
May 11th, 2012, 12:41
عضو دائم
http://www.webhostingtalk.ir/f41/479...tml#post441908
یه پست بالاتر توضیح دادم
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
یعنی این همه هاستینگ تو ایران همشون سرور دارن و نمایندگی مستقیم میدن ؟!
اکثرشون سرور دارند
باز میگم کسانی که معتبر هستند
خیلی هاشون چندین سرور هم دارند خود ما 3 سرور داریم و خیلی از دوستانی که در همین پست بهتون پاسخ دادند
-
-
May 11th, 2012, 12:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/479...tml#post441908
یه پست بالاتر توضیح دادم
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
اکثرشون سرور دارند
باز میگم کسانی که معتبر هستند
خیلی هاشون چندین سرور هم دارند خود ما 3 سرور داریم و خیلی از دوستانی که در همین پست بهتون پاسخ دادند
شما خودتون چه جوری شروع کردین ؟منظورم اینه که اول ریسلر گرفتین یا از همون اول سرور گرفتین...
-