سلام
در مورد این قالب با شرکت مالک قالب تماس گرفته شد اعلام کردند مشکل امنیتی دارد+سرور هایی که استفاده میکنند رو شکایت و پیگیری میکنند!
موفق باشید
سلام
در مورد این قالب با شرکت مالک قالب تماس گرفته شد اعلام کردند مشکل امنیتی دارد+سرور هایی که استفاده میکنند رو شکایت و پیگیری میکنند!
موفق باشید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
گذارش دهنده نبودیم مصرف کننده بودیم چرا که اگر نسخه سالم و درستی بود ما هم مشتاق به استفاده در سرور هامون هستیم!
از اونجایی هم که ایران لایسنس تنها مرکز فروش قالب کپری در ایران هست و نماینده شرکت اصلی هستیم این حق رو داریم در جهت حفظ منافع فروشمون از بازار کاری دقیقا اطلاع داشته باشیم هرچند که هدف تخریب این قالب رایگان یا تاپیک شما نیست و اطلاع رسانی هدف بنده بود!
موفق باشید
من با اوتسرویس تماس گرفتم منتظر پاسخ هستم
دوست من قبل از خرید هر لایسنسی اولین کاری که میکنم ئنبال نالش میگردم
و این هم در نتایج جستجو بوده
راستش رو بخواهید جرات ندارم چند تا سرور فعال رو به خاطر 20000 هزار تومن به خطر بندازم!
در ضمن شما که تو تاپیک خرید لایسنس http://www.webhostingtalk.ir/f85/46385/ اعلام آمادگی برای خرید گروهی کرده بودید !
ضمننا حذف این تاپیک کمکی به عدم شناسایی سرور شما نداره
کسی هم بیکار نیست بره سرور شما رو گزارش بده که مثلا بری از ایران لایسنس بخری! اونم 2500 تومن !
اولین لایسنس کاپری رو از ایران لایسنس خریدم و همین امروز هم 11 لایسنس رو سفارش دادم !
در تلاشم بتونم پارتنرشیپ پلسک و اوت سرویس و شرکتهای ارائه کننده افزونه های دایرکت ادمین رو علاوه بر خود دایرکت ادمین بگیرم !
دوستان قالب برای من که مشکل داره و اصلا نشون نمیده. از طریق ssh چطور میتونم قالب را برگردونم به حالت دیفالت خود دایرکت ادمین.
مثل اینکه این دوستمون کار خودش را کرده و یه جورایی قالب غیرفعال شده..!
واسه ما همچنان فعال هست.
راهنمایی: http://www.webhostingtalk.ir/f91/47251/#post435154
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)