-
عضو انجمن
پاسخ : گوگل تحریم شود تا نام خلیج فارس باز گردد
اعتراض بهتره تا تحریم
از تحریم ما ، ضربه ای به گوگل وارد نمیشه فکر کنم
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
-
تعداد تشکر ها ازmehdi24 به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2012 15:32
# ADS
-
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GharbHost
اولا که ایمیل فارسی اصلا مناسب نیست
ثانیا اینکه منظور بنده نبود سایت معرفی کنید چون کلی سرویس ایمیل هست منظورم این بود این همه مدت که با این سرویس کار کردیم و آرشیو ایمیل هامون همه اینجاست مشکل بزرگی هست برای تغییر ایمیل
-
-

نوشته اصلی توسط
sebastian
اولا که ایمیل فارسی اصلا مناسب نیست
ثانیا اینکه منظور بنده نبود سایت معرفی کنید چون کلی سرویس ایمیل هست منظورم این بود این همه مدت که با این سرویس کار کردیم و آرشیو ایمیل هامون همه اینجاست مشکل بزرگی هست برای تغییر ایمیل
نیدونم
ایمیل ها رو forward کن. :D
-
-

نوشته اصلی توسط
sebastian
چه جوری؟
من 99% كارهام رو با ياهو انجام ميدم
-
-
الان هم تحریم نکنیم چند وقت دیگه که اینترنت ملی راه اندازی شد حتما دیگه حرفی از گوگل نخواهد بود
حیف من تخصص کافی و البته وقتش رو ندارم و گر نه در این شرایط یک موتور جستجوی ایرانی دست و حسابی راه اندازی میکردم
وقتی اینترانت ملی راه اندازی بشه مردم نیاز به موتور جستجور برای سایت های فارسی دارند که دنبال جایگزینی برای گوگل می گردن
واقعا به نظر من ایده ی خوبی هست و به نتیجه خیلی عالی هم میرسه به شرط اینکه مثل اینهایی که الان هست چرند و پرند پیدا نکنه برای آدم
-
-

نوشته اصلی توسط
shikdl
من از ایمیل یاهو میترسم. به نظرم استفاده از ایمیل یاهو ریسکه !
چونکه هم خودم به راحتی id هک کردم و هم به راحتی هک شدم بارها
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shikdl
خوب شما اینجوری هستی دیگه
یه طرف قضیه هم هست اکثرا از سرویس جیمیل استفاده میکنند
-
-

نوشته اصلی توسط
shazo
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید موتور جستجوگر گوگل در ایران تحریم شود تا دوباره نام خلیج همیشه فارس را به نقشه گوگل بازگردانند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ابوالفضل قربانی امروز در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه : در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده باید کنترل قیمتها به طور جدی در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: این در حالی است که به نظر میرسد در این مورد غفلت شده است.
وی اظهار داشت: در سال جدید قیمتها خارج از فرمول و غیرمنطقی افزایش یافته و این مسئله نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: گرانیهای هولانگیز برای مردم به گونهای پیش میرود که باید از شدت ترس برای گرانی نیز نماز آیات خوانده شود.
وی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه خلیج فارس برای همیشه سند افتخار ایران زمین است، گفت: نام خلیج فارس میراثی کهن و جاودان برای ایران اسلامی به شمار میرود در حالی که نقشه گوگل خلیج فارس را حذف کرده است.
قربانی تاکید کرد: باید موتور جستجوگر گوگل در ایران تحریم شود تا دوباره نام خلیج همیشه فارس را به نقشه گوگل بازگردانند.
دوست عزیز گوگل اسم خلیل فارس را در گوگل مپ نگذاشته و زمانی که شما کلمه پرشین گلف را جستجو نمایید خلیج فارس را نشان میدهد و در نرم افزار گوگل ارث به دو نام وجود دارد خلیج عربی و خلیج فارس
و گوگل اعلام کرد که اصلا هدف سیاسی نداشته و زمانی که خلیج فارس جستجو شود موقعیت خلیج فارس نشان داده میشود
ولی باز هم به نظر من دارن زمینه رو آماده میکنن و بهتره به جای تحریم گوگل که تاثیری به حال گوگل نداره این اقدام رو محکوم کنیم و در وب سایتها به فارسی و انگلیسی این اقدام را اعلام نماییم و برای از بین نرفتن نام خلیج فارس لوگویی برای این خلیج قرار دهیم و در favicon تمام وب سایتهای ایرانی قرار گیرد و به تمام دنیا اعلام شما مثلا به مدت 3 ماه فاویکن تمام سایتهای ایرانی خلیج فارس است و کارهایی از این قبیل مثل یک لوگوی خاص که در همه وب سایتها قرار گیرد
-
-
در مورد جیمیل هم فقط امنیتش خوبب هست وگر نه از لحاظ کاربر پسند بودن یاهو خیلی بهتره
-