-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل استفاده بیش از اندازه cpu سرور

نوشته اصلی توسط
farshid_mk
بله درست شد
خداییش تا الان پشتیبانی نوین هر مشکلی داشتم سه سوت حل کرده.
lol من گفتم این بار مزاحم پشتیبانی نشم به خاطر همین یه هفتس خواب و خوراک ندارم دارم توی سایت های خارجی دنبال یه راه میگردم که درستش کنم. آخرش به هیچ نتیجه ای نرسیدم! تا اینکه امروز گفتم بیام اینجا یک تاپیک بزنم که از دوستان کمک بگیرم که این تاپیک رو دیدم.
آخرش چند ساعت پیش تیکت زدم به پشتیبانی سه سوت درستش کردند. اگه میدونستم درست میشه زودتر میزدم.

من همیشه از انتقادات واقعا استقبال میکنم ولی شخصا خیلی دوست دارم با من مستقیما اگه مشکلی بود و پشتیبانان همکارای نکردند در میان بزارن قطعا رسیدگی میکنم تا در انجمن های عمومی و...
info@novinvps.net
اگه میگفتید به حتی تیم پشتیبانی بزرگترین مزیتی که داشت این بود ، زودتر متوجه مشکل بشیم که 2-3 نفر این مشکل رو دارند وقطعا یه جای کار میلنگه و رسیدگی کنیم
من الا برای سرویس curtis دارم میبینم چندین پراسس پشت سر هم ! که نشونه ای الودگی رو داره، به شدت کنده !
ویرایش توسط novinvps.com : May 8th, 2012 در ساعت 19:28
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
May 8th, 2012 19:25
# ADS
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
من همیشه از انتقادات واقعا استقبال میکنم ولی شخصا خیلی دوست دارم با من مستقیما اگه مشکلی بود و پشتیبانان همکارای نکردند در میان بزارن قطعا رسیدگی میکنم تا در انجمن های عمومی و...
info@novinvps.net
اگه میگفتید به حتی تیم پشتیبانی بزرگترین مزیتی که داشت این بود ، زودتر متوجه مشکل بشیم که 2-3 نفر این مشکل رو دارند وقطعا یه جای کار میلنگه و رسیدگی کنیم
من الا برای سرویس curtis دارم میبینم چندین پراسس پشت سر هم ! که نشونه ای الودگی رو داره، به شدت کنده !
یعنی منظورتون اینه که ویروس داره ؟؟؟
آخه من هیچی روی این سرور جز دوتا برنامه نصب نکردم چطور ممکنه ویروس گرفته باشه ؟
-
تعداد تشکر ها از Curtis به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Curtis
یعنی منظورتون اینه که ویروس داره ؟؟؟
آخه من هیچی روی این سرور جز دوتا برنامه نصب نکردم چطور ممکنه ویروس گرفته باشه ؟
سیستم کافیه روشن باشه و به نت وصل بشه
از طریق نت راحت ویروس وارد سرور قربانی میشه (مخصوصا از طریق اینترنت اکسپلورر)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
info@novinvps.net
بله کاملا صحیح هست.
فقط اگه ممکن هست یه راه هم برای بالا بردن امنیت معرفی کنید.
از مدیریت نوین هم کمال تشکر رو دارم بابت رسیدگی سریعشون.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازCurtis به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
info@novinvps.net
من فکر میکردم مشکل از جای دیگست و به خاطر یکی از برنامه هاست. به خاطر همین میخواستم ببینم خودم میتونم مشکل رو حل کنم یا نه که اگر نتونستم بعدا با پشتیبانی در میون بزارم. که امروز به طور اتفاقی این تاپیک رو دیدم.
مسئله ای هم که یکی دیگه از دوستان اشاره کردن اینه که این تاپیک هدفش تخریب نبود و فقط دنبال یک راهکار بودیم برای حل مسئله.
بالاخره برای هر شرکت ارائه دهنده ی vps به هر دلیلی مشکلاتی پیش میاد. چیزی که مهمه اینه که چه جوری مشکل رو حل کنیم.
من قبلا از چند تا از همکارانتون vps داشتم که با هیچ کدوم بیشتر از 2 ماه نتونستم همکاری کنم ولی الآن 4 ماهه که دارم از شما vps میگیرم.
دلیلش این نیست که تا بحال قطعی نداشتید یا من به مشکل برنخوردم دلیلش اینه همیشه پشتیبانی به موقع و با حوصله جوابگو بوده. بر عکس بعضی از همکارانتون که حتی مشکلات خودشون رو هم گردن کاربر میندازن.
-
تعداد تشکر ها ازfarshid_mk به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دوستان عزیز هدف بده از این تاپیک تخریب اصلا نبوده ، همینجا اعلام میکنم جداً پشتیبانی بسیار عالی دارند ..من واقعاً راضی هستم از سرویس هاشون در همه تاپیک هاشون هم همه حا تاییدشون کردم
تیکت دادم ایشالا مشکل بنده هم حل بشه !
-
تعداد تشکر ها ازPerDon به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

cpu usage 4% دوستان مشکل توسط تیم بسیار قوی نوین وی پی اس حل شد
-
تعداد تشکر ها ازPerDon به دلیل پست مفید