میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
از رو VPS پینگ زده ، Windpws 2003 هستش .. کاملا تابلو هست
جناب آقای ایزدی - پیشنهاد میکنم کتاب network+ رو مطالعه کنید.
مشکل اینجاست که شما فکر میکنید تمامی داده ها از مسیر 4.2.2.4 رد میشه4.2.2.4 بیاد بشه 175 ولی سایت شما بشه 28 ... یکم مشکل داره این عکس
در صورتی که اینطور نیست
4.2.2.4 فقط یک سرور دی ان اس رایگان هست که همه می تونن ارزش استفاده کنن . یک سایت می تونه پینگش از 4.2.2.4 کمتر باشه .
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
شرکت های زیادی هستن که سرور ایران می دن
پارس آنلاین یا پارس دو یا پارس پک که ازشون سرور دارم
سروری که ازش پینگ گرفتم تو ایران هست . به خاطر اینکه فاصله سرور از من کم هست ، طبیعتا پینگ هم کمتر هست
پینگ 4.2.2.4 رو هم گرفتم که نتیجه اش 160 هست.
این کاملا بیان میکنه که پینگ به خاطر فاصله هست نه مشخصات شخت افزاری سرور
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
شما خودتون هم می تونید پینگ بگیرید تا متوجه بشید
خوب من کجای حرفام اشاره کردم به مشخصات سخت افزاری .... یه جاش رو پیدا کنید نشونم بدین ... از تخیلات خودتون حرف در نیارید لطفا ... دقت کنید حرف من هم این بود که هر چی پینگ پایینتر اینهمه بهتر .... دعوا نداریم که سر اسن ... خوب اگه سروری تو ایران هست که اسنجوری پینگ می ده و uptime خوبی هو داره معرفی کنید ما هم بخریم ...
عزیز پینگ از کشور خارجی در یک رنج هست کلا تفاوت آلمان و فرانسه و هلندی که ما میگیریم خیلی فرقی نداره! بقیش میمونه سخت افزار . شما وقتی می گی
چگونه سروری را که از آن نمایندگی می گیریم تست کنیم ؟؟!! باید یه راه کاری نشون بدی که کسی ندونه.
تاپیک فروش هارو بخون تا طرف گفته فروش ملت گفتن یک آیپی بده ! غیر از اینه؟ بعدم تخیلات نیست حرفی که شما زدی فقط پینگ رو گفتی که یکی از کوچیک ترین چیز هاست که میشه اصلا پینگ رو بست!
دعوا نداریم نه فقط خواهشا از این تاپیک های تخیلی بپرهیز نصف شبی هم بگیر بخواب واسه تخیلاتت بده![]()
می شه C C p r o x y هم نصب کرد رو سرورای داخل ایران .. دور میزنن ؟
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)